برنامه پست 56 در تاپیک زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه پست 56 در تاپیک زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اموزشی که گفته بودم البته اینو اقای کاظملو حاضر کردن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم از شما ممنونم و هم از آقای کاضملوی عزیز...
اما یه سوال.اون قسمت که باید مختصات یه شهر رو داد تا GPS فاصله ی اون شهر رو با موقعیت فعلیه ما تعیین کنه ما دقیقا این مختصات رو باید از کجا گیر بیاریم؟؟؟آیا سایتی هست که بشه مختصات شهرهای ایران رو از اونجا برداشت؟
لطفا راهنمایی کنید!
خب این مشکل حل شد هرچند که خیلی دقیق نیست!
اما یه سوال دیگه...توو اون عکس هایی که آقای کاظملو گذاشته بودن و توو اون قسمتی که مختصات رشت رو نسبت به جای خودشون پیدا کرده بودن اگه دقت کرده باشین می بینید که اسم رشت رو پایین نوشته.من مختصات یه شهر دیگه رو نسبت به جای خودم پیدا کردم ولی اون پایین اسم اون شهر رو ننوشت!
(شاید باید این مختصات رو Save کرد و برای اسمش مثلا اسم اون شهر رو گذاشت!"من اینجوری فک می کنم")
حالا اینو باید چیکارش کرد؟؟؟
یه سوال: ای n95 داران محترم! چقدر یک بار هنگ می کند؟ چقدر یه بار شارژ میکنین؟
در ضمن کسی امتحان کرده که آیا این گوشی از مموری 4 گیگ پشتیبانی می کنه یا خیر؟
با سلام.نقشه تهران مناسب برای gps n95 همراه با کارکرد 100 درصد تضمینی موجود هست. لطفا برای تهیه پی ام خصوصی بزنید تا قیمت و نحوه تماس رو ذکر کنم.در ضمن اینکار در محل شما و جلو چشم شما انجام میشود.
لازم به ذکر هست که این نقشه بون نیاز به اینترنت و لن هست و مستقیما با جی پی اس خود گوشی کار میکنه
دوست عزیز به نظر من هم اسم شهر رو خودشون دادن
خب شما هم موقع سیو کردن مختصات میتونید اسم اون شهر یا مکان را بدید![]()
یه سوال دیگه Moby جان...
امروز که دوباره کره ی زمین گوشی رو آوردم(همون GPS منظورمه)طبق معمول که اول دنبال لن گشت(چیزی پیدا نکرد و...)بعدشم که گفت هیچ اینترنت کانکشنی پیدا نکرده(طبق معمول همیشه)اما بعد از چند لحظه خودش رفت رو ایران و بعد رو رشت و همینطوری پایین و پایین تر...ولی خب وضع رزولوشنش هی افتضاح تر شد!آخرشم که وایساد.
می خوام بدونم میشه نقشه ی شهر رو(حالا نه چندان دقیق)دید یا نه(همون مپ لودر لازمه)؟
مال من که تا حالا هنگ نکرده!(البته اینم بگم که بستگی به نوع استفاده هم داره) - تقریبا روزی دوبار(اگه خیلی استفاده بشه،وگرنه که یه بار حتما!!!) - گمون نکنم...جاهای مختلف خوندم تا 4 گیگ ولی فک کنم خالی بندیه.(همین چند روز پیش توو یکی از سایت ها خوندم که تا 2 گیگ میشه ارتقائش داد).
Last edited by Titan Boy; 05-11-2007 at 21:13.
titan boy عزیز مشکل هم همینه که نقشه شهرهای ایران برا این گوشی نیومده که اگه باشه در همان نقطه که شما میگید ایستد همون نقطه رو روی نقشه محل دقیق شما باید باشه که متاسفانه نیست
اینم بگم که دوستان دارن زحمت میکشن تا یتوننن یه کارایی بکنن به امید موفقیت این دوستان
خداییش گوشی من تا حالا هنگ نکرده و تا 2 گیگ رو ساپورت میکنه شاید 4 هم ساپورت کنه ولی فکر کنم سرعتش خیلیییییییییییییییییییییی یییییی بیاد پایین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)