آیا خبری از بازی برای پی سی هست؟
آیا خبری از بازی برای پی سی هست؟
والا راستش من خودم بازی رو تموم نکردم و از بچه هایی که بازی رو تموم کردن پرسیدم این راه رو به من گفتن ! خودشون همین جوری تیر بینهایت کردن !
اگر یک سرچ میکردید متوجه میشدید که توی چند صفحه قبل لینک و تاریخ خبر انتشار برای PC رو گذاشته بودن
http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil_5
سلام
ببخشید من توی اون مرحله ای که باید باچرخوندن سنگا لیزر رو هدایت کنیم گیرکردم وقتی دو طبقه میرم پایین به یه جایی میرسم که اول لیزر رو میزنی به دهن یه مجسمه که دوتا در باز میشن بعد از اون لیزر رو به اون سنگ اصلیه میزنم که دوباره برم طبقه پایینی که خودم بین نور لیزرها گیر میکنمهرکاری کردم درست نشد لطفا کمک کنید
![]()
بله تشکر
نسخه 360 که خوب بود آیا مشخصاتش برای پی سی هم گفته شده؟
البته به جز این آدرسی که گذاشتین
منم تویه همین مسئله گیر کرده بودم ( خیلی وقت پیش ) .
ببین تو اول اون لیزره که قبل از لیزریه که در رو باز می کنه بچرخون طوری که لیزر بهش نرسه!
حالا برو لیزر اصلی که به طرف در می تابه رو رویه جایه درستش بزار!
بدشم برو لیزر قبلی رو که چرخوندیش تا لیزر نرسه رو درستش کن!
اینطوری تو اول لیزر آخری رو درست کردی بعد اومدی بیرون لیزره قبلش رو درست کردی!
من این بازی رو دو نفره دارم بازی میکنم که تصویر یه جور عجیبی نصف میشه منظورم اینه که مقدار زیادی از فضای کنار{چپ و راست صفحه} سیاه هست واستفاده ای ندارهاینو نمیشه کاریش کرد که از تمام صفحه استفاده شه
ممنون
سلام
من توی اون مرحله که اون یارو تکواندوکاره وJillباهم میفتن سر ما گیر کردم اون یارو که همه تیرارو جاخالی میده Jillهم که رفته طرف اوناباید چه کنم
![]()
نبايد به يارو تير بزني فقط بايد تير كه ميزنه جاخال بدي بعدش وايسا بياد طرفت وقتي خواست لگد بزنه يه دگمه را نشون ميده كه اونا كه ميزني يارو را پرتش ميكنه اون ور اين كارو چند بار انجام بده تا بره قسمته بعدي.
هفته پیش طی گزارشی از سوی کپ کام سیستم مورد نیاز برای بازی RE5 منتشر شد:Required = حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازیRecommended = سیستم مورد نیاز برای اجرای روان بازیOperating SystemWindows XP – RequiredWindows Vista – Recommended Processor/CPUIntel PentiumD Processor / AMD Athlon64 X2 – RequiredIntel Core2Quad Processor or better / AMD Phenom X4 or better – RecommendedRAMWindows Vista (1GB) Windows XP (512MB) – RequiredWindows Vista (2GB or more) Windows XP (1GB or more) – RecommendedHDD 8.0GB or moreMonitor800×600 – Required1280×720 or larger – Recommended Disc DriveDVD9 compatible driveGraphics CardVRAM (256MB) – NVIDIA GeForce 6800 series / ATI Radeon HD 2400 Pro – RequiredVRAM (512MB) – NVIDIA GeForce 9800 series / ATI Radeon HD 4800 – RecommendedSound CardDirect Sound Compatible (DirectX 9.0c or higher)InterfaceMouse & Keyboard – RequiredGamepad – Recommended: Xbox360 Controller for WindowsInternetBroadband Connection – Recommended: For online modes
اینو که خیلی وقت پیش آقای resident evil گذاشته بود
چند صفحه قبلو نگاه کنی بد نیست ها!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)