تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 545 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آیا خبری از بازی برای پی سی هست؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خدای من...

حداقل 50،000 تا برای آپکرید رگبارم پول خرج کردم به امید بی نهایت شدن تیرهام! اما خبری از تیر بی نهایت نشد!!!

آخه چرا؟!
    والا راستش من خودم بازی رو تموم نکردم و از بچه هایی که بازی رو تموم کردن پرسیدم این راه رو به من گفتن ! خودشون همین جوری تیر بینهایت کردن !

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا خبری از بازی برای پی سی هست؟
    اگر یک سرچ میکردید متوجه میشدید که توی چند صفحه قبل لینک و تاریخ خبر انتشار برای PC رو گذاشته بودن

http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil_5

داره خودمونی میشه bakan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببخشید من توی اون مرحله ای که باید باچرخوندن سنگا لیزر رو هدایت کنیم گیرکردم وقتی دو طبقه میرم پایین به یه جایی میرسم که اول لیزر رو میزنی به دهن یه مجسمه که دوتا در باز میشن بعد از اون لیزر رو به اون سنگ اصلیه میزنم که دوباره برم طبقه پایینی که خودم بین نور لیزرها گیر میکنمهرکاری کردم درست نشد لطفا کمک کنید

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگر یک سرچ میکردید متوجه میشدید که توی چند صفحه قبل لینک و تاریخ خبر انتشار برای PC رو گذاشته بودن

http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil_5
    بله تشکر
    نسخه 360 که خوب بود آیا مشخصاتش برای پی سی هم گفته شده؟
    البته به جز این آدرسی که گذاشتین

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سلام
    ببخشید من توی اون مرحله ای که باید باچرخوندن سنگا لیزر رو هدایت کنیم گیرکردم وقتی دو طبقه میرم پایین به یه جایی میرسم که اول لیزر رو میزنی به دهن یه مجسمه که دوتا در باز میشن بعد از اون لیزر رو به اون سنگ اصلیه میزنم که دوباره برم طبقه پایینی که خودم بین نور لیزرها گیر میکنمهرکاری کردم درست نشد لطفا کمک کنید
    منم تویه همین مسئله گیر کرده بودم ( خیلی وقت پیش ) .
    ببین تو اول اون لیزره که قبل از لیزریه که در رو باز می کنه بچرخون طوری که لیزر بهش نرسه!
    حالا برو لیزر اصلی که به طرف در می تابه رو رویه جایه درستش بزار!
    بدشم برو لیزر قبلی رو که چرخوندیش تا لیزر نرسه رو درستش کن!
    اینطوری تو اول لیزر آخری رو درست کردی بعد اومدی بیرون لیزره قبلش رو درست کردی!

7. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bakan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این بازی رو دو نفره دارم بازی میکنم که تصویر یه جور عجیبی نصف میشه منظورم اینه که مقدار زیادی از فضای کنار{چپ و راست صفحه} سیاه هست واستفاده ای نداره اینو نمیشه کاریش کرد که از تمام صفحه استفاده شه ممنون

سلام
    من توی اون مرحله که اون یارو تکواندوکاره وJillباهم میفتن سر ما گیر کردم اون یارو که همه تیرارو جاخالی میده Jillهم که رفته طرف اونا باید چه کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    من توی اون مرحله که اون یارو تکواندوکاره وJillباهم میفتن سر ما گیر کردم اون یارو که همه تیرارو جاخالی میده Jillه که رفته طرف اونا باید چه کنم
    نبايد به يارو تير بزني فقط بايد تير كه ميزنه جاخال بدي بعدش وايسا بياد طرفت وقتي خواست لگد بزنه يه دگمه را نشون ميده كه اونا كه ميزني يارو را پرتش ميكنه اون ور اين كارو چند بار انجام بده تا بره قسمته بعدي.

10. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

هفته پیش طی گزارشی از سوی کپ کام سیستم مورد نیاز برای بازی RE5 منتشر شد:Required = حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازیRecommended = سیستم مورد نیاز برای اجرای روان بازیOperating SystemWindows XP – RequiredWindows Vista – Recommended Processor/CPUIntel PentiumD Processor / AMD Athlon64 X2 – RequiredIntel Core2Quad Processor or better / AMD Phenom X4 or better – RecommendedRAMWindows Vista (1GB) Windows XP (512MB) – RequiredWindows Vista (2GB or more) Windows XP (1GB or more) – RecommendedHDD 8.0GB or moreMonitor800×600 – Required1280×720 or larger – Recommended Disc DriveDVD9 compatible driveGraphics CardVRAM (256MB) – NVIDIA GeForce 6800 series / ATI Radeon HD 2400 Pro – RequiredVRAM (512MB) – NVIDIA GeForce 9800 series / ATI Radeon HD 4800 – RecommendedSound CardDirect Sound Compatible (DirectX 9.0c or higher)InterfaceMouse & Keyboard – RequiredGamepad – Recommended: Xbox360 Controller for WindowsInternetBroadband Connection – Recommended: For online modes

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

اینو که خیلی وقت پیش آقای resident evil گذاشته بود
    چند صفحه قبلو نگاه کنی بد نیست ها!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •