خونتون کجاست ؟
ما تو خونمون 5500 داریم 2600 داریم w700 داریم m600 داریم 1100 هم داریم. 5500 بهتر از همشونه .
حالا این پرش آنتن در حین مکالمه هم اثر می ذاره.
خونتون کجاست ؟
ما تو خونمون 5500 داریم 2600 داریم w700 داریم m600 داریم 1100 هم داریم. 5500 بهتر از همشونه .
حالا این پرش آنتن در حین مکالمه هم اثر می ذاره.
بچه های 5500 دار .من دارم می ترکم
. برای این اسکیرین سیور یک کرک موقت کردم.
شما می تونید برنامه زیرو دانلود کنین ساین کنین روی گوشیتون نصب کنین.
بعد هم اسکیرین سیور و نصب کنین . تا موقعی که گوشی خاموش نشده اسکیرین سیور کار می کنه.تا وقتی گوشی خاموش نشده و کسی نمی تونه به شما تلفن بزنه
. بعد از خاموش روشن شدن هم برنامه خراب میشه.
ولی برای افه گذاشتن خیلی عالیه .
شما میتونید برنامه ها رو پاک کنید و از اول نصب کنید تا یه بار دیگه هم رو گوشیتون کار کنه .
پایه هاش بیان دانلود کنن :
اگه بلد نیستین برنامه ساین کنین بیاین اینجا درخواست بدین یا آموزش ببینین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
...................
دوتا چرا شد.
شرمنده.
پس بزارین یه مطلب مفید برای این گوشی بگم.
انگار به برنامه اومده یا خواهدآمد که گوشی های 3d سنسور دار را تبدیل به دسته جواستیک برای کامپیوتر می کنه . اطلاعات بیشتر 1-2 صفحه ی قبل . اخبار های 5500ی.
Last edited by بیلچه; 01-07-2007 at 00:34.
با عرض سلام
جناب بيلچه عزيز جسارتاً بايد خدمتتون عرض كنم كه شما كد دانلود Psiloc Photo Tagger رو براي دانلود برنامه Psilock Wattery ScreenSaver گذاشتين...
دوستان ميتونن از همون آدرس كدي كه بيلچه جان براي توضيح برنامه قرار داده براي دانلود استفاده كنن
باز هم ببخشيد....
آفرین به دقت شما.
طرز کار اینطوریه که شما باید اول Psiloc Photo Tagger نصب کنین بعد کرکشو ساین کنیدو ونصب کنین. بعد هم Wattery ScreenSaver رو نصب کنین.
و اما والپیپر 5500 برا ی کامپیوتر :
درایور usb این گوشی :
و بازی snake که خواسته بودین :
و احسنت به ابتكار شما ...
من بار اول كه اين screensaver رو نصب كردم نه sign كردم نه crack و كار هم ميكرد اما 15 روز بيشتر زمان نداشت...
بعد يه بار ديگه اين رو هم sign كردم هم crack و حالا هر بار كه ميخوام فعالش كنم ميگه بايد گوشيتو restart كني كه من تا حالا صد دفعه اين كار رو كردم...
نميدونم چرا درست كار نميكنه...؟
خوش به حالتون 15 روز داشتینش . ما که زوری 1-2 ساعت باش کار کردیم ولی مام دوستامو گزاشتم سره کار.
راستی یه چیزو یادم رفت بگم . معمولا وقتی کرکونصب می کنی بعد Wattery ScreenSaver خود گوشی اسکیرین سیور Wattery ScreenSaver می کنه ولی date and time و نشون می ده . باید خود تون یه دست date and time ش کنین دوباره Wattery ScreenSaver بکنین . وقتی این کارو بکنین آرم شرکت برای چند لحظه نمایش داده می شه .
شما یه دست همه رو پاک کن از اول نصب کن. برنامه ی دیگه ای هم اگهاز این شرکت دارین باید پاکش کنین.بعد يه بار ديگه اين رو هم sign كردم هم crack و حالا هر بار كه ميخوام فعالش كنم ميگه بايد گوشيتو restart كني كه من تا حالا صد دفعه اين كار رو كردم...
آقا یه سوال؟ گوشیم بدجور از دستم افتادقابش از بالا کمی جدا شد بعدش فشار دادم جا رفت ولی الان کمی از بالا جداست یعنی مثل اولش کیپ نیست فکر میکنید خاصیت ضد ابش از دست رفته؟اینم بگم هیچ اختلالی تو گوشی پیش نیومده.راستی من از اولین کسانی بودم که 5500 داشتم اون موقع ایران نبود تو همین سایت خیلی تبلیغش کردم وحتی کلوپ واسش باز کردم.حالا خوشحالم که تنها نیستم
خداییش می گی ...........؟/؟؟
من می خواستم قاب 5500 رو عوض کنم تمام پیچهاشو باز کردم هرچی زور زدم این قسمت فلزی از قسمت پشتی جدا نشد که نشد. بی خیال شدم.
در مورد ضد آبی خیلی آسیب نمی بینه چون شکاف ایجاد شده بزرگ تر از شکاف قسمت پایینی گوشی که نمی شه.
من به نظرم 5500 یه گوشی ضد باران و ضد خیسی دست هست تا یه گوشی ضد آب . لفظ ضد آب یکم اقرار آمیزه.
به هر حال خودتونو زیاد ناراحت نکنین . مشکل زیادی بوجود نیومده.
موفق باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)