تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 168 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اين مطلبم شايد بدرد بخوره براي كساني كه سايتهاي امتياز دهنده براشون مهم.مثل بولتون

﴿ انتخاب نرم‌افزار ضد ويروس ﴾

انتخاب نرم‌افزار ضد ويروس هميشه براى كاربران معمولى كار ساده‌اى نيست بخصوص زمانيكه در حالتهاى بحرانى به دنبال يك نرم‌افزار ضد ويروس قدرتمند و قابل اعتماد مى‌گردند. به نظر شما معيار و ملاك انتخاب يك نرم‌افزار ويروس ياب توانا چيست؟ تصاوير رنگارنگ و شعارهاى تبليغاتى؟! تحقيقات نشان مى‌دهد كه بسيارى از اين شعارهاى تبليغاتى و جلب توجه‌كننده از پايه و اساس مشخصى تبعيت نمى‌كنند و نمى‌توانند ملاك مناسبى براى انتخاب نرم‌افزار مورد نظر كاربران باشند. كاربران بايد به مدارك مستدل و وابسته به مراجع با صلاحيت رجوع كنند. در اين مقاله به معرفى دو سازمان و مركز معتبر جهانى كه با آزمونها و تحقيقات دقيق و كامل خود نرم‌افزار هاى ضد ويروس را مورد سنجش قرار مى‌دهند، مى‌پردازيم. به جرات مى‌توان گفت آزمون‌هاى اين دو مركز بهترين ارزيابى‌هاى موجود در جهان مى‌باشند. هر يك از اين سازمانها داراى سايتهاى مشهور اينترنتى مى‌باشند كه نتيجه ارزيابى هاى خود را در آنها منتشر مى‌كنند. سايتهاى مذكور مى‌توانند مرجع و ملاك با ارزشى براى پاسخگويى به سوالات كاربران و انتخاب نرم‌افزار ويروس ياب مورد نظر آنها ‌باشد.

يكى از اين مراكز معتبر سازمان بين‌المللى بوليتن ويروس "Virus Bulletin" است. سازمان بوليتن ويروس يك سازمان غير وابسته، مستقر در كشور انگلستان است، كه ماهانه مجله‌اى تحت عنوان بوليتن ويروس منتشر مى‌كند. سايت اينترنتى اين سازمان نيز با آدرس "www.virusbtn.com" در دسترس همگان مى‌باشد.

آزمون هاى سازمان مذكور كه بطور گسترده صورت مى‌پذيرد، اين امكان را براى كاربران بوجود مى‌آورد تا بتوانند به راحتى برترينها را تميز ‌دهند. اين سازمان هر دو ماه يك بار آزمونهاى مستقلى را روى نرو‌افزارهاى ضد ويروس داوطلب انجام داده و نتيجه را متناوباً در مجله بوليتن ويروس منتشر مى‌نمايد. ويژگى شاخص تستهاى بوليتن ويروس اين است كه مقايسه‌اى بين تقريبا همه‌ نرم‌افزارهاى ضد ويروسها انجام داده و پاسخى جامع و كامل ارايه مى‌دهد. براى انجام آزمون از ويروسهاى شايع كه در فهرست سازمان Wildlist قرار دارند استفاده مى‌گردد و محصولاتى كه اين ويروسها را به درستى رديابى كنند در بوليتن‌هاى سازمان مذكور منتشر خواهند شد. در اين آزمونها به مقايسه‌ى سرعت كشف ويروس، سرعت اسكن و اخيراً بيشتر به ميزان استفاده نرم‌افزار از منابع سيستم به هنگام بررسى خودكار (On-Access) يا همان قسمت اسكن‌كننده مقيم در حافظه موقت، توجه مى‌شود. در نهايت سازمان بوليتن ويروس به نرم‌افزارهاى ويروس يابى كه همه ويروسهاى " In the Wild" را در طول اسكن نمودن خودكار و يا بررسى طبق تقاضاى كاربر (On-Demand) در آزمونهاى مقايسه‌اى آشكار و كشف ‌سازند، برچسب و يا مهر و نشان VB 100% به عنوان جايزه اعطا مى‌كند.

بدليل تغيير پى در پى زنجيره ويروسها در دنيا و ضرورت انتخاب تواناترين نرم‌افزار توسط كاربران قطعاً محصولاتى كه داراى تعداد بيشترى از چنين جوايزى ‌باشند توانايى بالاترى نسبت به بقيه خواهند داشت. در اين ميان محصولاتى كه به بهترين وجه به روز نگه داشته شوند شانس بيشترى براى كسب جايزه VB 100% دارند.

سازمان معتبر ديگرى كه تحقيقات گسترده‌اى در خصوص توانايى نرم‌افزارهاى ضد ويروس انجام مى‌دهد، مركز تست ويروس (Virus Test Center) دانشگاه هامبورگ آلمان است. آدرس سايت اينترنتى مركز فوق
    " http:\\agn-www.informatik.uni-hamburg.de/VTC" مى‌‌باشد.

مركز تست ويروس (VTC) تعداد نسبتا زيادى از محصولات ضد ويروس متقاضى شركت در آزمون را مورد ارزيابى قرار مى‌دهد. در طى چهار مرحله آزمون نرم‌افزارهاى مختلف ضد ويروس توسط مركز مذكور با انواع مختلفى از ويروسها محك زده مى‌شوند.

ويژگى مهم آزمونهاى مركز تست ويروس اين است كه در طى دوره‌هاى سه ماهه و شش ماهه اجازه روز آمد شدن به نرم‌افزار داده نمى‌شود و بعد از گذشت اين مدت آزمونها انجام مى‌شوند و بدين ترتيب توانايى تحليلگر ذهنى (Heuristic Analysis) يا همان هوش مصنوعى (Artificial Intelligence) نرم‌افزارهاى ضد ويروس در تشخيص ويروسهاى جديد به خوبى سنجيده مى‌شود.

در طى آخرين مرحله‌ى آزمون، مركز مذكور بر اساس ضوابط و معيارهاى تعريف شده‌اى صحت انجام عمل پاكسازى ويروس توسط نرم‌افزار را ارزيابى مى‌كند. اين ضوابط به دو گروه تقسيم مى‌شوند، دسته اول شامل :

1- توانايى پاكسازى و بازيابى اشيا آلوده ( منظور از اشيا آلوده : فايل، بوت سكتور، درايو، ديسكت، هارد ديسك، CD، حافظه موقت كامپيوتر مى‌باشد.)

2- تغيير ندادن محتويات شى در حين عمليات پاكسازىمى‌باشد. موارد فوق مى‌بايست توسط نرم‌افزارهاى ضد ويروس جداً رعايت شوند در غير اين صورت از شركت در ادامه آزمون محروم خواهند گرديد.

دسته دوم ضوابط شامل چندين مورد مختلف مى‌باشد، از جمله اين موارد آن است كه اشيا پاكسازى شده مى‌بايست بتوانند ذخيره شوند و هم در طول انجام اعمالى از قبيل باز كردن، بستن و ذخيره كردن سند، هيچگونه پيام خطايى ديده نشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

من ورژن جديد كاسپر رو دانلود كردم معلوم نيس به چه زبونيه؟ :shock: :shock:
    همه جاش علامت سوال زده بجاي متن .بعضي جاهاش هم مث روسيه
    چيكارش كنم :cry:

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

Norton Antivirus 2006 Beta
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آقا مهدی بابت کرک کاسپر دستت درد نکنه ولی کماکان کاسپر من غیرفعاله نمیدونم خودت تست کردی یا نه
    خودت نصبش کن و بعدش کاسپرت رو آپدیت کن ببین چه اتفاقی میافته من که هر چی سعی کردم فعال نشد با اون رجکی

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

آقاي gilopa جان
    شما اول بيا بگو كجاي حرف من بد بوده
    من كه نمي دونم كجاش بده شما بيا بگو
    دوما كه تروجان دانلودر روي سيستم من بوده و f-prot نشناخته اينم مثال البته به نظر خودم اين نقطه ضعف يا قوتي حساب نميشه كه فلان ضد ويروس اينو شناخت و اونو نشناخت البته همچنان دوستان بزرگوار روي اين كليد كردن
    دوما همه بيان بگن كه اين چه جور ضعفي هست كه f-prot داره
    شما مياي تو ويندوز گشت ميزني ناگهان f-prot يه ويروس پيدا ميكنه ولي real tilme protection نميتونه او نو هيچ كار بكنه ميگه شما برو on demand scan بكن اين مسيري رو كه ميگم اونوقت من پاكش يا دليتش ميكنم
    تازه شما كه ضعف و قدرت آنتي ويروسها رو نميشناسي الكي اومدي يه چيز گفتي و پست ها تو بالا بردي حالا كي چاپلوسه اينجور حرف زدن شما به نظر نمي رسه اصلا بد باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

[quote="soda"]آقاي gilopa جان
    شما اول بيا بگو كجاي حرف من بد بوده
    من كه نمي دونم كجاش بده شما بيا بگو
    دوما كه تروجان دانلودر روي سيستم من بوده و f-prot نشناخته اينم مثال البته به نظر خودم اين نقطه ضعف يا قوتي حساب نميشه كه فلان ضد ويروس اينو شناخت و اونو نشناخت البته همچنان دوستان بزرگوار روي اين كليد كردن
    دوما همه بيان بگن كه اين چه جور ضعفي هست كه f-prot داره
    شما مياي تو ويندوز گشت ميزني ناگهان f-prot يه ويروس پيدا ميكنه ولي real tilme protection نميتونه او نو هيچ كار بكنه ميگه شما برو on demand scan بكن اين مسيري رو كه ميگم اونوقت من پاكش يا دليتش ميكنم
    تازه شما كه ضعف و قدرت آنتي ويروسها رو نميشناسي الكي اومدي يه چيز گفتي و پست ها تو بالا بردي حالا كي چاپلوسه اينجور حرف زدن شما به نظر نمي رسه اصلا بد باشه[/quote

عزيز من خوشبختانه همه كسايي كه من ميشناسند ميدونند من فقط تاپيك ميزنم و زياد در بحث ها شركت نميكنم.دوما انقدر ادعا نداشته باش.اگه اينطور باشه همين nod32 هم من تست كردم 3 تا ورم كه رو سيستمم نفوذ كرده رو نشناخته.و بعد نورتون اومد پاكش كرد .در ضمن اين چيزي كه از fport گفتي من تو بيشتر آنتي ويروس ها ديدم و با دست كاري تو تنظيمات مشكل حل كردم.

جمله واقعا كه دوست عزيز خيلي معنيا ميده آقاي خداي آنتي ويروس.
    بد صحبت كردن مگه فقط به فحش پسر جون .تو اگه آنتي ويروس شناسي نميگفتي nod بهترين
    تو از خسرو مترجم بهتر ميدوني يا تو از بيل گيتس بهتر ميدوني.
    والا اگه اينطوري كه ديگه همه ميدونند تو جهان حرف اول نورتون و مك آفي.منتها واسه سيستم هاي ضعيف خوب نيستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض Stop ! 4.10

آْنتي ويروسي جديد كه ميخواد جاي بزرگان رو بگيره و ساخت روسيه ميباشد البته نميدونم قبلا كسي گذاشته يا نه.

حجم:۵.۷۹ مگابایت

كد:

0yqqtvviQ8X/Yq5PFTmICpbTnuLMfbyrY5bI3
    GSyamSdNRTvF060/Z59kUC0Wm+Gm2TILkg5DM
    Ir3HdWUZxje1bxygccHlbHsD6rzom7T4bgOeu
    PW9nDDK9AYOw5wVil3KSygVKCaY5AsklVw/NH
    aCaaDF8xeQ3WdI8I3TgaolFw=

دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آره قبلا تو سایت Takdownload.com گذاشته بودن ولی چون معروف نبود توجهی نکردم اگه دانلود و نصب کردی اطلاعاتی در موردش لطف کن

آخر فروم باز Strasboorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

اقاي gilopa
    اول خودت تستش ميكردي بعدا ميزاشتيش
    ايني كه شما گزاشتي نسخه روسيشه
    يعني تمام منوهاش روسيه
    در واقع اين انتي ويروس نسخه انگليسي نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست من اينجا بخش معرفي.من فقط معرفي كردم شايد استفاده كنند دوستان.همين فقط.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •