حتما منظورش هندزفری هست. بله کیفیت بالایی داره.
حتما منظورش هندزفری هست. بله کیفیت بالایی داره.
n93 از n73 خيلي بهتره كه قيمتش 250 تومن گرونتره؟ به غير از دوربين فيلم برداريه بهتر و سيم خروجيه tv ان93 چه برتريهايي داره كه اينقد گرونتره؟؟؟ يكي ميخواد بخره منم گفتم اينجا بپرسم . ممنون.. لطفآ قيمت اين روز اين دو تا رو هم بزاريد. ممنون
میگن توی گوشیه n93 اگر یه برنامه خاص بریزید 7 کانال دیجیتال میگیره.البته من فقط شنیدم!!!!
ان73 ساده هست ولی ان93 تاشو. خب ساختن گوشی تاشو سختتره قیمتش هم گرونتره.![]()
اصولا n93 طرحش قشنگتره،استفاده ازش راحتتره(چون تاشوئه،کلیداش گنده تره)،بعدش چند تا کلید اضافه داره(یرای حالت landscape )،کلا کلاسش بیشتره،عوض joystick،کلید داره،...
n93:شیشصدوپنجاه،n73:پونصدوخور ده ای.
N73 : 440![]()
من N72 دارم كه عربي هم داره بدون خراب كردنش چه جوري مي شه گ چ پ ژ را به آن اضافه كرد.
سلام من یک N91 دارم و به مشکل خوردم
گوشی من تا 2.5 گیگ پر بود و به خوبی کار می کرد اما اون رو پر کردم تا 3.85 بعدم خوب بود اما ییهو خاموش شد و با بد بختی روشن می شه یعنی باید بهش ضربه بزنی بعدم که روشن میشه هیچ کدام از فایل ها رو نمی خونه و این ارور رو میدهisk error-cannot co...
retry or data will be lost
تو رو خدا کمک کنید
n93i چه فرقهايي با n93 أاره. و قيمتش چنده؟
سلام من یک N91 دارم و به مشکل خوردم
گوشی من تا 2.5 گیگ پر بود و به خوبی کار می کرد اما اون رو پر کردم تا 3.85 بعدم خوب بود اما ییهو خاموش شد و با بد بختی روشن می شه یعنی باید بهش ضربه بزنی بعدم که روشن میشه هیچ کدام از فایل ها رو نمی خونه و این ارور رو میدهisk error-cannot co...
retry or data will be lost
تو رو خدا کمک کنید
به Pc هم وصل می کنی هنگ می کنه.چیزی پاک نمی تونم بکنم چون چیزی نشون نمیده اما تولز میری مقدار واقعی پر شده رو نشون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)