تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 200 از 616 اولاول ... 100150190196197198199200201202203204210250300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,991 به 2,000 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان فارغ التحصیلی رو دقیقا از چه زمانی حساب می کنند ؟ من امسال ترم آخر کارشناسی بودم و آخر تیر امتحان ها رو دادم و درسم تموم شده اما نمره هام به طور کامل اول مرداد اومد الان هم دنبال کار های فارغ التحصیلیم هستم حالا این 6 ماه از تیر حساب میشه یا از زمانی که مدرک موقت رو دانشگاه بده بهم؟بعد چون میخوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم میگن گرفتن معافیت پزشکی رو میتونی طول بدی چون غیبت نداره درسته؟

باید فارغ التحصیل بشی و مدرک بگیری ، هر تاریخی که تو مدرک زده، میشه تاریخ فارغ التحصیلی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    کسی اطلاع داره متولدین فروردین 71 که تیر ماه امسال فارغ التحصیل شده میتونه کنکور 90 بده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان فارغ التحصیلی رو دقیقا از چه زمانی حساب می کنند ؟ من امسال ترم آخر کارشناسی بودم و آخر تیر امتحان ها رو دادم و درسم تموم شده اما نمره هام به طور کامل اول مرداد اومد الان هم دنبال کار های فارغ التحصیلیم هستم حالا این 6 ماه از تیر حساب میشه یا از زمانی که مدرک موقت رو دانشگاه بده بهم؟بعد چون میخوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم میگن گرفتن معافیت پزشکی رو میتونی طول بدی چون غیبت نداره درسته؟
    تاریخ فارغ التحصیلی میشه روزی که آخرین نمره ات آمد
    اگه نمره هات اول مرداد آمده تاریخ فارغ التحصیلیت همون اول مرداد هست
    منظورت از طول دادن چیه؟ شما 6 ماه فرصت داری دفترچه رو پست کنی و اگر بخوای برای معافیت پزشکی اقدام کنی باید داخل دفترچه که پست میکنی بگی
    اکه از تون 6 ماه بگذره غیبت می خورید و پزشکی میپره

4. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

دفترچه فرستادن یعنی کپی چند تا برگ از دفترچه و عکس و... رو ببریم پلیس+10 الکترونیک؟!

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

دفترچه فرستادن یعنی کپی چند تا برگ از دفترچه و عکس و... رو ببریم پلیس+10 الکترونیک؟!
    توی همون دفترچه سبزه صفحات مخصوصش رو پر کن و ببر پلیس + 10 .
    پیش دکتر هم باید بری . واسه واکسنا و معاینه عمومی .
    توی پلیس +10 همه مدارک رو بهت پس میدن . خودشون همه کاری میکنن

7. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

چرا فروم ف ي ل ت ر شده

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان یک سوال: الان حقوق سربازان تحصیل کزده مثل لیسانس یا فوق یسانس جقدره؟

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه باید فرماشو پر کنی
    بعد آمپولت را بزنی و بعد پستش کنی

.

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دفترچه فرستادن يعني کپي چند تا برگ از دفترچه و عکس و... رو ببريم پليس+10 الکترونيک؟!
    بخوام دقيقشو بهت بگم ميشه اين:

اول ميري پليس+10 600 تومن ميدي يه دفترچه ميگيري.بعد دفترچه رو که گرفتي اينجوري پرش ميکني:

اول برگه ي شماره ي 2 صفحه ي 33 دفترچه رو خودت پر ميکني يه عکس هم اون بالاش ميچسبوني.

برگه ي شماره ي 3 صفحه ي 34 رو ميبري مدرسه مدير پرش ميکنه امضا ميکنه و مهر ميزنه بايد به مسئولش اونجا بدي که شماره

هم بزنه.بعد همين صفحه رو بايد ببري آموزش پرورش منطقه اي که توش درس خوندي.اونجا اول ميبري قسمت آموزش متوسطه

يه نفر امضاش ميکنه...بعد بايد ببري پيش يکي از معاونا اونم امضا ميکنه بعد ميبريش دبيرخانه مهر ميزنه.اينم تموم ميشه...

برگه ي شماره ي 4 صفحه ي 35 رو ميبري مرکز بهداشت شهرتون اونجا 2 تا واکسن بهت ميزنن و برگه رو مهر و امضا ميکنن.

برگه ي شماره ي 5 صفحه ي 37 رو بايد ببري پيش يه پزشک که معاينه کنه و مهر و امضا کنه...

من اينجا بردم يه درمانگاه که مال نيروي انتظامي بود و اين کار رو ميکرد...

رفتم پيش دکترش فقط ازم پرسيد مشکلي نداري گفتم نه.اونم دفترچه رو پر کرد و مهر و امضا کرد..3 دقيقه هم طول نکشيد.

اگه پيش يه دکتري ميري که تا حالا اين کارو نکرده حواست باشه که بايد عکستو بالاي صفحه بچسبوني و دکتر روي عکس

مهرشو بزنه..جوري که نصف مهر روي عکس باشه و نصف مهر رو دفترچه...

خب حالا اين دفترچه رو که کاراشو کردي ميبري پليس +10 + کپي از شناسنامه و کارت ملي اونجا واست تو سيستمشون وارد

ميکنن يه رسيد بهت ميدن.اون رسيد رو بايد نگه داري..دفترچه رو هم بهت پس ميدن میتونی از برگه هاش به عنوان کاغذ ساندویچ

یا مثلا واسه پاک کردن شیشه استفاده کنی!

پ.ن: 2هزارمین پست تاپیک
    Last edited by timsar jackson; 11-08-2010 at 07:24.

12. 3 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه S.M.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    خونمون D:

پيش فرض

دوستان عزیز یه کمک فوری می خواستم !
    من متولد سوم تیر 70 هستم (3.4.1370) من در سال تحصیلی 87ـ88 مدرک پیش دانشگاهیم رو گرفتم.(پارسال پیش دانشگاهی بودم) می خواستم بدونم وضعیت سربازی من چطوری هست؟ من پارسال کنکور دادم و نرفتم و موندم تا امسال کنکور بدم (کنکور 89) . از نظر پست کردن دفترچه چجوری وضعیت من؟ امسال می تونم برم دانشگاه ؟ (از اول مهر) . اضاف نمی خورم؟
    Last edited by S.M.B; 11-08-2010 at 08:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •