باید فارغ التحصیل بشی و مدرک بگیری ، هر تاریخی که تو مدرک زده، میشه تاریخ فارغ التحصیلی.
باید فارغ التحصیل بشی و مدرک بگیری ، هر تاریخی که تو مدرک زده، میشه تاریخ فارغ التحصیلی.
سلام
کسی اطلاع داره متولدین فروردین 71 که تیر ماه امسال فارغ التحصیل شده میتونه کنکور 90 بده؟
تاریخ فارغ التحصیلی میشه روزی که آخرین نمره ات آمد
اگه نمره هات اول مرداد آمده تاریخ فارغ التحصیلیت همون اول مرداد هست
منظورت از طول دادن چیه؟ شما 6 ماه فرصت داری دفترچه رو پست کنی و اگر بخوای برای معافیت پزشکی اقدام کنی باید داخل دفترچه که پست میکنی بگی
اکه از تون 6 ماه بگذره غیبت می خورید و پزشکی میپره
دفترچه فرستادن یعنی کپی چند تا برگ از دفترچه و عکس و... رو ببریم پلیس+10 الکترونیک؟!
توی همون دفترچه سبزه صفحات مخصوصش رو پر کن و ببر پلیس + 10 .
پیش دکتر هم باید بری . واسه واکسنا و معاینه عمومی .
توی پلیس +10 همه مدارک رو بهت پس میدن . خودشون همه کاری میکنن
چرا فروم ف ي ل ت ر شده
دوستان یک سوال: الان حقوق سربازان تحصیل کزده مثل لیسانس یا فوق یسانس جقدره؟
نه باید فرماشو پر کنی
بعد آمپولت را بزنی و بعد پستش کنی
.
بخوام دقيقشو بهت بگم ميشه اين:دفترچه فرستادن يعني کپي چند تا برگ از دفترچه و عکس و... رو ببريم پليس+10 الکترونيک؟!
اول ميري پليس+10 600 تومن ميدي يه دفترچه ميگيري.بعد دفترچه رو که گرفتي اينجوري پرش ميکني:
اول برگه ي شماره ي 2 صفحه ي 33 دفترچه رو خودت پر ميکني يه عکس هم اون بالاش ميچسبوني.
برگه ي شماره ي 3 صفحه ي 34 رو ميبري مدرسه مدير پرش ميکنه امضا ميکنه و مهر ميزنه بايد به مسئولش اونجا بدي که شماره
هم بزنه.بعد همين صفحه رو بايد ببري آموزش پرورش منطقه اي که توش درس خوندي.اونجا اول ميبري قسمت آموزش متوسطه
يه نفر امضاش ميکنه...بعد بايد ببري پيش يکي از معاونا اونم امضا ميکنه بعد ميبريش دبيرخانه مهر ميزنه.اينم تموم ميشه...
برگه ي شماره ي 4 صفحه ي 35 رو ميبري مرکز بهداشت شهرتون اونجا 2 تا واکسن بهت ميزنن و برگه رو مهر و امضا ميکنن.
برگه ي شماره ي 5 صفحه ي 37 رو بايد ببري پيش يه پزشک که معاينه کنه و مهر و امضا کنه...
من اينجا بردم يه درمانگاه که مال نيروي انتظامي بود و اين کار رو ميکرد...
رفتم پيش دکترش فقط ازم پرسيد مشکلي نداري گفتم نه.اونم دفترچه رو پر کرد و مهر و امضا کرد..3 دقيقه هم طول نکشيد.
اگه پيش يه دکتري ميري که تا حالا اين کارو نکرده حواست باشه که بايد عکستو بالاي صفحه بچسبوني و دکتر روي عکس
مهرشو بزنه..جوري که نصف مهر روي عکس باشه و نصف مهر رو دفترچه...
خب حالا اين دفترچه رو که کاراشو کردي ميبري پليس +10 + کپي از شناسنامه و کارت ملي اونجا واست تو سيستمشون وارد
ميکنن يه رسيد بهت ميدن.اون رسيد رو بايد نگه داري..دفترچه رو هم بهت پس ميدن میتونی از برگه هاش به عنوان کاغذ ساندویچ
یا مثلا واسه پاک کردن شیشه استفاده کنی!
پ.ن: 2هزارمین پست تاپیک![]()
Last edited by timsar jackson; 11-08-2010 at 07:24.
دوستان عزیز یه کمک فوری می خواستم !
من متولد سوم تیر 70 هستم (3.4.1370) من در سال تحصیلی 87ـ88 مدرک پیش دانشگاهیم رو گرفتم.(پارسال پیش دانشگاهی بودم) می خواستم بدونم وضعیت سربازی من چطوری هست؟ من پارسال کنکور دادم و نرفتم و موندم تا امسال کنکور بدم (کنکور 89) . از نظر پست کردن دفترچه چجوری وضعیت من؟ امسال می تونم برم دانشگاه ؟ (از اول مهر) . اضاف نمی خورم؟
Last edited by S.M.B; 11-08-2010 at 08:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)