تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 416 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من این مدت درگیر انیمه بلیچ بودم وقت نمی شد...............قسمت ها از فیلر در اومدند.....مانگا رو دیشب دنبال کردم...........چه خبر شده.......این کاگه ها که چاقه کیه افتاده دنبال دیدارا.......................راستی اون ارتش 100 هزار نفری مادارا همشون هوکاگه اولا بودند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون هیولاهه همونیه که باهاش چاکرای دم دار ها رو در می آوردند!!!!!!!!!!!!! من همیشه فکر می کردم این جنگ چهارم نینجاها رو چه جوری می خواد مادارا شروع کنه از گروهش که چند نفر بیشتر نموندن اما دیگه فکر اینجاش رو نمی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من این مدت درگیر انیمه بلیچ بودم وقت نمی شد...............قسمت ها از فیلر در اومدند.....مانگا رو دیشب دنبال کردم...........چه خبر شده.......این کاگه ها که چاقه کیه افتاده دنبال دیدارا.......................راستی اون ارتش 100 هزار نفری مادارا همشون هوکاگه اولا بودند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون هیولاهه همونیه که باهاش چاکرای دم دار ها رو در می آوردند!!!!!!!!!!!!! من همیشه فکر می کردم این جنگ چهارم نینجاها رو چه جوری می خواد مادارا شروع کنه از گروهش که چند نفر بیشتر نموندن اما دیگه فکر اینجاش رو نمی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اونی که دیدین قدش کوتاهو ودماغشم....تسوچیکاگه هست ...دقیقا نمیدونم کاگه کدوم دهکدست ...چون هنوز چیز زیادی ازش نشون ندادن...ولی مثل اینکه قادره پرواز کنه...
    یعنی حریفشم 100درصد دایداراست...اون100هزارنفر هم فکرنکنم همشون هکاگه اول بودن...یکیشون فقط هکاگه اول بود(فکر کنم...چون ازاینم چیز زیادی نشون ندادن هنوز...)درسته اون هیولاهه دم دارهلرو مهر میکرد...الانم فقط هشت ونه دم مونده...
    احتمال تو مانگای بعدی باید شاهد یه مبارزه خفن بین اوروچیمارو ودایدارا وناروتو ودوستاش باشیم...این مادارای .......معلوم نیست دقیقا بااون100000میت()میخواد چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

4. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

راستی این جریان زتسو چیه!!!!!!!!!!!!!!!!! مادارا مثل خیرات توی بهشت زهرا قول هر تیکه اش رو به یکی داده....!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی که یه تیکه از زتسو رو می خواد به کابوتو بده مگه زمینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا زتسو مال کدوم دهکده هست ....چون تا اینجا اکثر افراد آکاتسوکی مال یه دهکده ای بودند ....مثلا فکر کنم همین دیدارا با اون تسوچیکاگه مال یه دهکده باشند..چون همدیگرو گویا خوب می شناختند.................نکنه زتسو دست سازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حالا که از ناروتو کمی فاصله گرفتیم بدک نیست منم در مورد جودی ابوت بگم که واقعا از زمین تا زیرزیمن فرق داره با اصلیش..
    همه فک میکردیم که جودی بابا رو ندیده ( تا قسمتهای آخر) در حالی که از همون اول باهم میرفتن مجالس رقص.
    -------------------------

قهوه تلخ رو خیلی ها میخرن.. نمیدونم چرا!!

---------
    خب در مورد ناروتو !!>> کجا بودبم

الان فقط من موندم این مادارا چه غول بی شاخ و دمی شده!!
    من میترسم کابوتو ( اوروچیمارو) یه دفعه دلش بسوزه و ناروتو رو کمک کنه!! البته خیلی بعیده
    رفتی سراغ جودی....منم دیدم.... در کل داستانش خیلی پیچیده تر از انی هست که ما فکر می کردیم.

والا خارجی ها هم میان ناروتو رو با زبون ژاپنی میبینن و اگه بخوان دوبله کنن یه کار تمیز در میارن . در کل این ایرانی ها به هنر کوچکترین اهمیتی نمیدن . مثل اون اولای قهوه تلخ که ادمای این دوره رو نشون میداد به تاریخ اهمیت نمیدن .

یکی نیست بگه اخه احمقها مگه ناروتو یه کارتون الکی واسه سرگرمی بچه کوچولوهاست ؟ انیمه و مانگا به اون عظمت داره و داستان جدی و موضوعات +12 اش . اخه بچه چی میفهمه که میاین واسه بچه های خوب ایران دوبله میکنین . اخه مگه واسه بچه ساختنش که شما واسه بچه ها سانسورش میکنین پدر سوخته ها . همو سرتانه جدا کنم ؟
    اتفاقا خارجی ها هم از دوبله نسخه امریکایی بزرگسال ها از ترجمه راضی نیستن چون حتی دو تصاویر انیمه هم دست بردن و تا تونستن سطح خون ریزی ها رو کم کردن...

نه تنها این بلکه خیلی ترجمه های اینگلیسی دیگه هم دیدم بعضی هاش بسته به استودیو ممکنه فرق داشته باشه ....

ولی در کل وقتی سیستم رده بندی با حذف کردن و ناقص کردن یا ممنوع کردن بجای شکل پیشنهادی پیش بره بهتر از این نمی شه انتظار داشت.

چه خبره من یه مدتی نبودم !!!!!!!!!!!!!! چی شده کجا دوبله شده کی دوبله کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چی به چیه!!!!!!!!!!! کی پرواز می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پرنده کیه خواهر ساسوکه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای وای دیونه شدم

بااجازه شما یه مدتیه این تایپکو بیدار کردیم...(همچین خوابشم سنگین بود که.............)
    شما زیاد این قضیه دوبله رو جدی نگیر...
    سالی که نکوست از بهارش پیداست...وقتی ساکورا رو کردن برادر ساسکه دیگه شماهم تا تهش بخون قراره چه بلائی سر این انیمه مثل خیلی از کارتونای دیگه بیارن...
    خدا باعثو بانیشو گیره این لورد اوروچیماروی عزیز دوستمون بندازه...
    چه مرگ سهمگینی خواهد داشت

لینک قسمت 180 ام دوباره درست شد برم بگیرم ببینم چی شده در انیمه.
    راسته از فیلم جدید چه خبر؟

8. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از 175 تا 181 که آحریه باشه، همش تو همون دوران کوردکیه..
    182 هم قراره گروه گارا معرفی شه..وای خسته شدیم
    181 یه جورایی در مورد انتقام جویی و اینکه ساکورا و ناروتو به یاد ساسکه ان و اینکه نارو نو میخواد برشگردونه هو و و از این حرفا
    چه مرگ سهمگینی خواهد داشت
    اخ جونــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــمی

..نکنه زتسو دست سازه ؟؟؟؟
    بعید نیست

10. 2 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

منظورتون سینمائیشه؟؟؟؟
    اگه آره که یه مدتیه فکر کنم حدود دو ماهی بشه که اکران شده وداستانش هم درباره سفر در زمان ناروتو ودیدن یوندایمه(پدرشه...) اونطوری که من از دوستان باتجربه شنیدم حدود یک سالی بعد از اکران فیلم دردسترس عموم قرار میگیره...
    حالا چه خوبه منظورتون از فیلم خود انیمه باشه...(اونوقت توضیحات ما...............)
    نکنه زتسو دست سازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    احتمال اینکه اینم مثل اون100000میت()دست سازه مادارا باشه هست...آخه طرف سفیدش خیلی شبیه اونست واینکه برخلاف تمام اعضای آکاتسوگی ازاول تا الان ما هیچ سربندی ازش ندیدیم که بفهمیم مال چه دهکده ایه!!!!!!!!!!
    به قول شما بود یااون دوستمونkortol که گفته بودین این زتسو یکی از عجیب ترین معماهای این انیمه است!؟؟

12. 3 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از 175 تا 181 که آحریه باشه، همش تو همون دوران کوردکیه..
    182 هم قراره گروه گارا معرفی شه..وای خسته شدیم
    181 یه جورایی در مورد انتقام جویی و اینکه ساکورا و ناروتو به یاد ساسکه ان و اینکه نارو نو میخواد برشگردونه هو و و از این حرفا

اخ جونــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــمی

بعید نیست
    من منظورم از فیلم. فیلم سینمایی بود
    شما اشتباهی باسه من اپیزود های انیمه رو تعریف کردی

منظورتون سینمائیشه؟؟؟؟
    اگه آره که یه مدتیه فکر کنم حدود دو ماهی بشه که اکران شده وداستانش هم درباره سفر در زمان ناروتو ودیدن یوندایمه(پدرشه...) اونطوری که من از دوستان باتجربه شنیدم حدود یک سالی بعد از اکران فیلم دردسترس عموم قرار میگیره...
    حالا چه خوبه منظورتون از فیلم خود انیمه باشه...(اونوقت توضیحات ما...............)

احتمال اینکه اینم مثل اون100000میت()دست سازه مادارا باشه هست...آخه طرف سفیدش خیلی شبیه اونست واینکه برخلاف تمام اعضای آکاتسوگی ازاول تا الان ما هیچ سربندی ازش ندیدیم که بفهمیم مال چه دهکده ایه!!!!!!!!!!
    به قول شما بود یااون دوستمونkortol که گفته بودین این زتسو یکی از عجیب ترین معماهای این انیمه است!؟؟
    دقیقا سینمایی بود

پس هنوز رو دی وی دی و BD منتشر نشده....

14. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من منظورم از فیلم. فیلم سینمایی بود
    شما اشتباهی باسه من اپیزود های انیمه رو تعریف کردی
    متوجه شدم ولی دیگه کار از کار گذشته بود

زتسو که آره خیلی عجیبه!!//
    -----------------

الان یعنی اوروچیمارو با چشمهای اوچیها دیگه مشکلی نداره .؟؟

16. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

زتسو اره خیلی عجیبه حتی از توبی بیشتر . اون توبی هم که قیافه اش داد میزنه که من دانزو ام . موندم چجوری صداشو عوض میکنه پیرمرد لب گور . راستی عوضی هوکاگه هم که شد . ای تف به این فئودال لرد . نزدیک بود کاکاشی هوکاگه بشه .

18. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اون توبی هم که قیافه اش داد میزنه که من دانزو ام . موندم چجوری صداشو عوض میکنه پیرمرد لب گور .
    نمیتونه دانزو باشه..
    قبلا بحثش شده بود.
    نزدیک بود کاکاشی هوکاگه بشه .
    قبول کنید که کاکاشی در حد هوکاگه شدن نیست..( مثلا مقایسش کنید با جیرایا)کاری ندارم که مرده هاا کلا میگم .،

20. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •