He is darling
چه خبره اینجا یکی یکی جواب میدم !
پوریا, جان چاکریم ! از این دستور هم راستی میتونی استفاده کنی: CL_dynaimc... 0 (1)
Arashi, مشکل ریاضی دارم ، نمیدونم نصف یعنی چقدر ، اونو توضیح بده تا بعد ،
آقا سینا درسته ! همونطور که گفتم شاید کانفیگ یه کوچولو موثر باشه اما کار زیادی نمیتونه انجام بده ! باید شبکه رو قوی کرد !
nimo, آهنگرو دارم دانلود میکنم ، تموم شد میگم چطور بد ولی 100% باید آهنگه جالبی باشه !
boys_won, جان سلام !
کلا این که IP درستش اینه که ثابت باشه ولی خب تو ایران حساب کتاب نداره !
بطور طبیعی سرعت Wireless باید بیشتر باشه نسبت به Adsl ولی خب بستگی به Adsl , Wireless داره دیگه !
این که دوستت تونسته یه سرور آنلاین با لیتنسی 2 بسازه باید بگم من باور نمیکنم ! یعنی اینکه مثلا حتی 2 به 2 با لیتنسی 2 آنلاین بازی کردین اینم بدون هیچ دستگه و سروری نقریبا غیر ممکنه ! ( اگه تنهایی این کارو کرده که خب خسته نباشه ف من لیتنسیم وقتی تنهام یا یکی بهم وصل شه 0 هستش ! )
برای کانتر بهتر 1.6 باشه ! و از همه نظر بهتره ! ولی اگه تعداد کم باشه و از پسورد هم خبری نباشه میشه از 1.7 هم استفاده کرده !
با دستورات Slist + Connect (IP) , ...
بازم میگم IP هم بستگی به سرویس دهندت داره ولی خب احتمالا این طور که میگی باید ثابت باشه !
دشمنت شرمنده
اگه سرعتشون رو بگی فکر کنم بهتر باشه !
miladborhani, آقا میلاد سلام !
یه راه ساده برای این کار ( رد شدن از اون صفحه سیاه ) وجود داره که بصورت لحظه ای هستش و باید با مپ آشنایی داشته باشین ! و اگر هم داور ببینه میتونه تیمتون رو بازنده و حذف کنه !
دستور Timerefresh رو با اعداد 0.1 تا 100000000 تو کنسول وارد کن ! :arrow: :arrow:
امیدوارم مفید واقع بشه !
آرش جان کاملا درسته ! اگه با سرور رفیق باشی نونوت تو روغنه هر کاری بخوای میشه کرد !
AveCina دستت درد نکنه ! چقدر حرف زدی !
( ساکت شو سرم رفت )