از کجا میگی.... n90 داری ؟ اگه دیدی یا داری یه عکس ازش بذار تا ما هم به ان قضیه پ ببریم
از کجا میگی.... n90 داری ؟ اگه دیدی یا داری یه عکس ازش بذار تا ما هم به ان قضیه پ ببریم
Last edited by dark fear; 07-02-2007 at 13:35.
بابا چه سایت الکی
سریع لینکش خراب شد یه سایت خوب برای آپلود بگو تا معنای فوکوس رو بهت بگم
به اون مگی ناموس فوکوس (با اینکه عکسش الکیه و مال n90 نیست)
اونجا که مثل اهواز نیست با این هواش (تو وسط سرد ترین ماه سال هوایی کاملا آفتابی رو داره با آستین کوتاه میریم بیرون)(تازه آفتابشم که آفتاب نیست بیرنگ بد رنگ ... آسمونش هم خیلی بیرنگ و بد است اگه باور نمیکنی یه عکس
از آسمون بگیرم ) اونجا یه گل خوشکل و خوش رنگ با هوایی خوب است به خاطر همین عکسش خوب شده
وگر نه از نظر کیفیت به پای عکسایی که الان تو کاپیوتر دارم نمیرسه اگه میخای به این پی ببری که کیفیت یه عکس خوبه
یا نه روش زوم کن با عکسی که شما گذاشتی یکم زوم کنی از کیفیت میفته ولی عکسای من (نه قبلیا تجربم از عکس
برداری بیشتر شده)تا چند برابر که زوم کنی بازم کیفیت خودشون رو دارن
![]()
![]()
بابا اینو هرچی زوم میکنی هیچی نمیشخ به خدا دیگه کم لزفی نکن هر عکسی میارم میگی مال n90 نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از این سایت گرفتم
این همه رای دادن به سونی این جوری گیری دادی بهشون که چرا سونی اریکسون.
1 نفر رای داده به نوکیا گیر دادی بهش. بیخیال
کاملا تابلوست این رای گیری...معلومه 750 رای اورده فقط واسه اینکه تعداد کسایی که این گوشی رو دارن بیشتره
کاملا درسته
منم میگم درست
اینجا که بحث درباره k750 نیست من تو پست های قبلیم هم اشاره کردم k750 ضعیف تر از n90![]()
کسی هم نگفت اون عکس بی کیفیته اگه بی کیفیت بود که نمیگفتم n90 یکی از بهترین دوربین هاست![]()
من میگم کلا به سایت ها نمیشه اطمینان کرد حتی سایت gsm arena که یکی از بهترین هاست![]()
ولی خداییش سایتی که اسمش نوکیا باشه یکم شک بر انگیز نیست![]()
ولی ازت خوشم میاد منطقی هستی بعضیا هستن تا یه حرفی بهشون میزنی با دعوا و عصبانیت و .... برخورد میکنن
اما شما...![]()
حالا جون خودت یه سایت خوب برا آپلود بگو تا عکس های جدیدم رو بذارم![]()
کم کم داریم از بحث اصلی منحرف میشیم.
ولی به نظر من کا750 در بین 2 مگاپیکسلی ها بهترینه.
رزولیشن تصویرش که از همه بالاتره.
باید اضافه کنم یکی از دلایل اینکه وقتی زوم میکنی کیفیتش زوم میکنه اینه که احتمالا دست کاری شده
یکی از را های دیگر کیفیت شناسی اینه که (البته همه جا نمیشه روش حساب کرد بستگی به رنگ و شلوغی و ... هم داره) اینه که ببینی حجم عکس چقدره اون عکس با اون همه گل و سنبل و علف و پروانه رنگارنگ باید حجمی بالای داشته
باشه (بالای 500 تا ) البته این کم حجمی هم (413 kb) میتونه از دلایل دست کاری باشه (البته احتمال میدم)![]()
میخای یه عکس الکی که تار افتاده رو بذارم 519 کیلو بایت باشه (به علت درخت و چمن و رنگ های زیاد)
به احتمال زیاد شما k750 دارید (حرفتون هم طبیعیه)
اولا رزولیشن تصویرش مگه چنده![]()
دوما رزولیشن یکم پایین یا بالا ربطی به کیفیت نداره مثلا n90 (فکر کنم ) رزولیشنش 1200*1600 باشه ولی الان داره
با w810 که رزولیشنش 1228*1632 است رقابت میکنهرزولیشن k750 هم اندازه w810 است
من به شخصه با k750 کار کردم (وقتی میخای عکس بگیری خوبه ولی وقتی عکس گرفتی و سیو کرد کاملا معلومه
زرد میشه یعنی عکساش قبل از عکس گرفتن با بعد از عکس گرفتن فرق میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)