اين چي سواليه خود گوشي اين قابليتو داره !!!!!![]()
اين چي سواليه خود گوشي اين قابليتو داره !!!!!![]()
منم دنبال این برنامه هستم گوشیم w810 هستش ..اگه هست لطف کنید ما رو هم بی نصیب نگذارید!!!!
تا اونجایی که من میدونم و در اکثر گوشی ها دیدم سونی اریکسون خودش برنامه ضبط صدا رو داره!!!
اصلا یکی از ویژگی هایی که باعث میشه تا از نوکیا متمایز بشه اینه که برای اکثر کارهاش احتیاجی به نصب برنامه نداره!!!!!!
شما مراحل زیر رو در گوشیتون برو تا ببینی گوشیت داره یا نه:
1.به منو برو
2.به منوی Enternainment برو
3.حالا دنبال Record Sound بگرد
كل اين انجمن رو خوندم ولي در مورد فلش كردن يا هك كردن w700 چيزي نديدم
آقا در حین مکالمه و زمانی که ارتباط برقراره دگمه more رو برن توی منویی که باز میشه record داره . فول اتوماتیک.. به همین راحتی به همین خوشمزگی
agha man ye moshkele jedi baram pish omade jadidan man ye k750 kharidam dishab vaslesh kardam be usp va dashtam barname rosh mirikhtam vaghti be barnameye mashin hesab residam pegham dad chand mored az file hara hazf konid va hafezeye memory ro 0 neshon midad(ba inke az 64 mb 9 tash bishtar por nabod) bad ye bar memory ro biron avordam va dobare vard kardam inbar 55mb khali neshon dad vali vaghti omadam ye barname dige berizam hamon peghame ghabli rodad va 0 neshon dad ye bar dige memory ro majbor shdam biron biyaram va dobare vared konam inbar dige barnama ro rikht khahesh mikonam elat robegid daram divone misham
??? فرمتش كن
می بخشید میشه به من یکی بگه چه جوری گوشی sony ericson مدلk750 رو میشه فلش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)