تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 312 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه توصیه که به همه دوستان درباره تمرینات بیداری در خواب خروج از بدن یا هر تمرینی که انجام می دهند درام اینه که هیچ وقت انتظار نداشته باشند. تمرین را برای خود تمرین انجام بدهند برای لذت از خود تمرین نه برای نتیجه ای که می ده . اونوقت وقتی اینکار را کردید نتیجه ای که می گیرید شما را شکه می کنه و خواهید دید بیشتر از اونی که می خواستید بهتون رسیده. و از تمرینات انتظار معجزه نداشته باشید باید به گذشت زمان هم اجازه بدید چون در غیر اینصورت و عمل نکردن به این 2 توصیه دچار دلسردی شدیدی می شید. دوستون دارم.

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها امروز بعد از ظهر که رفتم یکم استراحت کنم 2بار تمرکز کردم که مامانم بهم زد منم که یکم ناراحت شده بودم مجبور شدم بخوابم چون خسته بودم باز هم همون حالت خواب کامل نبود تا یه چیز میومد سراغم میدیدمش میگفتم اهاین که خوابه اونوقت پام تکون میخورد و از حالت خواب بیرون میومدم وکامل بیدار نبودم اما میگفتم به خودم بیخیال بخواب بلند شدی دربارش فکر میکنی که خواب بود یا بییداری
    من دقیقا میدونستم خوابم اما تا به خودم میگفتم خوابم از اون حالت در میومدم و پام مثل اینکه برق بهم وصل شه تکون میخورد ویدفعه .... الان که بیدار شدم چیزی یادم نمیاد چیکار کنم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه توصیه که به همه دوستان درباره تمرینات بیداری در خواب خروج از بدن یا هر تمرینی که انجام می دهند درام اینه که هیچ وقت انتظار نداشته باشند. تمرین را برای خود تمرین انجام بدهند برای لذت از خود تمرین نه برای نتیجه ای که می ده . اونوقت وقتی اینکار را کردید نتیجه ای که می گیرید شما را شکه می کنه و خواهید دید بیشتر از اونی که می خواستید بهتون رسیده. و از تمرینات انتظار معجزه نداشته باشید باید به گذشت زمان هم اجازه بدید چون در غیر اینصورت و عمل نکردن به این 2 توصیه دچار دلسردی شدیدی می شید. دوستون دارم.

میشه واضحتر توضیح بدین؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستی چند وقت پیش درباره ی انرژی نماز صحبت میکردین من یه مشکلی دارم نمیدونم چرا اینطوریه اگه میشه راهنماییی کنید دوستان
    وقتی نماز میخونم سرگیجه دارم شدیدا انرژی از دست میدم یعنی به سختی بلند میشم و میشینم سرم از داخل درد میگیره سجده که اصلا نمیتونم برم میرم پایین باید بلند شم انقد اذیت میشم که حتی نفس هم نمیتونم بکشم الان چند وقته که بیشتر اینطوری میشم بیشتر وقتیه که حواسم رو جمع میکنم اگه بخوام تند بخونم و زیاد اهمیت ندم زیاد اذیتم نمیکنه اگه نماز واجب نبود صد در صد میذاشتمش کنار من وقت نماز چشمامو میبندم اما وقتی دارم میخونم اصلا یادم نیست وقتی تموم میشه تازه یادم میاد چشام بسته بوده کلا اینطوری تمرکزم بیشتره
    چیکار کنم دیگه اینطوری نشه بتونم راحت باشم وقت نماز؟؟؟
    ببخشید که زیاد سوال میکنم اما این خیلی مهمه لطف کنید کمکم کنید من به نماز خونددن نیاز دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میشه واضحتر توضیح بدین؟؟؟
    می خوام بگم اگه کاری می کنید برای از انجام خود اون کار لذت ببرید نه از نتیجه ای که حاصل می شه منتظر منتیجه نباشید چون اینکار باعث می شه نتیجه ای بیشتر از اونی که انتظظارش را داشتید بگیرید. و مطلب دیگه اینکه فکر نکنید تمرید مثل برق اثر می ذاره و ی2 سه روزه شما رویا بین یا مسافر روح خواهید شده یکم صبر کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سعی کن وقت نماز چشمات را نبدندی و وقتی ایستادی به مهرت نگاه کنی هنگام رکوع به انگشتان پات و موقع سجده هم چشمات باز باشه. ببین چی میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها امروز بعد از ظهر که رفتم یکم استراحت کنم 2بار تمرکز کردم که مامانم بهم زد منم که یکم ناراحت شده بودم مجبور شدم بخوابم چون خسته بودم باز هم همون حالت خواب کامل نبود تا یه چیز میومد سراغم میدیدمش میگفتم اهاین که خوابه اونوقت پام تکون میخورد و از حالت خواب بیرون میومدم وکامل بیدار نبودم اما میگفتم به خودم بیخیال بخواب بلند شدی دربارش فکر میکنی که خواب بود یا بییداری
    من دقیقا میدونستم خوابم اما تا به خودم میگفتم خوابم از اون حالت در میومدم و پام مثل اینکه برق بهم وصل شه تکون میخورد ویدفعه .... الان که بیدار شدم چیزی یادم نمیاد چیکار کنم ؟؟؟
    واقع جالب بود چون منم همینطور می شم البته وقتی که بدنم به خواب می ره و تازه هوشیار می شم که بدنم خوابیده و من در تختخواب غرق یه داستان یا یه فکر هستم و تا می فهمم که چه خلسه عمیقی دارم یه شک پاهام را تکون می ده برای همین می گفتم اااااااااااااااگههههههههه ههه این حالت را کنترل کنید می تونید به پرواز روح دست پیدا کنید. . البته چون از علتش مطمئن نیستم چیزی نگم بهتره. ولی تا جایی که فهمیدم اگه هیجان زده نشی و علاقه نشون ندی بیشتر توی این حالت باقی می مونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ولی خب راه جالبی برای گرفتن ایده است همین که به یه موضوعی فکر کنیم و خوابمون ببره . ممکنه به یه موضوع علمی فکر کنیم و بقیه اش رو ضمیر ناخودآگاه ادامه بده و بهتر هم بشه .
    یه سوال داشتم ، آیا میزان خستگی به تمرینات اثر می کنه ؟ یعنی اگه من زیاد خسته باشم می تونه موفق تر عمل کنه تمرین ؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

این winter+girl داره کم کم منو نگران میکنه!!! ببخشید شما روزی هست که با ارامش و مثل یک انسان عادی سپری کنید؟!!! خیلی جالبه من تا به حال کسی رو ندیده بودم که اینقدر قدرت های ماورایی داشته باشه و در زمینه متافیزیک استعداد داشته باشه! توصیه می کنم نهایت استفاده رو ازش ببرید

در مورد برون فکنی:

دوستان من زبونم مو در آورد یک زمانی به التماس افتاده بودم که یکی برون فکنی رو برام توضیح بده و یک روش خوب بهم معرفی کنه ولی کسی باهام همکاری نکرد جز یکی از دوستان که سایت ارواح رو معرفی کرد و واقعا سایت بی نظیری بود

من تازه دارم روی برون فکنی کار می کنم و بهترین و عملی ترین روش ها در این زمینه در وبلاگ ( انسان اشرف مخلوقات ) ( در گوگل سرچ کنید) معرفی شده
    برای اولین بار دیروز صبح وسط خواب فهمیدم دارم خواب میبینم! تجربه جالبی بود برای امتحانش فورا شروع به حرکت به سمت خونمون کردم ولی چون خوابم عمیق نبود قبل از رسیدن به خونه بیدار شدم البته هوشیاری در خواب نبود چون بابام بالای سرم بود ولی من توی خواب یک جای دیگه می دیدمش!
    بهرحال اگه دوستان تجربیات خودشون رو در زمینه هوشیاری در خواب و برون فکنی ارسال کنن ممنونشون می شم

بهترین روش برون فکنی روش طناب مونرو است که بعد از خلسه به سرعت روح را از بدن جدا می نماید

دو تکنیک برای هوشیاری در خواب وجود دارد :
    1- چندین دفعه بخوابید و بیدار شوید ( مثلا خودم شب دیر خوابیدم و صبح چندین دفعه پدرم منو بیدار کرد ولی دوباره خوابیدم فکر کنم دفعه سوم یا چهارم بود که در خواب تقریبا هوشیار شدم
    2- خسته کردن بدن و تمرکز فکر به موضوع و تصویری که به ان علاقه دارید ( روی تصویری تمرکز کنید و به هیچ عنوان حواستان را از ان پرت نکنید در این هنگام بدن شما که به شدت خسته است به خواب می رود ولی روحتان بیدار و هوشیار می ماند)
    بر داشت مطالب از وبلاگ انسان اشرف مخلوقات

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    روش جالبی رو پیشنهاد کردین برای پرواز روح ( برون فکنی ) حتما امتحان می کنم . ببخشید در مورد این تمرین می خواستم بدونم که خود کالبد برمی گرده یا باید کار خاصی بکنیم ؟ در ضمن تنفس های عمیق آرام باشه یا با فشار و صدا ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •