برچسب کیبورد هست میتونید برید و تهیه کنید
برچسب کیبورد هست میتونید برید و تهیه کنید
سلام
لپ تاپ من سونی است که تازه ویندوز 7 نصب کرده ام وقتی standby می کنم و می خوام دو باره روشنش کنم خاموش میشه نمیدانم مشکل از کجاست![]()
این نوع مشکلات بیشتر میتونه از ویندوز و درایور ها و بایوس لپ تاب باشه
در حالت بدون باتری هم تست کنید و لپ تاب به برق شهر وصل باشه
سلام
ضمن تشکر عرض کنم که در حالت بدون باتری هم همین مشکل هست
برای حلش باید ویندوز را مجددا نصب کنم من 2 هفته است که ویندوز نصب کرده ام
ممنون
دوستان سیستمم چند وقته یه مشکل عجیب پیدا کرده توی انجام یه سری کارا میمونه یا هنگ میکنه و همینجوری میمونه یا صفحه ی مرگ رو نشون میده ، حالا چه وقتایی اینجوری میشه؟ 2 تا شو تونستم کشف کنم! :
1 - وقتی که توی تست rate سیستم توی ویندوز 7 وقتی که میرسه assessing cpu performance بعد چند لحظه سیستم می پکه!!! (2 تا رم ddr2 دو گیگ دارم روی مادربورد وقتی یدونشو برمیدارم یعنی وقتی 2 گیگ خالی میشه این مشکل پیش نمیاد، رم هامم مثل همه)
2- یعضی وقتا که میام فایر فاکس رو باز کنم یا باز نمیشه و میگه فایر فاکس رو ری استارت کن که هر چند بار این کارو میکنم دوباره همون ارور رو میده یا اینکه دوباره سیستم هنگ میکنه و صفحه ی مرگ رو نشون میده! که از این رو مجبور شدم اصلا مهاجرت کنم به گوگل کروم!
بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟ خودم نظرم روی هارده
درود
من دوتا مودم تی پی لینک دارم
یکیش SNR رو 25 نشون میده و اون یکی
روی همین خط و همین سرویس ADSL نویز رو 16 و بیشتر وقتها هم نمیتونه به حداکثر
مگی که پورت من روش بسته شده برسه و کمتر کانکت میشه
ریست فکتوری هم کردم ، فیرم ویر رو هم آپدیت کردم فرقی نکرد
دلیلش چی میتونه باشه ؟
مودم خرابه ؟
تشکر![]()
Last edited by ESPSV; 13-06-2013 at 21:15.
سلامسلام
ضمن تشکر عرض کنم که در حالت بدون باتری هم همین مشکل هست
برای حلش باید ویندوز را مجددا نصب کنم من 2 هفته است که ویندوز نصب کرده ام
ممنون
احتیاجی نیست که حتما ویندوز نصب بشه
شما یک بار درایور گرافیکتون رو کاملا پاک کنین
و آخرین نسخه رو نصب کنین... که حتما مشکلتون حل میشه
اگر هم 1% باز هم این مشکلو داشتین با آپدیت کردن سیستم عامل حتما مشکلتون حل میشه
اینطوری که نمیشه نظر داددوستان سیستمم چند وقته یه مشکل عجیب پیدا کرده توی انجام یه سری کارا میمونه یا هنگ میکنه و همینجوری میمونه یا صفحه ی مرگ رو نشون میده ، حالا چه وقتایی اینجوری میشه؟ 2 تا شو تونستم کشف کنم! :
1 - وقتی که توی تست rate سیستم توی ویندوز 7 وقتی که میرسه assessing cpu performance بعد چند لحظه سیستم می پکه!!! (2 تا رم ddr2 دو گیگ دارم روی مادربورد وقتی یدونشو برمیدارم یعنی وقتی 2 گیگ خالی میشه این مشکل پیش نمیاد، رم هامم مثل همه)
2- یعضی وقتا که میام فایر فاکس رو باز کنم یا باز نمیشه و میگه فایر فاکس رو ری استارت کن که هر چند بار این کارو میکنم دوباره همون ارور رو میده یا اینکه دوباره سیستم هنگ میکنه و صفحه ی مرگ رو نشون میده! که از این رو مجبور شدم اصلا مهاجرت کنم به گوگل کروم!
بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟ خودم نظرم روی هارده
بهتره با نرم افزار blue screen view آخرین فایل dum رو بخونین و کد ارورش رو تو نت سرچ کنین
یا بدین همینجا دوستان , شاید کمک کنن
سلام به همه
کار من طوری هست که با کامپیوتر های زیادی سرو کار دارم از سخت افزار چیزی سر در نمی یارم و فقط اطلاعاتم در حد شناسایی اسمشون هست و یک سری اطلاعات ابتدایی خیلی وقتا بعضی کامپیوتر ها باهام راه نمی یاد و نمی دونم مشکل از کدوم قطعه هست و نیاز به تعمیر داره یا تعویض و نمی دونم باید چی کار کنم و گاهی فکر می کنم داره کلاه سرم میره ، خلاصش کنم می خواستم برم جایی کلاس ولی نمی دونستم که چه کلاسی برم و اصلا فایده داره یا نه به نظرتون برای چه کلاسی باید هزینه کنم که بتونم در عرض یکی دو ماه مشکلات قطعات رو تشخیص بدم؟
من می خوام فن سی پی رو دربیارم ببینم خمیر سیلیکونش خشک شده یا نه ولی نمی تونم. نه اهرم داره ونه پیچ داره...... مدلش هم اینتل هستش. لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)