تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 272 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.
    منم تبریک میگم!

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض چلسی گوخان توره 17 ساله را خرید

چلسی امروز یک بازیکن 17 ساله خرید و مگنی بازیکن 20 ساله خود را قرض داد.

چلسی امروز گوخان توره بازیکن 17 ساله ترک را از بایرن لورکوزن خرید.این بازیکن از سن 6 سالگی در شهر لورکوزن آلمان زندگی می کرد و امروز این شهر را به مقصد لندن ترک کرد.وکیل وی درباره او گفت:"او از باشگاه قبلی اش برای حمایت از او تشکر می کند و امیدوار است آینده درخشانی در انگلیس داشته باشد.او یک قرار داد سه و نیم ساله با چلسی بسته است و قیمت این قرار داد با رضایت طرفین به طور عمومی اعلام نخواهد شد."
    توره در پست هافبک تهاجمی بازی می کند و احتملا شماره 18 را که پیش از این متعلق به بریج بود را به تن خواهد کرد
    همچنین امروز کارل مگنی بازیکن 20 ساله تیم ذخیره های چلسی امروز این تیم را به مقصد ام کی دانز به مدت یک ماه قرض داد.
    او فصل گذشته 7 دیدار برای تیم ذخیره های چلسی انجام داد و به تیم ملی زیر 21 سال ایرلند شمالی هم دعوت شد.

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

منچستر همین الان بازیشو با اورتون با پنالتی داور براشون گرفت برد

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض دروگبا می تواند کار را انجام دهد

بعد از عملکرد پر فرازو نشیب دیدیر دروگبا در این فصل لوئیز فیلیپه اسکولاری اظهار کرد او می تواند در بازی امروز از ابتدا حضور داشته باشد .

دروگبا در دو بازی اخیر از روی نیمکت به بازی آمده است و از نظر توانایی فیزیکی در این فصل با مشکل روبرو بوده است. اما اسکولاری معتقد است بعد از مدتی استراحت او می تواند دوباره به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود .
    اسکولاری زمانی که مربی تیم ملی پرتقال بود اعتقاد داشت دروگبا یکی از بهترین مهاجمین حال حاضر است و امیدوار است که دروگبا بتواند دوباره به شرایط آمادگی کامل باز گردد.

اسکولاری گفت : " در سه , چهار سال گذشته او بهترین بازی ها را انجام داده است و من یکبار او را بعنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب کردم. و هم اکنون او نسبت به چهار , پنج بازی و یا بازیهای دو سه ماه قبل انجام که می داده در وضعیت بهتری قرار دارد. شاید مقابل لیورپول و در آینده شاهد بازیهای بهتری از او باشیم و او دوباره مثل همان دروگبای سابق شود. "

" من فکر می کنم الان وقت مناسبی باشد تا او را در زمین قرار دهم اما در سه چهار بازی گذشته من توازن بهتری داشتم وقتی کالو , آنلکا و مالودا رو در زمین قرار می دادم و بعد از آن چیزهایی رو تغییر می دادم . اگر در مقابل لیورپوول فکر کنم که دیدیر باید در بازی باشه اینکار رو خواهم کرد. "

او درمورد بازی دادن به دروگبا گفت : " سبک و شیوه اون در این موقعیت با بقیه تفاوت دارد. بعضی مواقع وقتی بازی رو شروع می کنیم یا در 45 دقیقه احتیاج هست که چیزهایی رو تغییر دهیم. "

هر کسی که از ابتدا بازی کند احتمالاً مصاف جالبی را با دفاع سفت و سخت لیورپوول شاهد خواهیم بود. مصاف خط میانی هم به همان اندازه جالب خواهد بود و اسکولاری اعتقاد دارد هر دو خط میانی بهترین هافبک ها را در فوتبال دنیا را در اختیار دارند ."

" من فکر می کنم اگر شما فرانک (لمپارد) و جرارد را با یکدیگر مقایسه کنید و آمار و ارقام را نگاه کنید تفاوت چندانی نخواهید دید.
    لمپارد 120 دقیقه به جلو و عقب می رود و باز می گردد و همینطور جرارد . من فکر می کنم آنها مثل هم هستند . "

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

اه بازم باخت/
    روند باخت چلسی همچنان ادامه داره.
    اگه اینوری بخوان بازی کنند آبرومون توی لیگ قهرمانان اروپا هم میره.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کاربر فعال آموزش‌های الکترونیک amir082's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من موندم چرا اينها اصلا شوت نمي زنن تو بازي با منچستر وقتي به دروازه مي رسيدن باهم پاسكاري مي كردند و مي ترسيدن شوت بزنن تو اين بازي همين طوري بود فقط دفاع مي كردن فقط چلسي افت كرده
    لمپارد هم كه الكي اخراج شد به نظر من بهترين بازيكن زمين چك بود و بهترين صحنه بازي لقد بوسينوا بود حال كردم
    به اميد اينكه چلسي به روزهاي اوجش برگرده

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    به اميد اينكه چلسي به روزهاي اوجش برگرده
    من فکر نمیکنم تا وقتی این دلقک بزرگ سرمربی باشه چلسی به روزهای اوجش برگرده . این تیم اصلا قابل قیاس با تیم آورام گرانت کبیر نیست . فکر میکنم دیگه وقتشه که دن روبرتو ( روبرتو مانچینی ) بیاد و جلسی رو متحول کنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چلسی ریکاردو کوارسما رو از اینتر میلان تا پایان فصل به طور قرضی به خدمت گرفت.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کوارشما که معمولا تو اینتر نیمکت نشینه و یه بازیکن معمولی ، به چه درد این تیم میخوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •