خوب دوستان یه ورژن جدید و جالب از IDM به اسم » IDM EGZA .
فقط بگم من هنوز تست نکردم فقط کاراییشو شنیدم »
اين برنامه رو بر اساس نياز خودم تغيير دادم و يكي از كاربران اصلي اش هستم اگر به مشكلي برخورديد بگوييد شايد حل شود
چطور با اين برنامه فايلي را دانلود كنم؟
لينك دانلود را كشيده و در پنجره برنامه رها كنيد همچنين در مرورگر (فايرفاكس) مي توانيد در قسمت دانلودر راست كليك كرده و و گزينه كپي لينك دانلود را انتخاب و در برنامه لينك را اضافه كنيد
براي دانلود هر فايل بايد حداقل به اندازه حجم فايل در حافظه فلش مموري فضاي خالي وجود داشته باشد
وقتي دانلود فايلي تمام شد كجا ذخيره مي شود؟
اگر بر روي هر دانلود در پنجره برنامه دابل كليك كنيد در قسمت
save to
مكان ذخيره شدن فايل نمايش مي يابد كه مي توانيد آن را به دلخواه تغيير دهيد و در مكان ماي داكيومنت كامپيوتر است ولي در زماني كه دانلود را در يك سيستم انجام دهيد و ان را در سيستمي ديگر پايان دهيد اين مسير ديگر در كامپيوتر جديد وجود نخواهد داشت و هنگام پايان دانلود فايل شما در پوشه ي كنار برنامه در مسير
thinstall\EGZA-IDM\%AppData%\IDM
ذخيره خواهد شد كه پيشنهاد مي شود مسير را قبل از پايان يافتن دانلود به مسيري در سيستم جديد تغيير دهيد
در پوشه كنار برنامه فايلي با حجم زياد به نام
Registry.rw.tvr
وجود دارد اين فايل چيست و آيا مي توان آن را حذف كرد؟
اين فايل تمام اطلاعات فايلهاي برنامه را در بردارد و براي افزايش كارايي برنامه در پيدا كردن و مديريت فايلها ايجاد مي شود اگر دانلود نيمه تمامي نداريد ان را مي توانيد حذف كنيد حجم زياد فايل فقط به دليل اطلاعات تكراري است و فايل خاصي در ان وجود ندارد (مي توانيد ان را فشرده كنيد و حجم را مقايسه كنيد)
آيا برنامه اي ديگر وجود دارد كه كاري مشابه اينترنت دانلود منجر پرتابل ويرايش اگزا انجام دهد؟
بله مي توانيد از نرم افزار رايگان اربيت دانلود منجر استفاده كنيد به اين صورت كه يك بار آن را در كامپيوتر خود نصب كرده سپس فايلهاي نصب شده را به فلش مموري انتقال دهيد و استفاده كنيد اين برنامه سرعت دانلود كمتري دارد (به دليل عدم نياز به تغييرات در رجيستري و فايلهاي مهم ديگر تقريبا همه جا بدون مشكل اجرا مي شود)
لینک دانلود »
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم به درد بخور باشه !