؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Plz
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Plz
بالاخره ما که آبان ایرانسل خریدیم،از کدوم یکی از تشویقهای ایرانسل میتونیم استفاده کنیم؟؟
من سیم کارت ایرانسلمو الان دارم ، اول که گذاشتمش تو گوشی چند تا سوال کرد ، پین کدم نگرفت!!! تا الانم که دارم اینارو مینویسم آنتنم صفر بوده (جنوب اصفهان میشینم، چهارباغ بالا). این آقای علیرضا قلمبه ایان چرا تو این کنفرانساش که شما دوستان لطف کردید گذاشتید کلمه ای در مورد اصفهان حرف نزده؟؟؟؟؟
پین کد پیش فرض فکر کنم 5 تا صفر باشه اگر هم این نبود 3 بار اشتباه بزن بعد شماره puk ازت میخواد شماره puk رو پوکه سیم کارت هست اونو بزن بعد پین جدید ازت میخواد یه پین انتخاب کن بزن بعد باز دوباره تو مرحله بعدی همون پین و میزنی پین کدت عوض میشه برا خودم همچین اتفاقی افتاد همین کارو کردم بعدا که پرسیدم گفتن پین پیش فرض 5 تا صفر حالا نمی دونم درست یا نه
ظاهرا قرار بود که ایرانسل سرویس GPRS راه اندازی کنه، ولی این چه توجیهی داره که من تو موبایلم که از سیمکارت MCI استفاده میکنم، نشون میده که به GPRS دسترسی دارم (یه مثلث برعکس بالای نشانگر آنتن). البته من یه سیمکارت ایرانسل هم دارم، ولی وقتی اونو میذارم خبری از GPRS نیست؟ کسی میدونه چه خبره؟![]()
من که از اول گفتم GPRS الان فعاله اینا قبول نمی کنن.البته هنوز آزمایشیه .شما احتمالا تنظیماتی که برات با اس.ام.اس اومده تو سیم کارت ام.سی.آی زدی -لطفا اگه تنظیمات رو داری به منم بده.
اینو شنیدین ؟
شركت "سيگيت"، بزرگترين توليدكننده هارد ديسك براي رايانههاي شخصي و رايانههاي لپ تاپ، به تازگي نخستين هارد ديسك جانبي ويژه استفاده در كنار گوشيهاي موبايل را معرفي كرده است.
به گزارش سايت اينترنتي "نيوزفكتور"، اين هارد ديسك قابل حمل و ۱۰ گيگابايتي به نام "دياي وي يي"( (daveتنها ۷۰گرم وزن دارد و با استفاده از سامانه ارتباطي "بلوتوث" و يا "واي- فاي" به صورت بيسيم به گوشي موبايل متصل ميشود و كاربران گوشيهاي موبايل ميتوانند حجم عظيم عكسها، ويدئوها و انواع مختلف فايلهاي موجود در گوشي موبايل خود را درون اين هارد ديسك ذخيره منتقل كنند.
"هارد ديسك" جديد شركت "سيگيت" ميتواند از فاصله بيش از سه متري با گوشي موبايل كاربر ارتباط برقرار كند و كاربر موبايل ميتواند از اين فاصله و از طريق گوشي خود به تمامي اطلاعات ذخيره شده در هارد ديسك دسترسي يابد.
شركت "سيگيت" اعلام كرده است اين هارد ديسك كه انرژي مورد نيازش را از باتري قابل شارژ خود تامين ميكند، با گنجايش ده گيگابايت، امكان ذخيره بيش از ده ساعت موسيقي با فرمت Mp3را داراست.
بدين ترتيب كاربران گوشيهاي موبايل مجهز به فناوريهاي بيسيم "بلو -توث" يا "واي-فاي" ميتوانند براي مثال اين هارد ديسك كوچك را در جيب خود بگذارند و از اطلاعات موجود در آن در گوشي موبايل خود استفاده كنند.
شركت "سيگيت" نمونه ده گيگابايتي اين هارد ديسك را در اواسط سال جاري و نمونههاي ۲۰گيگابايتي و ۴۰گيگابايتي آن را در ماههاي بعد به بازار خواهد داد.
اصفهان فعلا شمال آنتن داره مثل خیابان سروش و بزرگمهر و این طرفا ولی جنوب هنوز آنتن نداره و باید تا 25 اسفند صبر کنید تا شبکه اصفهان تکمیل بشه .
اونایی که میگین سیم کارت دولتی gprs داره این مقاله رو اگه بخونید متوجه میشوید که اگر بخوان برای سیم کارت دولتی gprs هم بزارن شبکه فعلی مخابرات همچین چیزی رو ساپورت نمیکنه
این مقاله رو حتما بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اگه همچین چیزی بخوان راه بندازن انقدر تبلیغ میکنن که بیزار بشی پس دلتون بیخودی خوش نکنید مخابرات حداقل تا یکی دو سال آینده نمیتونه این سرویسا رو راه اندازی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)