اينطور كه مشخصه اگه اشتباه نكرده باشم عكساي گرفته شده رو ميشه رو blogپست كرد و blogشخصي خودتون اضافه كنيد
كه اين مزيتش ماله از ما بهترونه
اينطور كه مشخصه اگه اشتباه نكرده باشم عكساي گرفته شده رو ميشه رو blogپست كرد و blogشخصي خودتون اضافه كنيد
كه اين مزيتش ماله از ما بهترونه
دوست عزیز در ایران به دلیل هزینه زیاد کسی از طریق موبایل به اینترنت کانکت نمیشه
و دقیقاً همون قضیه از ما بهترون شماست.
پس بود و نبود چنین مزیتی زیاد برای ما فرقی نداره
من عرض كردم خدمتون
حالا حالاها بايد ببينيمو كف كنيم واي به روزي هم كه دوباره تحريممون كنن برمي گرديم به زمان اجدادمون زمان دايناسور ها
![]()
عجب بابا!
خیلی خودمونو دست کم نگیریم
همین طوریم یه حرفهائی برا گفتن داریم![]()
من دسته كم نمي گيرم اينو امارو ارقام ميگه چون اينجا جاش نيست فقط بابت اطلاع بگم گه وزير ارتباطات گفته اگه اين سيم كارت هاي جديد رو توزيع نكينيم بعد از افغانستان در منطقه قرار مي گيريم
ما يه ضرب المثل داريم كه ميگه رنگم نگاه كن از احوالم با خبر شو حالا شما به اين اينترنته نفتي ما نگاه كن بعد وضعيتمون دستمون مياد اخه برا دانلود كردنه يه فايله 2 مگي من خوابم مي بره اين هنوز دانلود نشده
از همه دوستان معذرت مي خوام اينجا جاش نبود اينا رو بگم ببخشيد
دوستان عزیز یه سوال می پرسم لطفا ک800 یا ن73 یا جوابشو تو تایپیک بزاده ممنون میشم دوربینتون رو روشن کنید دستتون رو جلوی لنزش محکم بگذارید تا به نظر خودتون نوری توش نره بعد ال سی دی (صفحه موبایل) رو نگاه کنید ببینید چیزی دیده میشه انگار که مثلا تو لنزش نوره و یا اینکه صفحه سیاه سیاهه هیچ نقطه ای هم توش نیست
این یکی رو خداییش راست میگه
=============================
Last edited by بی ادعا; 03-02-2007 at 05:00.
مسئله درست استفاده كردن نيست مسئله اينه كه هنوز استفاده نكردي قابش لق ميزنه
من اينو تو گوشي 6630 به وضوح ديدمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)