لطفا از کلیه مطالب این بخش یک فایل پی دی اف تهیه و لینک اونو برای دانلود بذارید
با تشکر
لطفا از کلیه مطالب این بخش یک فایل پی دی اف تهیه و لینک اونو برای دانلود بذارید
با تشکر
ولي يه تايپيك ديگه با اين موضوع وجود داره - بهتر بود مطالبتون رو اونجا مينوشتين
دمت گرم خيلي باحال بود اگه پي دي اف هم بذاري خيلي بهتره
دمت گرم
موفق باشي ....منم ميگم pdf باشه بهتره.....سال نو هم مبارك
من به یک مشکل برخوردم:
وقتی که کامپیوتر را بدون سیو کردن یا به عبارتی به صورت دستی خاموش میکنید دفعه بعد که سیستم بالا میاید قبلا از صفحه welcome یک صفحه ابی دیگر هم می اید که درایوها را چک میکنه و... در این قسمت بدون چک کردن وارد ویندوز میشه و برای همین صداهای مکرر و بسیار بدی میدهد و در قسمتی که میخواهیم نام فایل را عوض کنیم همین طوری پشت سر هم نقطه میزنه.حالا چیکار کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.
اقا تو رو خدا راهنماییم کنید من هر سایتی که عضوم میرم هی ارور میده که فایل کوکی شما خاموشه در صورتی که اینطور نیست راستی من از Ie6 استفاده می کنم
چند وقت پيش که رفته بودم خونيه يکی از رفيقام يه کاره خيلی باحال تو کامپيوترش
کرده بود اونم اين بود که چند تا کاربر درست کرد و با هميه کاربرا به جز يکی
ميتونيستی وارد سيستم شی اما نميتونستی نه چيزی رو پاک کنی يا چيزيو رايت کنی يا بريزی
فقط با اون کاربری که خودش ميتونست وارد شه ميشد اين کارا رو کرد حالا ميخواستم
بپرسم ببينم ايا کسی همچين کاری بلده يا نه اگر بلده بزاره ما هم
استفاده کنيم
در ضمن تا بحال به AutoUpdate ويندوز دقت كردين ! آيا تا حالا به اين فكر افتادين كه اين نرم افزار چقدر راحت مي تونه اطلاعات كامپيوتر شما را به اونور آب برسونه ! چقدر ميشه به ميكروسافت (و FBI كه پيشت سر اونه) اعتماد داشت ؟
من پيشنهاد مي كنم يه بار با يه sniffer خروجي و ورودي ها كامپيوترتون را چك كنديد . مطمئنم كه شگفت زده مي شيد !!!!!
ارادتمند
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط mi8236
منم یه مدتی بود که همین مشکل رو داشتم من حتی چندین بار ویندوز رو هم مجددا" نصب کردم ولی درست نشد از خیلی ها هم رفع این مشکل رو پرسیدم ولی به نتیجه ای نرسیدم به نظر من که مشکل از خود سایت هست چون بعد از گذشت مدتی مشکل رفع شد
در مورد این هم یه توضیحی بدمچند وقت پيش که رفته بودم خونيه يکی از رفيقام يه کاره خيلی باحال تو کامپيوترش
کرده بود اونم اين بود که چند تا کاربر درست کرد و با هميه کاربرا به جز يکی
ميتونيستی وارد سيستم شی اما نميتونستی نه چيزی رو پاک کنی يا چيزيو رايت کنی يا بريزی
فقط با اون کاربری که خودش ميتونست وارد شه ميشد اين کارا رو کرد حالا ميخواستم
بپرسم ببينم ايا کسی همچين کاری بلده يا نه اگر بلده بزاره ما هم
استفاده کني
ببین دوست عزیز برای این کار شما یه یوزر ادمین درست میکنید به طوری که تو اون محیط میشه همه کارها از جمله نصب کردن برنامه ای جدید و رایت و ... را انجام داد پس از درست کردن آن (یه یوزر ادمین) شما می تونید چند یوزر رو به طور محدود (Limited) درست کرد به طوری که کارهایی رو که توی محیط ادمین میشه انجام داد رو نمیشه در محیط آن انجام داد
برای درست کردن کاربر محدود : Control panel\User acount\add new user
ممنون خیلی جالب بود
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)