سلام
یه گوشی n70 دارم که از قسمت orig phone setting گوشی رو به تنظیمات اولیه خود کارخانه بازگرداندم از وقتی ایکارو کردم گوشی تا روشن بشه و بالا بیاد و بتونی باهاش کار کنی زمان بسیار زیادی طول می کشه
چیکار کنم
سلام
یه گوشی n70 دارم که از قسمت orig phone setting گوشی رو به تنظیمات اولیه خود کارخانه بازگرداندم از وقتی ایکارو کردم گوشی تا روشن بشه و بالا بیاد و بتونی باهاش کار کنی زمان بسیار زیادی طول می کشه
چیکار کنم
سلام
دوست عزیز start up menu رو غیر فعال کن البته این عبارت توی sony ericsson هست شاید تو نوکیا چیر دیگه ای باشه البته به همین معنی
سلام . . دوست گرامی . . تنها مشکل گوشی N70 شما نیست . . کلیه ی گوشی های N70 و کلا گوشی های نوکیا این مشکل رو دارند . .سلام.لطفا کمکم کنید. من با گوشی ام نمیتونم نرم افزار و تم با بلوتوث ارسال کنم. ایا همه ی ان 70 ها اینطور هستند.اما چیزهای دیگر را براحتی ارسال میکند.
شما یا نام فایل رو تغییر بده . . یا از برنامه ی زیر استفاده کن . .
برای تغییر نام مثلا Hamid110.sis رو به Hamid110.si تغییر نام بده . . اونوقت میتونی فایل رو از طریق بلوتوث سند کنی . .
این هم یک فایل منیجر برای ارسال اینطور فایل ها . . ProfileExplorer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . .
موفق باشید . .
باسلام یک برنامه برای پسورد گذاشتن روی فایل ها برای n70 دارین
تو آپلود سنتر دنبال sms gurd بگرد
عزیز من برای موبایل میخواهم نه کامپیوتر ولی اگر خودت سراغ داری اپ لودش کن بی زحمت
![]()
سلام.
من گوشیم n70 هستش.چند روز پیشا از دوستم یه فایل با پسوند txt از طریق BT گرفتم ولی هر کاریش کردم اجراش نکرد.گوشبم این پیغام رو می داد:::>unknown file format
نمیدونم این مشکل فقط تو گوشیه من هستش.چون دوستم که اونم گوشی n70 داره راحت میتونه اون رو باز کنه.تازه تو گوشیه 7610 هم امتحان کردم اونم باز کرد!!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام به برو بچه های که گوشی nokia n70 دارن یه سایت باحال برای دریافت wallpapers / ringtones/screensavers/themes/games & softwares به صورت رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز تمام گوشی های نوکیا سری bb5 فایل تکستو اجرا میکنه شاید
نرم افزار گوشی شما بهم ریخته که میتونی دستی ریستش کنی
اگه درست نشد
باید ببری بدی فلشش کنن
موفق باشید
آقا محمد یه سوال دیگه؟
چه جوری ریستش کنم(منظورتون notepad هستش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)