تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 56 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 559

نام تاپيک: MP3 player

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

mp3 player هست که جک سر خود یو اس بی داشته باشه.. رادیو هم داشته باشه ....2 گیگ هم باشه و رکورد هم داشته باشه؟؟؟؟؟

sony هست اما رکورد نداره!
    v100 از creative ... همه این مشخصات رو داره ... قیمتش هم باید حدود 100 تومن باشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام مي خواستم ام پي تري سوني e-003 يا e-203f را بخرم . بيشتر مد نظر من e-003 مي خواستم بدونم 1GB با 2Gb ان فرق مي كند يعني از نظر صدا من مي خوام 1GB را بگيرم و اينكم كار كردن با نرم افزار ان سخت و اينكه با كامپيوتر شارژ كنم بهتره يا با برق. و مي خواستم بدونم كم مدل e-003 فلدر اهنگ را نشان مي دهد و اينكه ميان اين مدل e-Ai200 , e-a608 كدام بهتره و اينكه از نظر صدا و ايا همان انتخاب من e-003 خوب از نظر صدا و از همه نظرو... . و ايا سوني مدلي دارد كه فلدر اهنگ را نشان بده و كدام گارانتي سوني معتبره و اينكه e-003 بهتره يا اين e-203f .از نظر بدنه ,صدا و..... كدام بهتره براي خريد واينكه درباره ي وسايل جانبي ان بگيد چند تا هدفن مي دن و كابل داره و .... كيف و.... تا موقع خريد كلاه سرم نره لطفا كمك كنيد

--------------------------------------------------------------------------------

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

لطفا به سوالات من پاسخ دهيد چون دارم مي خرم . و بگوييد كه e-003 1GB رنگ مشكي داردو باطري ان اگر سوخت مي شه عوض كرد يا درست كرد و در سايت sony نوشته كه mp3 را ساپورت مي كنه اما شما گفتيد نه . را دستگاه نمي شناسه و بگوييد كه مثل موبايل با يد در بار اول كه خريديم شارز اوليه دارد اگر هست بگيد چه مدت ذر بار اول بايد انرا شارژ كرد . و كيف انرا از كجا مي شه خريد .و از pc شارژ كنم بهتره يا برق شهر و اينكه جنس china ان خوبه يا malasia و كدام ساخت در ايران پيدا مي شه.لطفا به سوالات من پاسخ دهيد ممنون مي شم سريع جواب بديد چون دارم همين يكي دو روز مي خرم تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من ... توی همون تاپیکی که زدی جواب دادم ...همونجا ادامه بده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

من يك MP3 Player خوب مي خوام كه مارك معروفي باشه و كيفيت عالي داشته باشه ... در ضمن بودجه من 70000 يا 80000 تومن است... و امكانات زير را داشته باشه :
    1. صدايي با كيفيت و باس عالي و حتي وقتي كه به اسپيكر وصل ميكنيم ، صدا باكيفيت باشد.
    2. تنظيمات اكولايزر
    3. حافظه 1گيگابايت يا 2گيگابايت يا بيشتر ( از نوع فلش يا كارت حافظه )
    4. باتري آن از نوع قلمي و يا نيم قلمي باشد يا اگر شارژي است قابل تعويض باشد وبا برق شهري شارژ شود.
    5. قابل آپديت باشه
    6. راديو و ضبط صدا
    7. گارانتي معتبر

چون خودم يك ام پي تري پلير چيني داشته ام ،‌ اين دفعه يك پلير با كيفيت مي خوام بگيرم

به نظر شما مارك زي سايبر و كريتيو چطور است ، اگر پليري مدنظر داريد لطفا معرفي كنيد.
    با تشكر ... منتظرم
    Last edited by DJ_IT_110; 16-07-2007 at 12:11.

پروفشنال my_consort_is_my_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از مدلهای زیر کدومشون بهتره؟بعدش قیمت 1 و2 گیگ شون چنده وآیا به غیر از دومی آیا اولی هم بدون کابل یه کامپیوتر وصل میشه(مثل فلش مموری)؟ممنون میشم کمک کنید.
    sony سري nw-s200
    sony سري nw-e00

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

من يك MP3 Player خوب مي خوام كه مارك معروفي باشه و كيفيت عالي داشته باشه ... در ضمن بودجه من 70000 يا 80000 تومن است... و امكانات زير را داشته باشه :
    1. صدايي با كيفيت و باس عالي و حتي وقتي كه به اسپيكر وصل ميكنيم ، صدا باكيفيت باشد.
    2. تنظيمات اكولايزر
    3. حافظه 1گيگابايت يا 2گيگابايت يا بيشتر ( از نوع فلش يا كارت حافظه )
    4. باتري آن از نوع قلمي و يا نيم قلمي باشد يا اگر شارژي است قابل تعويض باشد وبا برق شهري شارژ شود.
    5. قابل آپديت باشه
    6. راديو و ضبط صدا
    7. گارانتي معتبر

چون خودم يك ام پي تري پلير چيني داشته ام ،‌ اين دفعه يك پلير با كيفيت مي خوام بگيرم

به نظر شما مارك زي سايبر و كريتيو چطور است ، اگر پليري مدنظر داريد لطفا معرفي كنيد.
    با تشكر ... منتظرم
    توی تاپیک جداگانه ای که زدی ، جواب دادم ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از مدلهای زیر کدومشون بهتره؟بعدش قیمت 1 و2 گیگ شون چنده وآیا به غیر از دومی آیا اولی هم بدون کابل یه کامپیوتر وصل میشه(مثل فلش مموری)؟ممنون میشم کمک کنید.
    sony سري nw-s200
    sony سري nw-e00
    سونی NW-S203 ، قیمتش باید 130 (1 گیگ) و 150 ( 2 گیگ) باشه ... و نیاز به کابل داره ...

سونی E00 هم باید 95 (1 گیگ) و 120 تومن (2 گیگ) باشه ...

در مورد بهتر و بدتر بودن : خیلی مقایسه بین شون درست نیست .. چون واسه دو تا کار مختلف ساخته شدن ... یکی شون ، بیشتر برای ورزش و ایناس ، در نتیجه خیلی جیبی نیست (s203 ) و دیگری جمع و جور و ریزه اس (e00) ...

ضمنا هر دو نیاز به نرم افزار دارن واسه ریختن آهنگ و اینا ... حواست به این نکته باشه ، توی همین محدوده ، مدل های دیگه ای هستن که نیازی به نرم افزار ندارن ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

، توی همین محدوده ، مدل های دیگه ای هستن که نیازی به نرم افزار ندارن ...
    دوست من می تونی از این مدلهایی که گفتی اسم ببری با مشخصاتش.البته من ضبط صدا واسم مهم نیست ولی اگه رادیو داشته باشه خوبه .در ضمن این مدلهایی را که می خوای اسم ببری لطفا قیمتشونم نام ببر.(برای من فقط شارژ زیاد وکیفیت معرکه مهمه)

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان من این 5 فاکتور واسم مهمه لطفا معرفی کنید وقیمتشم بگید:(در ضمن بگید کدوم بهتره؟)
    1)شارژ زیاد
    2)کیفیت صدای علی به همراه هندزفری واقعا عالی
    3)حداقل رم 2گیگ
    4)اگه رادیو داشت بهتره
    5)نیاز به کابل بو اس پی نداشته باشه ومستقیم وصل شه به pc
    ممنون میشم راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •