بابا لطفا ميشه هرچي پچ هست بو پست اول بزاريد يا اينكه همين الان يكي بزاره من نياز دارم 100 صفحه هم به عقب باز گشتم ولي چيزي نديدم
بابا لطفا ميشه هرچي پچ هست بو پست اول بزاريد يا اينكه همين الان يكي بزاره من نياز دارم 100 صفحه هم به عقب باز گشتم ولي چيزي نديدم
اونجا رفتم كه تو قسمت رزوليشن نميدونم رو چند بزارم ؟
رو قسمت Quality هم بايد تغير بدم ؟ يا اينو تغير بدم بالايي رو تغير ندم .
دوستان بازم سلام
من يه بار ديگه مشخصات رو براتون ميزارم . خودتون استادش كنيد ( مشكلم آهستگي صحنه هاي نزديك بود خيلي كنده ) و بگيد :
1 - رزوليشن رو رو چند بزارم ؟
2 - همينطور Quality رو كجا رو متوسط و يا پايين و يا بالا ؟
3 - جديدا متوجه شدم يه خط تيره هم بعضي وقتها اولش از بالا به پايين مياد اونو چيكارش كنم ؟
cpu : P4 3.00
processor : GeForce 6200 TurboCach
ram : 1 Gig
نمردیمو از این صحنه هاهم توی این بازی دیدیم.
اینو دیروز داشتم با برادرم بازی می کردم که اتفاق افتاد.البته ما همین جوری مات مونده بودیم یه دفعه یادم اومد یه عکس بگیرم که آخرش که داره پرچم و میزاره افتاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
من نگفتم که فایل من هم ایراد داره
شما بگو این فایل کجا بازی هست که براتون پیدا کنم آپلود کنمش![]()
با سلام
من میخواستم بدونم اینجا کسی هست که بدونه این بازی رو چجوری میشه muliti player با استفاده از قابلیت lan بازی کرد؟؟
چونکه توی منوی بازی هیچ قسمتی برای بازی lan وجود ندارد.
اون وقت توی مسابقه های جهانی مثل wcg چطور این بازی رو با کامپیوتر و در دو مانیتور مختلف بازی می کنند؟
اگر کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم![]()
تا اونجایی که یادمه برای بازی در شبکه در نسخه های قبل باید بازی رو ارجینال میخریدی!
حالا این ورژن رو نمیدونم پویا جان...
این کلید R3 چیه که دسته ی من نداره؟
سلام
من توی مستر لیگ به درجه S رسیدم و 90000 هم پول دارم. ولی وقتی میخوام بازیکن بخرم نمیتونم بیشتر از 5000 تا بهشون پیشنهاد بدم.
لطفا کسی اگه میتونه منو راهنایی کنه چیکار کنم![]()
سلام دوست عزیز
من نگفتم که فایل من هم ایراد داره
شما بگو این فایل کجا بازی هست که براتون پیدا کنم آپلود کنمش
من منظورم اینکه این فایلی که آپلود کردم ایراد داره نه اینکه برای شما آپلود کرده باشم
این فایل توی دی وی دی هست تو setup اگه این فایل که آپلود کردم سالمشو پیدا کردین برام آپلود کنید ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)