HTC HD2 بدون گارانتی کارکرده قیمت گرفتم 400 تومن. به نظر من اگه خواستی بخری دست دوم بخر که بعدا موقع فروش زیاد ضرر نکنی
HTC HD2 بدون گارانتی کارکرده قیمت گرفتم 400 تومن. به نظر من اگه خواستی بخری دست دوم بخر که بعدا موقع فروش زیاد ضرر نکنی
عزیز از کجا قیمت گرفتی!؟؟میشه به ما هم معرفی کنی شاید خدا قسمت کردو!!! گوشیش سالمه؟؟
![]()
الان اگه بخری پشیمون میشی .. وین 7 همه گوشی ها رو زیر رو میکنه.. اگر بخری هم زود دلتو میزنه.. صبر کن یک وین 7 بخر![]()
درود
نظرتون درباره X10mini چیه؟؟؟
درسته که بهترین گوش تو اروپا شناخته شده ؟؟؟
حالا میگفتین x10 یه چیزی که اونم خیلی خوب بهش امتیاز بدین میشه رتبه ی 5 یا 6 حالا نمیدونم کی گفته این تازه mini بهترینه اروپاس!![]()
HD Mini با HD2 چه فرقی میکنه ؟؟
روی HD mini هم میشه Android نصب کرد؟؟؟؟
به نظر شما گوشیه خوبی هست ؟؟؟؟ (از نطر کار تو اینترنت - نصب نرم افزار های مختلف و بازی و موسیقی ) کم میاره یا نه ؟؟؟
دوست من به هیچ وجه HD mini نخر الان هر کی خریده (بجز اونایی که اصلا نمیدونن ویندوز موبایل چیه) آورده گذاشته واسه فروش...به هیچ وجه نخر جدی میگم....نه فقط تنها گوشی که میتونه آندروید رو به صورت کامل و بدون عیب و نقص اجرا کنه HD2 هستش و آندروید روی بقیه ی وین موبایلها مثل یه نسخه ی آزمایشی و بی مصرف میمونه...اگه حتما خواستی گوشی آندروید نگیری و ویندوز دار بگیری یا HD2 بگیر یا صبر کن وین فون 7 دارها رو بگیر...ویندوز موبایل دیگه مرده یا وین فون 7 یا آندروید
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
شما بگو Desire HD یا I9000 گالاکسی آیفون که اصلا به درد نمیخوره داداش!! به نظر من انتخاب بین Desire HD و گالاکسی هم سلیقه ای هستش بعضیا صفحه ی بزرگ دوست دارن و دوربین قوی و بعضیا هم کیفیت صفحه ی عالی دوست دارن و حافظه ی بالا.... البته تو ای دوره زمونه بعضیا HTC دوست دارن بعضیا Samsung![]()
سلام
من می خوام یه گوشی خوب win دار یا android بخرم.(ترجیحا htc)
شما چی پیشنهاد می کنید.
آخه رو چه حسابی میگی ؟؟؟
ویندوز فون که هنوز نیومده کلی عیب و ایراد داره (اینجور که من سرچ کردم میگم )
میشه شما چند تا دلیل و مدرک واسه حرفتون بیاری ؟
اگه میگی min خوب نیست پس یه گوشی در همین سایز معرفی کن HD2 خیلی گنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)