تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 200 از 1635 اولاول ... 1001501901961971981992002012022032042102503007001200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

در مورد برد موثر فلاش h50 به مطلبي در سايت عكاسي برخوردم ببينيد بنظر مي ياد كنن برد فلاش بيشتري دارد
    پست شماره 36
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم سونی دارم فلاشش واقعا عالیه. تو نور وسط ظهر چند متر اونطرف تر رو روشن میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آنچه كه از ريويو ها مشخص است اين دوربين نسبت به رقباي خود از عملكرد ضعيفتري برخورداره .به نظر بنده با توجه به افت قيمت دوربين ها گزينه هاي بهتري پيش رو داريد
    باتري ضعيف , كمي سافتي عكس , فوكوس نه چندان خوب در هنگام زوم و نويز زياد در ايزو هاي بالا از جمله نقاط ضعف اين دوربين مي باشد

ممنون از راهنماییتون ولی توی این قیمت به نظر شما چه دوربین سوپرزوم!!!! بهتری پیدا کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آنچه كه از ريويو ها مشخص است اين دوربين نسبت به رقباي خود از عملكرد ضعيفتري برخورداره .به نظر بنده با توجه به افت قيمت دوربين ها گزينه هاي بهتري پيش رو داريد
    باتري ضعيف , كمي سافتي عكس , فوكوس نه چندان خوب در هنگام زوم و نويز زياد در ايزو هاي بالا از جمله نقاط ضعف اين دوربين مي باشد

ممنون از راهنماییتون ولی توی این قیمت به نظر شما چه دوربین سوپرزوم!!!! بهتری پیدا کنم؟
    سلام
    خواهش مي كنم اگه يكم ديگه هزينه كنيد sx10 ,fz28 ,h50 البته sx10 مثل اينكه قيمتش رفته بالا
    h50=350
    fz28=380 ~ 400
    Last edited by unforgiven2009; 11-03-2009 at 02:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام.جناب unforgiven پست چند صفحه قبل شما رو تازه دیدم.
    خدمت شما عرض کنم که اتفاقا من به قول خودتون با هیچ قومی مشکل ندارم.اصفهانی هم خوب دارد هم بد.تهرانی هم خوب دارد هم بد.شیرازی هم خوب دارد هم بد.پس لطفا به انحراف نرو و سعی در خراب کردن اشخاص نداشته باش.
    شما وقتی اینجا نظر میدی بنده اصلا میام که حرفت رو کپی کنم و زیرش بنویسن تو چرت میگی؟تا الان یکبار اینکار رو کردم؟
    نظر شما رو میخونم و خیلی از نظرات هم برایم قابل قبول و تامل برانگیز بوده.ولی شما منتظر هستی که من حرفی بزنم و شما...... .
    برادر جان اتفاقا من حافظه خوبی دارم و تمام پست ها رو هم خوندم.من سایت های زیادی رو مرجع حرف هام قرار دادم و عکس های زیادی از دوربین ها دیدم.اون شما هستی که چون حوصله نداری بدون دیدن نظر میدی.
    مشکل شما از وقتی شروع شد که در مورد فیلمبرداری صحبت کردم که شما اول گفتی مود اچ دی بیخوده.بعد اومدی گفتی اف زد 28 در فیلمبرداری هم عالیه.بعد هم که گفتم فیلم فوجی رو هم ببین در اومدی گفتی برات فقط خروجی عکس ملاکه و حوصله دیدن نداری.
    مستندات من هم همون سایتی هست که مدام لینک میدادی.طوری حرف میزنی که انگار دیگران چیزی نمیفهمند و شما از اتصال به ضمیر غیب حرف میزنی و حرف هات همه برات وحی شدن.
    ادم چشم داره.شما هم چشمهات رو بشور وجور دیگه نگاه کن.عکس های همون سایت گویای همه چیز هست.
    به شما توصیه دارم که به انحراف نرو.به قول خودت اینجا تاپیک دوربین دیجیتال هست نه مشکلات شخصی.
    باز هم میگم :هر کدوم از این دوربین ها عیب های خودشون رو دارند.میتونم برات با دلیل عیب های هر کدوم رو بگم.
    sx10 در نور روز عکس های شارپی داره ولی به نظرم میاد در محیط های بسته عکس های کدر داشته باشه.
    در بین همه سوپر زوم ها فوجی 2000 عکس های روشن تری داره.حالا اینکه آیا این خوب هست یا بد رو نمیتونم با قاطعیت بگم.
    دوست عزیز لطفا دیگران رو متهم به کم کاری نکن.
    شما اگه حوصله من رو میدونستی این حرف رو نمیزدی.من الان 4 هفته هست که دارم دوربین ها.عکس ها و ..... رو در سایت های مختلف میبینم.نظرات من بر اساس همین سایت ها و اطلاعاتشون و عکس هاش هست.
    اگه برات بگم با دیال آپ از 3 سال قبل تا الان 14 گیگ نرم افزار دانلود کردم باور میکنی؟من حوصلم خیلی زیاده برادر.
    پس از این به بعد به جای اینکه کپی پیس کنی دوستانه برخورد کن و مدام به من توهین نکن.
    شما داری مدام به من تهمت میزنی.ولی من تا الان برخوردی نداشتم.آدم های مغرور همیشه تاوان غرور بیجای خودشون رو میدن.پس به جای تکبر به نظرات دیگه احترام بذار.حداقل به خاطر دوستان دیگه وارد حاشیه نشو.
    انتظار داری همه بگن بهترین دوربین پانا هست؟؟؟؟؟اینهمه تعصب شما عجیبه.خوبه شرکت پاناسونیک مال شما نیست.
    شاید هم هست و ما نمیدونیم.دلخور نشو ولی دیگه اینقدر عجولانه صحبت نکن.همه نفهمن و بی سواد.فقط یه با سواد و فهمیده در ایران هست اونم شمایی.بابا ای ول به اعتماد به نفست.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام.لطفا به عکسهای نمونه لینک های زیر خوب دقت کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در صفحه 14:عکس های فوجی 2000 روشنتر از fz28 و sx10 هست در عین حال خود پل هم کمی آبی هست.در مقابل fz28 و sx10 عکس های تاریکی دارند ولی نتونستم بگم کدوم واقعی تر هستن.چون در عکسهای fz28 و sx10 آسمان خیلی آبی هست و به نظرم طبیعی نباشه و فوجی 2000 هم همه جای عکس آبی هست حتی خود پل .
    من که نتونستم بگم کدوم بهتر هست.
    اما در صفحه 15 که عکسها در شب هست چند تا دوربین مشکل دارند.
    عکس فوجی 2000 و H50 و sx10 طبیعی به نظر میان.
    ولی عکس fz28 به رنگ سبز متمایل هست و نیکون و المپیوس قرمز شدن.
    به نظرم fz28 در شب عکسهاش سبز در میاد.
    دوستان لطفا برید و با دقت ببینید .
    حداقل اینو فهمیدم که fz28 در شب عکسهایی به خوبی مدل های دیگه نمیگیره.مرجع من مشخص هست.
    احتیاجی هم به دانلود تک تک عکسها نیست .از همون عکسهای کوچیک همه چیز مشخص هست.
    هر چند من 4 تاشو دانلود کردم که دیگه همه چیز واضح معلومه.

بازهم میگم :هر کدومشون عیب های خاصی دارند.
    با سپاس از دوستان.

6. این کاربر از 741852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.نتیجه تحقیقات من و عیب های هر کدوم :
    فوجی 2000 :کم رنگ بودن عکسها مخصوصا در فضاهای باز
    Fz28:متمایل شدن عکس ها به رنگ سبز در شب و محیط های کم نور اما در فضاهای باز عکسهاش عالیه.
    حتی در همون عکس بطری ها در صفحه 9 عکسش به رنگ سبز متمایل شده.
    H50 :تا الان عیبی در عکسهاش ندیدم ولی فکر کنم باتری نسبتا ضعیفی نسبت به دوربین های دیگه داره.

در این میان sx10 چه در نور روز و چه در شب عکسهای خیلی خوبی داره فقط میمونه قیمتش که اونهم برای کسی که وضعش خوبه مشکلی نیست.مرجع حرف هام سایت
    کد:

8. این کاربر از 741852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.لوفا جان چند تا سوال دارم :
    1.کمترین ایزوی فوجی 2000 چند هست؟سایت دیجی کالا نوشته 64 ولی سایت اصلیش کمترین عدد رو 100 نوشته.
    2.فکر نکنم کنترل داشته باشه درسته؟یه عکس دارم که این دوربین کنترل داره.سایت اصلی فوجی فیلم هم در قسمت معرفی قسمت های مختلف دوربین یه قسمت رو از نزدیک لنز دوربین مشخص کرده و نوشته:گیرنده برای ریموت کنترل.
    3.زبان فارسی نداره.درسته؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنی.موفق و پایدار باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.لوفا جان چند تا سوال دارم :
    1.کمترین ایزوی فوجی 2000 چند هست؟سایت دیجی کالا نوشته 64 ولی سایت اصلیش کمترین عدد رو 100 نوشته.
    2.فکر نکنم کنترل داشته باشه درسته؟یه عکس دارم که این دوربین کنترل داره.سایت اصلی فوجی فیلم هم در قسمت معرفی قسمت های مختلف دوربین یه قسمت رو از نزدیک لنز دوربین مشخص کرده و نوشته:گیرنده برای ریموت کنترل.
    3.زبان فارسی نداره.درسته؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنی.موفق و پایدار باشی.
    راستش دوست گرامی دارم یواش یواش تصمیم می گیرم دیگه جواب ندم چون جوابهای من براساس اونچیزی که میبینم نه اونچیزی که سایتها می گن همینهم باعث شده دوستان فکرکنن بنده اصولا چیزی بارم نیست این رو قبول دارم در عکاسی ماهر نیستم اما اون اندازه انگلیسی وفرانسه ام خوبه که بتونم از منابع دیگه هم استفاده کنم و این ضعف خودم رو جبران کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله خب سایت های دیگه ای هم هستند. ولی چند تا فرق عمده دارن.
    dpreview از سال 1998 شروع به فعالیت کرده و الان در ماه هفت میلیون نفر از سایت بازدید میکنن. رقم کمی نیست. سایت هایی هستند که تازه تاسیس هستند و دانششون از عکاسی در حدی نیست که مثلا یه دوربینی مثل نیکون D3 رو مورد بررسی قرار بدن.
    dpreview بر خلاف خیلی سایت ها که مطالبشون توسط یک نفر نوشته میشه از یه تیم نه نفره تشکیل شده و خیلی سازمان یافته تره. برای اطلاعات بیشتر هم لینکش رو میذارم ببینین.
    کد:
    یه نکته ی دیگه این که خیلی سایت ها نظرات شخصی خودشون هم قاطی ریویو میکنن و حتی نتیجه گیری شون هم بر اساس همین نظرات شخصیه.
    بعد این که من دیدم بعضی از سایت ها که ادعای کار درست بودن میکنن گرون ترین دوربینی که برای ریویو انتخاب میکنن 1000 دلاره. و شما نمیتونی ریویوی یه دوربین مثل EOS 1D یا D3 رو توشون پیدا کنی. و مثلا میان یه دوربین 100 دلاری رو بررسی میکنن که خب dpreview اصلا در این حد نیست که بخواد از این کارا بکنه.
    اکثر سایت ها میان عکس هایی رو میذارن که خیلی کوچیکن و قابلیت دانلود هم ندارن. شما نمیتونی اصل عکس رو ببینی. فقط یه عکس خیلی کوچیک که آپلود کردن و به دلیل محدودیت فضا یا دلایل دیگه ای که در این مجال نمیگنجد قابلیت بزرگ شدن رو ندارن.
    بعضی از سایت ها میان یه دوربینی که میشه از هزار زاویه مورد بررسی قرار بگیره رو میذارن تو 4 صفحه کاملا فشرده یه مطلب مینویسن که اصلا به من و شما کمکی تو انتخاب نمیکنه. و یکی از 5 تا عکسی که از عکسای گرفته شده با دوربین گذاشتن یه عکس افتضاحه که باعث میشه کلا اون مدل رو بی خیال شین.
    اصلا روی نظرات سایت های غیر حرفه ای حساب باز نکنید. اگه تا حالا گذرتون به ریویوهای cnet قسمت ماشین افتاده باشه دیدین که مثلا اومده 10 خط از 20 خط راجع به GPS و سیستم صوتی ماشین صحبت کرده که اون قدر ها هم اهمیت نداره. حالا اگه شما بر اساس ریویوی این سایت بری ماشین بخری نتیجه ش چی میشه؟
    به نظرشما کدوم یک از این سایتها از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمتر هستن و کدوم ریوشون با مال اون برابری نمی کنه؟
    www.megapixel.net
    www.trustedreviews.com
    www.cameralabs.com
    www.steves-digicams.com

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من خودم از سه تا سایت dpreview - steve digicam -digitalresource استفاده کردم. البته سایتهای بیشتری هم هست مثل سایتهای خرید Cnet , »ثل اینها که تو اونها هم نظر مردم و کارشناس سایت رو درمورد دوربینها میتونید بخونید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •