سلام...ممنون میشم سوال 21 رو یه راهنمایی بزرگ به من بکنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...ممنون میشم سوال 21 رو یه راهنمایی بزرگ به من بکنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. همونطور که تو صورت سوال هم گفته برای رسیدن به مقصد باید 3 حرکت به بالا و 4 حرکت به سمت راست انجام بدین. به ازای هر حرکت به سمت بالا یک حرف U و به ازای هر حرکت به سمت راست یک حرف R در نظر بگیرین. حالا به مساله این طور نگاه کنین که با 4 تا حرف R و 3 تا U چند کلمه ی 7 حرفی میتوان نوشت. (مراقب کلمات تکراری باشین) هر کلمه 7 حرفی جدیدی که به دست میآرین معادل یک مسیر حرکت جدید خواهد بود.
موفق باشین.
89/9/4
خیلی ممنون...با این کار چه ساده شد.....یعنی جواب میشه....!7...به روی....!4 ضربدر !3.....درسته..؟؟سلام. همونطور که تو صورت سوال هم گفته برای رسیدن به مقصد باید 3 حرکت به بالا و 4 حرکت به سمت راست انجام بدین. به ازای هر حرکت به سمت بالا یک حرف U و به ازای هر حرکت به سمت راست یک حرف R در نظر بگیرین. حالا به مساله این طور نگاه کنین که با 4 تا حرف R و 3 تا U چند کلمه ی 7 حرفی میتوان نوشت. (مراقب کلمات تکراری باشین) هر کلمه 7 حرفی جدیدی که به دست میآرین معادل یک مسیر حرکت جدید خواهد بود.
اگر از اعداد طبیعی زیر به تعداد n+1 عدد انتخاب کنیم ثابت کنید که حداقل دو عدد وجود دارند که یکی بر دیگری بخش پذیر هست
1 2 3 4 .....2n
درسته. مهم اینه که به تناظر موجود بین این 2 مساله خوب توجه کنین. خیلی وقتا استفاده از یک مساله کمکی و ساده کردن شرایط در ذهن و متناظز کردن مسائل سخت به مسائل کلاسیک و دارای روش حل مشخص میتونه در حل مسائل خیلی راهگشا باشه.
فکر نکنم این مساله خیلی به آمار و احتمال مربوط باشه. لطفا در تاپیک اتاق ریاضیات بپرسین.
موفق باشین.
89/9/4
Last edited by davy jones; 25-11-2010 at 19:37.
سوال 19 قسمت ج رو نگاه کنید...نمیدونم درست حل کردم یا نه......من نوشتم ترکیب 2 از 5 ضربدر ترکیب 2 از 5.......+ترکیب3 از 6 ضربدر ترکیب 2 از 5.....+ترکیب 2 از 5 ضربدر ترکیب 3 از 6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تعداد زنها 8 نفره که گوبا شما تعدادشون رو به اشتباه برابر با تعداد مردها در نظر گرفتین ولی در هر صورت متوجه منظورتون شدم. راه حلتون درسته ولی یه راه راحت تر اینه که از متمم شمارش استفاده کنین. یعنی کل حالات منهای حالتی که اون زن و مرد مورد نظر حتما با همدیگه تو گروه انتخاب شده باشن.
موفق باشین.
89/9/4
Last edited by davy jones; 25-11-2010 at 23:18.
با این حساب من الف و ب هم غلط نوشتم...من احتمال زن و مرد رو جدا نوشتم...بعد جمع کردم..درسته..؟؟از متمم شمارش استفاده کنین. یعنی کل حالات منهای حالتی که اون زن و مرد مورد نظر حتما با همدیگه تو گروه انتخاب شده باشن.
موفق باشین.
کل حالات منظورت ترکیب 6 از 14 هست.......یا 3 از 8 برای زن ها...+3 از 6 برای آقایون..؟؟
========
برای سوال 17 هم من ترکیب 7 از 16 رو نوشتم..درسته..؟؟
-------------------------
برای سوال 16 هم نوشتم ترکیب 2از 6.یا ترکیب 2 از 7یا ترکیب 2از 4.....درسته..؟؟قسمت ب هم نمیدونم..؟؟
-----------------------------
سوال 13 هم فکر کنم باید از راه r..به توان...n...اما نمیدونم چی باید بتوان چی بشه..؟؟
===================
ببخشیدا.....همش سوال میپرسم.....اگه خسته اید برید استراحت کنید من همین پست ام رو ویرایش میکنم و سوالام رو میپرسم../.........ممنون..![]()
Last edited by Mahdi/s; 25-11-2010 at 23:48.
منظورم از کل حالات، جواب مساله بدون در نظر گرفتن شرط قسمت ج هستش. یعنی 3 از 8 برای زن ها ضربدر 3 از 6 برای آقایون. (یه وقت اشتباهی با هم جمع نکنین. انتخاب زنها و مردها چون از هم مستقله و به هر روشی که 3 تا زن انتخاب کنین میتونین 3 تا مرد هم به انتخاب خودتون گزینش کنین پس باید تعداد حالات او هم ضرب بشه)
البته راه شما هم همونطور که در ویرایش پست قبلیم گفتم درسته. راهی که بنده پیشنهاد دادم (متمم شمارش) هم درسته ولی مال من کوتاه تره و قدرت تخیل شما رو هم در حل مساله بالاتر میبره.
----------
تو سوال 17، عدد 16 رو از کجا آوردین؟ از بین 10 تا دانش آموز، 7 تاشون رو انتخاب کنین و نفری یه جایزه بهشون بدین دیگه!! یعنی جواب سوال میشه ترکیب 7 از 10. به همین راحتی!!
-----------
تو سوال 16 قسمت الف، راهتون درسته به شرطی که اون یا هایی رو که نوشتین دقت داشته باشین که در حکم جمع هستن. چون واضحه که اگه مثلا 2 کتابمون رو از کتب ریاضی انتخاب کنیم با اینکه مثلا از اقتصاد انتخاب کنیم، از هم مستقل نخواهند بود. پس باید با هم جمع بشن نه ضرب.
تو قسمت ب هم راه راحت و آسون همون استفاد از متمم شمارش هست که قبلا بهش اشاره شد. کل حالات منهای حالات نقیض شرط بند ب. (دقت کنین که نقیض شرط بند ب در حقیقت همون شرط قسمت الف هستش)
-----------------
اینا زکات علمه که باید انتشار داد!! (حالا نیای هر چی سواله بریزی رو سرم!)
موفق باشین.
89/9/4
Last edited by davy jones; 26-11-2010 at 00:07.
اره متوجه شدم....منظورم از کل حالات، جواب مساله بدون در نظر گرفتن شرط قسمت ج هستش. یعنی 3 از 8 برای زن ها ضربدر 3 از 6 برای آقایون. (یه وقت اشتباهی با هم جمع نکنین. انتخاب زنها و مردها چون از هم مستقله و به هر روشی که 3 تا زن انتخاب کنین میتونین 3 تا مرد هم به انتخاب خودتون گزینش کنین پس باید تعداد حالات او هم ضرب بشه)
البته بعد از ویرایش ها..البته راه شما هم همونطور که در ویرایش پست قبلیم گفتم درسته. راهی که بنده پیشنهاد دادم (متمم شمارش) هم درسته ولی مال من کوتاه تره و قدرت تخیل شما رو هم در حل مساله بالاتر میبره.![]()
اره من زن هارو حواسم نبود 6 گرفتم...درستش کردم....ممنون..
================
چون به هر نفر یکسان باید باشه...من جایزه هارو مهره....و دانش آموز هارو جعبه در نظر گرفتم..بعد از راه ترکیب تعداد مهره از تعداد مهره+ تعداد جعبه-1 رفتم......تو سوال 17، عدد 16 رو از کجا آوردین؟ از بین 19 تا دانش آموز، 7 تاشون رو انتخاب کنین و نفری یه جایزه بهشون بدین دیگه!! یعنی جواب سوال میشه ترکیب 7 از 10. به همین راحتی!!![]()
===========
ممنون متوجه شدم....تو سوال 16 قسمت الف، راهتون درسته به شرطی که اون یا هایی رو که نوشتین دقت داشته باشین که در حکم جمع هستن. چون واضحه که اگه مثلا 2 کتابمون رو از کتب ریاضی انتخاب کنیم با اینکه مثلا از اقتصاد انتخاب کنیم، از هم مستقل نخواهند بود. پس باید با هم جمع بشن نه ضرب.
تو قسمت ب هم راه راحت و آسون همون استفاد از متمم شمارش هست که قبلا بهش اشاره شد. کل حالات منهای حالات نقیض شرط بند ب. (دقت کنین که نقیض شرط بند ب در حقیقت همون شرط قسمت الف هستش)
============
نه دیگه تعارف اومد نیومد داره....پس بی زحمت این خمس و زکات 20 تا سوال منو بده...شمنت شرمنده داداش! اینا زکات علمه که باید انتشار داد!! (حالا نیای هر چی سواله بریزی رو سرم!)
نه ممنون از راهنمایی ها....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)