تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 143 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1423

نام تاپيک: کلوپ w950

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

بخدا ناراحت نشدم فقط منظورم این بود که تو انتخاب دستت بازه می تونی یه گوشی دیگه ایی بخری وگرنه من چاکر شما هستم اگه بد نوشتم من شرمندم
    حرفتو قبول دارم این گوشی فقط کیفیت صدا داره ولی بلندی نداره و موقعی که هندز فری میزاری صدای بلند احساس میشه.
    من همیشه تو این تاپیک گفتم و بازم میگم این گوشی با این قیمت هیچ ارزشی نداره درسته دوربین برای من هیچ فایده ایی نداره و من یه دوربین 7 مگاپیکسلی دارم ولی وجود دوربین در گوشی لازمه و یا اینکه اگه می خواد دوربین نباشه قیمت گوشی بیاد پایین اون موقع که من 670 پول دادم بهترین گوشی رو با این قیمت به من میدادن.تازه من بازم این اعتقادو دارم رم و حافظه این گوشی خیلی پایین تر این حرفاست چون این گوشی فقط به خاطر حافظه و پخش موزیک به بازار اومده پس سونی می تونست حتی تا 6 یا 8 گیگ حافظه رو ببره بالا مگه نوکیا این کارو نکرد؟تازه نوکیا که دوربین هم گذاشت ( حالا چه خوب چه بد کاری ندارم مهم بودنشه).
    من اگه تو این تاپیک گفتم این گوشی صدای خوبی داره همیشه هم گفتم صدای خوب فقط تو هندزفری هستش و منظور من از صدای خوب بلندی صدا نبوده بلکه کیفیت صدا و رسایی صدا بوده.
    اگه بازم بد صحبت کردم منو باید ببخشی
    نه بابا این چه حرفی هستش ما کوچیک شما هم هستیم .
    نظر من اینه که این گوشیت رو بفروش و یک گوشی ... بگیر.

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

با امدن و960 عملا عمر 950 به پایان می رسه امیدوارم صدای فوق العاده ضعیف این گوشی در اسپیکرها جبران شده باشه!

داره خودمونی میشه LordAmir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shiraz-Kish

پيش فرض

سلام

دوتا سوال مهم در مورد w950 دارم که فکر نکنم کسی به اینا توجه کرده باشه ولی اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم

1- اینکه واقعا wlan نداره (نسبت به p990 یا m600 ) یا سایت سونی اریکسون شعر گفته؟

2- تو سایتش گفته که p990 و m600 هر دو document editor و document reader دارن ولی این نداره

میخوام ببینم منظورش چیه؟ اینا چین؟ واقعا اینجوریه یا بازم سایت .......؟؟؟؟؟؟

ممنون مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shiraz-Kish

پيش فرض

در ضمن در مورد صداش میشه گفت تقریبا مثل k800 هست . من k800 دارم میخوام با این عوضش کنم...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shiraz-Kish

پيش فرض

در مورد w960 هم بگم که اره شاهکار sonyericsson هست هم اندازش یه خورده کوچیک تره هم قطرش.احتمالا سیستم عاملشم مثل p1 هست که خب به مراتب خیلی بالاتر از این میشه ولی دوربینش سایبر شات نیست یعنی توپه ولی مثل k800 فکر نکنم باشه ولی باز تو قیافه و استیل w950 خوشکل تره

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من که کا800 گرفتم احساس میکنم که صدای دبلیو 950 خیلی کم یا شاید هم باهم برابر باشد.
    در هر صورت کسی که کا800 بفروشه و 950 بگیره اشتباه کرده. دوربینش کا800 خداست واسه خودش.
    در ضمن 950 دکمه هاش خیلی سخته و اگه پشت فرمون باشیم نمیشه باهاش کار کرد.
    اگه میخواهی نهایتا یه ایرفون دبلیو بگیر توپ میشه منم تا چند روزه دیگه میخوام بخرم یه ایرفون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shiraz-Kish

پيش فرض

حتما یه چیزی تو w950 دیدم که میخوام k800 رو باهاش عوض کنم

فقط اگه سوالات منو با این یکی که فونت فارسی توش هست یا نه جواب بدین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shiraz-Kish

پيش فرض

k800 محشره

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فروش

نه بابا این چه حرفی هستش ما کوچیک شما هم هستیم .
    نظر من اینه که این گوشیت رو بفروش و یک گوشی ... بگیر.
    تا 2 هفته دیگه عوض میکنم فقط گیر کردم که چی بگیرم از A1200 موتورولا خیلی خوشم اومده ولی فقط میترسم آنتن دهی موتورولا خوب نباشه چون تا حالا با این مدل کار نکردم تا 600 هم پول میدم فقط نمی دونم چی بگیرم تا بخوام هم 960 بیاد پیر میشم وگرنه خیلی گوشی باحالیه از S550 هم خیلی خوشم اومده چون من قبلآ با گوشی سری s کار کردم و گوشی های خیلی با کلاسیه تو بازار جهانی هم اومده این گوشی فقط باید ببینم با چه قیمتی می خواد بیاد ایران شاید اینو بگیرم ( فقط تنها عیبی که داره نداشتن رادیو هستش که .......... )
    حالا ببینم چی میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shiraz-Kish

پيش فرض

من A1200 هم دارم(یعنی برا مامانم گرفتم) خیلی خوبه ولی خب سیستم عاملش linux هست و تا دلت بخواد عیب داره نسبت به w950 . بزرگترین عیبش bluetooth ش هست که جدو اباد ادم رو میاره جلو چشم ادم

ولی بد نیست . صداش از k800 کمتره ولی کیفیتش بد نیست . تاچ سکرین p990 بهتر از a1200 هست . تاچ سکرین w950 هم که بهتر از p900 هست.

در مورد s550 بگم گوشی خوشکل خوش استیل و خوب و کاملیه. کشویی هست که خب من خوشم نمیاد کلا

در مورد w960 هم که منم منتظرشم بیاد ولی فعلا دوست دارم w950 داشته باشم تا اون ارزون بشه

در مورد صدای اسپیکر w950 هم فکر میکنم مثل p990 باشه..... دوستام p990 شون رو که اپدیت کردن صداش 20% بیشتر شد ... سرعت گوشی هم به حد زیادی بیشتر شد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •