نه بابا این چه حرفی هستش ما کوچیک شما هم هستیم![]()
![]()
![]()
.
نظر من اینه که این گوشیت رو بفروش و یک گوشی ... بگیر.
نه بابا این چه حرفی هستش ما کوچیک شما هم هستیم![]()
![]()
![]()
.
نظر من اینه که این گوشیت رو بفروش و یک گوشی ... بگیر.
با امدن و960 عملا عمر 950 به پایان می رسه امیدوارم صدای فوق العاده ضعیف این گوشی در اسپیکرها جبران شده باشه!
سلام
دوتا سوال مهم در مورد w950 دارم که فکر نکنم کسی به اینا توجه کرده باشه ولی اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم
1- اینکه واقعا wlan نداره (نسبت به p990 یا m600 ) یا سایت سونی اریکسون شعر گفته؟
2- تو سایتش گفته که p990 و m600 هر دو document editor و document reader دارن ولی این نداره
میخوام ببینم منظورش چیه؟ اینا چین؟ واقعا اینجوریه یا بازم سایت .......؟؟؟؟؟؟
ممنون مرسی
در ضمن در مورد صداش میشه گفت تقریبا مثل k800 هست . من k800 دارم میخوام با این عوضش کنم...
در مورد w960 هم بگم که اره شاهکار sonyericsson هست هم اندازش یه خورده کوچیک تره هم قطرش.احتمالا سیستم عاملشم مثل p1 هست که خب به مراتب خیلی بالاتر از این میشه ولی دوربینش سایبر شات نیست یعنی توپه ولی مثل k800 فکر نکنم باشه ولی باز تو قیافه و استیل w950 خوشکل تره
من که کا800 گرفتم احساس میکنم که صدای دبلیو 950 خیلی کم یا شاید هم باهم برابر باشد.
در هر صورت کسی که کا800 بفروشه و 950 بگیره اشتباه کرده. دوربینش کا800 خداست واسه خودش.
در ضمن 950 دکمه هاش خیلی سخته و اگه پشت فرمون باشیم نمیشه باهاش کار کرد.
اگه میخواهی نهایتا یه ایرفون دبلیو بگیر توپ میشه منم تا چند روزه دیگه میخوام بخرم یه ایرفون
حتما یه چیزی تو w950 دیدم که میخوام k800 رو باهاش عوض کنم
فقط اگه سوالات منو با این یکی که فونت فارسی توش هست یا نه جواب بدین ممنون میشم
تا 2 هفته دیگه عوض میکنم فقط گیر کردم که چی بگیرم از A1200 موتورولا خیلی خوشم اومده ولی فقط میترسم آنتن دهی موتورولا خوب نباشه چون تا حالا با این مدل کار نکردم تا 600 هم پول میدم فقط نمی دونم چی بگیرم تا بخوام هم 960 بیاد پیر میشم وگرنه خیلی گوشی باحالیه از S550 هم خیلی خوشم اومده چون من قبلآ با گوشی سری s کار کردم و گوشی های خیلی با کلاسیه تو بازار جهانی هم اومده این گوشی فقط باید ببینم با چه قیمتی می خواد بیاد ایران شاید اینو بگیرم ( فقط تنها عیبی که داره نداشتن رادیو هستش که .......... )
حالا ببینم چی میشه
من A1200 هم دارم(یعنی برا مامانم گرفتم) خیلی خوبه ولی خب سیستم عاملش linux هست و تا دلت بخواد عیب داره نسبت به w950 . بزرگترین عیبش bluetooth ش هست که جدو اباد ادم رو میاره جلو چشم ادم
ولی بد نیست . صداش از k800 کمتره ولی کیفیتش بد نیست . تاچ سکرین p990 بهتر از a1200 هست . تاچ سکرین w950 هم که بهتر از p900 هست.
در مورد s550 بگم گوشی خوشکل خوش استیل و خوب و کاملیه. کشویی هست که خب من خوشم نمیاد کلا
در مورد w960 هم که منم منتظرشم بیاد ولی فعلا دوست دارم w950 داشته باشم تا اون ارزون بشه
در مورد صدای اسپیکر w950 هم فکر میکنم مثل p990 باشه..... دوستام p990 شون رو که اپدیت کردن صداش 20% بیشتر شد ... سرعت گوشی هم به حد زیادی بیشتر شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)