تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 200 از 285 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال m_h_hadavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

هر چه زود تر بهتر و ساعت مطالعه هم بستگی به توانایی هر فرد داره من فکر می کنم فقط وقتی وارد دروس پیش بشو که پایه رو فول شدی مهم نیست که حتما پیش رو در تابستون بخونی کلاس رو هم اگر واقعا در درسی مشکل داری فقط همون رو کلاس برو و این هم بستگی به شناختی که از خودتون دارید داره
    من بر اساس تجربه خودم یه توصیه به شما دارم اگر میتونی برای زبان از آموزش لغات نرم افزار نارسیز استفاده کن من از ابتدای نوروز شروع کردم الان با این که زبان نمی خونم بالای 80 میزنم
    راستی کسی میدونه در آزمون کانون اینبار سوالات نگاه به گذشته وجود داره یا نه؟
    Last edited by m_h_hadavi; 04-06-2008 at 04:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینو من تو صفحه ی 152 انجمنتون دیدم
    نوشته شده توسطpp8khat
    احتمالاً قضایایی پشت پرده رخ داده!
    نمی دونم می دونید یا نه اما:
    همونطوری که مهندس بازرگانی تو یه جاهایی از مقدمش اشاره کرده اعضای اندیشه سازان نمی خواستن از هم جدا بشن...اما من احتمال می دم که جناب آقای دکتر فرهاد میثمی(ناشر)خیلی بیشتر از مولفاش می دونه...
    برگزار کردن یه جشن[!] قبل از فروپاشی اندیشه سازان چه معنایی می تونه داشته باشه؟؟
    دکتر میثمی تو اون جشن گفت که من طی این سال ها به اندازه ای پول(دقت کنید) به اندازه ای پول در آورده ام که می تونم تا آخر عمرم تو یه کشور اروپایی زندگی کنم و به تحصیل بپردازم...(الان ایشون در لندن مشغول ادامه تحصیل در رشته زیست شناسی هستند)...
    اما این واقعاً اون دکتر میثمی بود که تو مقدمه هاش دم از ارزش گذاشتن برای یادگیری و نه صرفاً درس خواندن برای پول در آوردن می زد؟؟اینا رو یکی از حضار اون جشن می گفت...
    یه وبلاگی رو خونده بودم(همین تازگی) عصاره اش(با اندکی تلخیص!)این بود:
    آقای دکتر میثمی:
    زندگی صحنه یکتای هنرمندی شما بود نه صحنه تجارت کسانی که فقط همان یک تخصص را دارند(...!) و نه کسانی که با پنجشنبه شب ها زنگ زدن و پرسیدن "رسوندی؟" ادعای برنامه ریزی و خودآموزی و ... می کنند.مثل اینکه شما هم نغمه خود را خواندید و از صحنه رفتید.
    دیگه دارم شاخ در میارم واقعا که شرم آوره !دکتر میثمی و این حرفا؟!!!!!!!!!!از شما (pp8khat)تعجب می کنم چطور این شایعه رو باور کردین و اینجا مطرح می کنین؟(اصلا انتظار دیدن چنین مطلبی تو این سایت و این انجمن نداشتم!) دکتر میثمی در حال حاضر تو تهران خودمون تو میدان انقلاب تو دفتر کارش سرو مورو گنده!خدارو شکر نه از ایران رفته بود, نه قصد رفتن داره(اصلا اگه بخواد بره چه اشکالی داره؟!)هر کی باورش نمیشه بره ببینه! واقعا متاسفم که در مورد مرد بزرگی مثل فرهاد میثمی چنین شایعه ای می سازن اونم بعد اون همه زحمتی که ایشون کشیدن اصلا بعضیا(منظورم کساییه که این شایعه رو ساختن) چشم دیدن آدمای موفق رو ندارن و وقتی یکی پیدا میشه یه کار درستو حسابی ای می کنه عوض اینکه کمکش کنن موفق تر بشه می خوان خرابش کنن لطفا با آبروی مردم بازی نکنین دکتر میثمی آدم خیر و شریفیه (ببخشین که حرفام مرتبط با تاپیک نبود ولی چون این مطلب تو این انجمن و تو این تاپیک مطرح شده بود چاره دیگه ای نداشتم .)
    Last edited by لوک خوش شانس; 04-06-2008 at 08:39.

3. 2 کاربر از لوک خوش شانس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینو من تو صفحه ی 152 انجمنتون دیدمدیگه دارم شاخ در میارم واقعا که شرم آوره !دکتر میثمی و این حرفا؟!!!!!!!!!!از شما (pp8khat)تعجب می کنم چطور این شایعه رو باور کردین و اینجا مطرح می کنین؟(اصلا انتظار دیدن چنین مطلبی تو این سایت و این انجمن نداشتم!) دکتر میثمی در حال حاضر تو تهران خودمون تو میدان انقلاب تو دفتر کارش سرو مورو گنده!خدارو شکر نه از ایران رفته بود, نه قصد رفتن داره(اصلا اگه بخواد بره چه اشکالی داره؟!)هر کی باورش نمیشه بره ببینه! واقعا متاسفم که در مورد مرد بزرگی مثل فرهاد میثمی چنین شایعه ای می سازن اونم بعد اون همه زحمتی که ایشون کشیدن اصلا بعضیا(منظورم کساییه که این شایعه رو ساختن) چشم دیدن آدمای موفق رو ندارن و وقتی یکی پیدا میشه یه کار درستو حسابی ای می کنه عوض اینکه کمکش کنن موفق تر بشه می خوان خرابش کنن لطفا با آبروی مردم بازی نکنین دکتر میثمی آدم خیر و شریفیه (ببخشین که حرفام مرتبط با تاپیک نبود ولی چون این مطلب تو این انجمن و تو این تاپیک مطرح شده بود چاره دیگه ای نداشتم .)
    سلام.
    من هم از یک وبلاگ این مطالب رو نوشتم..به خدا من هم دکتر میثمی و همه اندیشه سازانی ها رو خیلی دوست داشتم و دارم...الان لینک اون وبلاگ توی History نیست وگرنه لینک می دادم...
    اصلاً چه سودی به حال من داره که بخوام خرابشون کنم...
    به هر حال ببخشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.
    من هم از یک وبلاگ این مطالب رو نوشتم..به خدا من هم دکتر میثمی و همه اندیشه سازانی ها رو خیلی دوست داشتم و دارم...الان لینک اون وبلاگ توی History نیست وگرنه لینک می دادم...
    اصلاً چه سودی به حال من داره که بخوام خرابشون کنم...
    به هر حال ببخشید.
    سلام pp8khatجان
    من هم کسایی رو که دکتر میثمی رو دوست دارن دوست دارم منظورم هم به تو نبود عزیزم فقط خواستم تو یا بقیه در مورد دکتر میثمی فکرای بد نکنید آخه انصاف نیست ....دکتر آدم خوبیه من کارایی ازش دیدم که وقتی یه همچین حرفایی در موردش میشنوم آتیش می گیرم خواهش می کنم حرفای بدخواهارو باور نکن.این حرفا رو از خودشون در آوردن.(چقدرم ناشیانه درآوردن عقل کلا)
    تازه ما کییم که کسی رو ببخشیم .از آشنایی با تو خوشحال شدمموفق باشی!
    Last edited by لوک خوش شانس; 04-06-2008 at 13:27.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راستی کسی میدونه در آزمون کانون اینبار سوالات نگاه به گذشته وجود داره یا نه؟
    نداره ...

کتاب کاری که آزمون قبلی بهمون دادن همون اولین امتحان جامع پارسال کانون هست ...ریاضی و ادبیاتش سخت بود ...

....
    یه چیز جالب :
    تو صفحه 106 ادبیات 3 کلمه " اضغاث احلام " ( هر دو تا الف های اول فتحه دارن ) رو با یه حساب ساده 192 حالت میشه نوشت ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام خوبید؟؟
    کسی به ما نمی گه برای پزشکی دانشگاه آزاد واحد قم چه در صد هایی لازمه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

همون طوری که قبلا گفتم جواب 515 میشه
    به به واقعا چرا اینجوری میشه در واقع راه من از اندیشه فایق هست همه تست هاشو اینجوری حل کردهنمیدونم والا

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

6

سلام خوبید؟؟
    کسی به ما نمی گه برای پزشکی دانشگاه آزاد واحد قم چه در صد هایی لازمه؟؟؟
    زیست 80
    شیمی 70
    فیزیک 60
    ریاضی 50
    -------------------------------------
    ادبیات 80
    دینی 80
    عربی 80
    زبان 80

اینها حد متوسط هستش.(البته از خودم نوشتم و منبع موثقی نداره)
    البته توجه داشته باش که توی دانشگاه آزاد ، عمومی ها معجزه میکنه.واسه همین عمومی ها از این کمتر نشه.

ضریب دولتی
    زیست 12
    شیمی 9
    فیزیک 6
    ریاضی 6
    ادبیات 3
    دینی 3
    عربی 2
    زبان 2
    --------------------
    ضریب آزاد
    زیست 4
    شیمی 3
    ریاضی 2
    فیزیک 2
    ادبیات 3
    دینی 3
    عربی 2
    زبان 2
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    توجه کنید که تخصصی ها در دولتی یه ضربدر 3 داره.(نسبت به آزاد).
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه masoudHnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نداره ...

کتاب کاری که آزمون قبلی بهمون دادن همون اولین امتحان جامع پارسال کانون هست ...ریاضی و ادبیاتش سخت بود ...

....
    یه چیز جالب :
    تو صفحه 106 ادبیات 3 کلمه " اضغاث احلام " ( هر دو تا الف های اول فتحه دارن ) رو با یه حساب ساده 192 حالت میشه نوشت ...

سلام
    راستی واسه پارسال بود
    چند تا سوالش شبیه کنکور 86 بود که !!!!
    آره ریاضیش سخت بود

در ضمن سوال 232 شیمی اشتباه نیست؟گرینه ی یک هک که هیچ کدوم هیدرولز نمی شن

امروز داشتم می زدم
    4 ساعت و 10 دقیقه
    5 دقیقه ی آخر دیگه نتونستم تحمل کنم. بلند شدم
    واقعا تو خونه آزمون دادن کاری است بس دشوار
    در کل زیادم خوب ندادم
    فقط 2 درس خوب زدم
    دینی 92 فیزیک 80

بقیه هم گند زدم مخصوصا ادبیات رو 35 زدم

خدا آخر عاقبت ما روبه خیر کنه
    فعلا بای 232 رو بررسی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

واقعا آزاد اختصاصی ضریب نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مطمئنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •