با سلام
بنا بر تقاضاي دوستان اين اموزش را تهيه كرده ام .
مي توانيد از لينك زير دريافت كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] phpbb/phpbb.mdi
موفق باشيد
محسن
با سلام
بنا بر تقاضاي دوستان اين اموزش را تهيه كرده ام .
مي توانيد از لينك زير دريافت كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] phpbb/phpbb.mdi
موفق باشيد
محسن
با سلام
بوسیله این مد و هک ، می توانید نام ، نام خانوادگی و آدرس اشخاص را به قسمت پروفایل اضافه کنید .
ترجمه توسط : محسنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
با سلام
بوسیله این مد و هک ، می توانید ورژن php و mysql خود را به کنترل پانل مدیریت خود اضافه کنید
ترجمه توسط : محسنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
با سلام
Add phpMyAdmin Link
بوسیله این مد و هک ، می توانید یک لینک به phpMyAdmin خود در کنترل پانل مدیریت داشته باشید .
قبل از نصب بک آپ بگیرید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشيد من موقع inestall وقتي مخوام زبان رو تغيير بدم رو فارسي بزارم اين پيغام رو ميده فكر كنم فايل زبانش مشكل داره اگه ميشه يه لينك براي دانلود بزاريد آخه از phpbb.com نميشه گرفت
يك دنيا تشكر
Warning: main(./../language/lang_persian/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\program files\easyphp1-8\www\local\install\install.php on line 467
Warning: main(): Failed opening './../language/lang_persian/lang_main.php' for inclusion (include_path='.;C:/Program Files/EasyPHP1-8\php\pear\') in c:\program files\easyphp1-8\www\local\install\install.php on line 467
Warning: main(./../language/lang_persian/lang_admin.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\program files\easyphp1-8\www\local\install\install.php on line 468
Warning: main(): Failed opening './../language/lang_persian/lang_admin.php' for inclusion (include_path='.;C:/Program Files/EasyPHP1-8\php\pear\') in c:\program files\easyphp1-8\www\local\install\install.php on line 468
وقتي با زبان انگلسيس هم نصب ميكنم اين پيغام رو ميده
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
سلام
در مورد فايل زبان از سايت زير مي توانيد در يافت كنيد
forum.irani.chاين ارور در موقع نصب جديد بوجود مي آيد يا در موقع تغيير زبان از انگليسي به فارسي يا بالعكس ؟وقتي با زبان انگلسيس هم نصب ميكنم اين پيغام رو ميده
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
اگه لینک مستقیم phpBB برام بزارین خیلی ممنون میشم
به سایت اصلیش رفتم اما لینک مستقیم نمی داد می داد اما فایل های قدیمی !!!!
خیلی نیاز دارم ممنون میشم اگه بدین جبران می کنم
فكر نكنم فايل هاش قديمي باشه
همه ورژن ها رو داره
ورژن چند رو مي خواين ؟
آخرین ورژن و یا اون ورژنی که به درستی کار می کنه یعنی بتا نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)