تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 200 از 2014 اولاول ... 1001501901961971981992002012022032042102503007001200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یكشنبه آینده ، شیرین فراز كرمانشاه با مس كرمان و پرسپولیس تهران با پاس همدان دیدار خواهند كرد .

این درحالی است كه مسئولان باشگاه شیرین فراز از ادامه حضور در رقابتهای لیگ برتر انصراف داده اند و تمرینات تیم را نیز تعطیل كرده اند .

در آخرین بازی این هفته نیز دوشنبه بیستم اسفند پگاه گیلان با مقاومت سپاسی شیراز مسابقه می دهد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    مرزبان: از عدم توجه بازيكنان به درخواستم ناراحت شدم
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از عدم توجه بازيكنان به درخواستم در تمرين روز گذشته ناراحت شدم؛ اما بازيكنان از من عذرخواهي كردند.
    عليرضا مرزبان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: روز گذشته از بازيكنان درخواست كردم به مدت 10 دقيقه دور رزمين بدوند؛ اما آنها اعتقاد داشتند بيشتر دويده‌اند و به همين علت برخي اعتراض كردند و من نيز به علت ناراحتي از عدم توجه آنها تصميم به ترك زمين گرفتم.
    وي افزود: دوست ندارم در اين شرايط حساس حاشيه‌سازي كنم؛ اما مشكلم در تمرين را تكذيب نكرده ام. به زودي در اين خصوص با مسئولان باشگاه و كادر فني نيز به گفت‌وگو مي‌پردازم، البته بازيكنان در پايان تمرين از من عذرخواهي كردند.
    مرزبان ادامه داد: از صميم قلب خوشحالم كه دوباره به صدر جدول برگشتيم و اين امر به تعصب و تاكتيك پذيري خوب بازيكنان و كادر فني برمي‌گردد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

براي حل مشكل مالياتي
    سا‌ها با مسئولان پرسپوليس به توافق نرسيد
    خبرگزاري فارس: دومين جلسه بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس با مسئولان باشگاه در خصوص مشكلات مالياتي بي نتيجه پايان يافت.
    به گزارش خبرگزاري فارس،‌ روبرت ساها كه به دليل مشكلات مالياتي حق خروج از ايران را ندارد، براي حل مشكل دو جلسه با مسئولان حقوقي باشگاه برگزار كرد.
    هر دو جلسه مدافع اهل جمهوري چك بدون نتيجه به پايان رسيد.
    ساها اعتقاد دارد كه پرداخت ماليات مربوط به قرارداد بر عهده باشگاه پرسپوليس است؛ اما سران باشگاه حاضر به پرداخت اين مبلغ نيستند.

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

ان شا ا... فردا هم استقلال . هم سپاهان میبازن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ان شا ا... فردا هم استقلال . هم سپاهان میبازن

البته صبا اگه مساوي کنه بهتره ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره مساوی کنن بهتره این جوری استقلالم دیگه شاخ نمیشه

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

باید این هفته اون شکست 3-0 جام حذفی به پاس همدان رو
    تلافی کنیم ...
    ایشالا بترکونیمشون ... اگرچه سخته ...
    پاس تو همدان خیلی قوی نشون میده ... سپاهاتنم سه تا زدن !

یا حق

سلام.
    المو جان بازی تو تهرانه ها
    بازی رفت رو یادت نمیاد توی همدان بردیم مثل آب نبات

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    پروين: بازي‌هاي پرسپوليس را تماشا نمي‌كنم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استيل آذين تهران گفت: باتوجه به شرايط خاص خودمان، ديدارهاي پرسپوليس را تماشا نمي‌كنم.
    محمد پروين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: سطح بازي‌هاي ليگ دسته اول كم تر از ليگ برتر نيست. كار راحتي براي صعود به مرحله بعدي نداريم.
    وي افزود: در ابتداي فصل كمي به دليل شرايط نامطلوب بدني دچار مشكل شديم؛ اما بر اثر مروز زمان، بهتر شديم تا داماش را با اقتدار كنار زديم.
    محمد پروين عنوان كرد: شك نكنيد كه يكي از تيم‌هايي كه به ليگ برتر صعود مي‌‌كند، استيل آذين است چون با زحمات مسئولين، پتانسيل لازم را دارد.
    وي درباره شرايط پرسپوليس گفت: باتوجه به شرايط خاص خودم كه دوست ندارم بيان كنم، بازي‌هاي پرسپوليس را اصلا نمي‌بينم. فقط قصد دارم تمام تمركزم را به فوتبال خودم متمركز كنم.
    پروين افزود: همانطور كه قبلا گفتم، براي موفقيت از پدرم كمك مي‌گيرم. من از بزرگي او در فوتبال ايران سوءاستفاده نمي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاریخ بازی استقلال و پرسپولیس مشخص نیست دربی تهران ممكن است 15 فروردین برگزار شود

15 اسفند 1386 10:13
    شورای تامین استان تهران از سازمان لیگ برتر فوتبال خواست بازی تیم های استقلال و پرسپولیس یك روز زودتر از تاریخ اعلام شده برگزار شود.
    به گزارش شبكه خبر ، عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر امروز اعلام كرد شورای تامین استان تهران درخواست كرده است كه این بازی به جای 16 فروردین ، یك روز زودتر یعنی در روز پنجشنبه 15 فروردین برگزار شود.

دلیل این درخواست ، احتمال شلوغی مسیرهای اطراف ورزشگاه آزادی به خصوص بزرگراه تهران كرج و همزمانی آن با پایان تعطیلات نوروزی و بازگشت مسافران به تهران در روز جمعه ، اعلام شده است.

محمدی افزود پس از بررسی درخواست شورای تامین استان ، تاریخ قطعی برگزاری این دیدار اعلام خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرسپولیس با گلزنی پروین به فینال رسید
    25 سال پیش در چنین روزی، 15 اسفند ماه سال 1361 تیم پرسپولیس در چارچوب مرحله نیمه نهایی جام حذفی تهران، با تک گل علی پروین تیم هما را شکست داد و به مرحله فینال این رقابتها رسید. در آن دیدار سرخپوشان تهرانی با این ترکیب به میدان رفتند: سلطانی، پنجعلی، عبادزاده، کاشی‎نژاد، حسن‎زاده، درخشان، مایلی‎کهن، پروین (کاپیتان)، فتح آبادی، ناصر محمدخانی (سبزی) و عباس کارگر. مربی: علی پروین.
    perspolis-club.net

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •