از نظر من با برنامه Nokia Software Updater آپدیـــت بشه بهتــــره
موفق باشید!![]()
از نظر من با برنامه Nokia Software Updater آپدیـــت بشه بهتــــره
موفق باشید!![]()
لطف می کنی دلایل خودتونو برا من هم بگید؟
این نظر نظر بقیه استادان آپ دیت هم هستش؟ بنظرتون چه فرقی بین Ovi suiteبا NSU هستش؟
نوکیا فقط یه آپدیتر واسه فیرم ور داره اونم NSU هستش..Ovi و Pc suite جدا از این قضیه هستن
ان 82 که کلا صداش تیز هست!!!
بازم تو فروم نوکیا ببینم چه خبره بهتون میگم
بنده هم میدونم که NSU تنها آپ دیتر هستش و کاری به PC SUITE هم ندارم. در سربرگ آپ دیت OVI SUITE گزینه آپ دیت وجود داره که از اون طریق من یه 5800 رو آپ دیت داشتم می کردم. حالا خواستم بدونم کدوم یکی بهتره![]()
تیز بودنش نسبت به گوشی های دیگه رو نمی گم. برای نمونه هنگامی که 2 روز موزیک پلیر باز می موند این جور می شد. اصلا بیس آهنگ ها رو پخش نمی کرد. پس از این که می بستیش و دوباره بازش می کردی درست می شد!!!
شاد باشین![]()
هیچ کدوم فرقی ندارن.....
ببین حجم یه OVI SUIT که دیشب دانلود کردم 98.5 مگ بود و خوبیش اینه که همه ی برنامه ها رو داره یعنی مثل PC SUIT نیست که باید همشو یکی یکی دانلود کنی.....
با PC SUIT که کار میکردم وصل میشدم اینترنت پیغام آپدیت برای OVI SUIT رو میداد.... در کل OVI SUIT بهتره....
اره منم از OVI Suite استفاده می کردم. دیشب ورژن جدیدشم اومد 2.2.0.245 که دانلودش کردم ولی NSU رو هم برداشتم که نوشته بود سازگار با 7 هستش تو حیرت موندم که چرا واسه NSU نوشته 2009!!!!!
ba salam be dustan aziz
man yedune n82 daram mikham updatesh konam version goshim hastesh v20.0.062
vaghti mikham update konam hamun version goshimo miyare yani version balatar az goshim nist ta download konam
be nazar shoma download offline konam ya na
rahe digheyi baladinaghe baladin rahnemaye konin
gorbun dastetun
----------------------
rasti in goshi az alman yeras baram ovordan onja ham sherkate T..Mobile engar dastkaresh karde.............
va aghe besorat offline update konam be goshi zarar nadashte bashe
Last edited by xman_dj; 11-07-2010 at 22:38.
اول بفرماید RM گوشیت چنده تا بتونم راهنماییت کنم. آف لاین احتمالا خطرناک باشه چون امکان دانگرید نداری پس دست نگهدار بگو RM و پروداکت کدت چنده تا بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)