نظرسنجی هایی که در مورد موبایل هستن فارغ از موضوع و تیترشون همشون یه نتیجه رو نشون میدن. نشون دهنده اینه که گوشی های کاربرای پی سی ورلد بیشتر از کدوم برنده.
سونی اریکسون
نوکیا
سامسونگ
ال جی
متورولا
نظرسنجی هایی که در مورد موبایل هستن فارغ از موضوع و تیترشون همشون یه نتیجه رو نشون میدن. نشون دهنده اینه که گوشی های کاربرای پی سی ورلد بیشتر از کدوم برنده.
من داشتم يه ساعت روضه ميخوندم
گفتم كه اين جا هر كس به گوشي خودش راي ميده
من كه شخصا به موتورولا راي دادم
متاسفم برای رای های تعصبی
من نمی دونم آخه سونی اریکسون کدوم گوشیش قشنگه
سامسونگ رو دست نداره کسایی که به سونی رهی دادن یا احتمالا تا حالا گوشی های سامسونگ رو ندیدن یا همینجوری رای دادن تا سونی اول بشه
نکنه به اون w550 (زنبیل) می نازید.
هزار رحمت به W550
اينا رو بگو
K800 W810 W850 K750 و...
فقط موتورولا
اصلا بحثی هم توش نیست
باید اسم تاپیک را می ذاشتین موتورولا شیک ساز ترین کمپانی گوشی دنیا بعد سایرین میمدن نظر میدادن
البته متاسفانه رای گیریها به نحوی است که دوستان به طور کل به یک برند توجه نمیکنند و صرفا بر اساس چند مدل به یک برند رای میدن که بهتره این انتخاب کلی تر انجام بشه.
البته همینجور که گفتم سونی خوشبختانه جدیدا طرحهای خوبی زده.
تایید میشه.
سامسونگ هم شیکترین و هم بهترین طراحی گوشی رو داره![]()
تاپیکو خنده دار نکنید!!منم زیاد گوشی های Samsung رو ندیدم برای همین رای ندادم.اینجا محل شیک ترین کمپانی گوشی سازیه.موضوعات دیگرو وارد بحث نمی کنند که دوستان خوب.ولی بعضیاتونم دیگه شورشو در اوردین تو چند تا تاپیک دیگه هم دیدم که دارین اصل موضوع رو از بحث خارج می کنید Rareman هم راست میگه دیگه.Moto هم خیلی گوشیاش شیکه شاید بهش رای دادم .
اين گوشي هاي كه نام بردين فقط بزرگ هستن ولي اونقدر زشت نيستن
من بزرگ يا كوچيك بودن سوني اريكسون رو كار ندارم ولي شكلشون حال آدمو به هم ميزنه مخصوصا اونايي كه گفتم
احتمالا این آخرین پستی خواهد بود که در این تاپیک زده خواهد شد از خیلی وقت پیش باید
اطلاع میدادم از همون اول اشتباه من بود که این تاپیکو ایجاد کردم
تا اندی زمان دیگر این تاپیک قفل خواهد شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)