سلام من یه عضو جدید به نام ZaGa هستم.اگه بخواهید با هم دوست شویم مخصوصا با Metalzadeh
سلام من یه عضو جدید به نام ZaGa هستم.اگه بخواهید با هم دوست شویم مخصوصا با Metalzadeh
بچه ها یه کلاغ بخرید و بهش یه Dagon بدید و هیرویی کی هلتش کمه رو بکشید. اونوقت یه صدایی تو مپ میاد که میگه Animality.
خیلی حال میده.![]()
چه باحال !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
چقدر باهاله آقا پدرامو![]()
درباره ی یه هیرو بگید تا مفصلا بحث و گفتگو کنیم ؟ یه هیرو نام ببرید !!!
Beast Master.......................
یک اوباش سرگردان از منطقه ی مک ناتال .
در افسانه ها از او نیمه ارک نیمه غول نام برده شده .
رکسار و تبر قدرتمندش او را از دنیای اطرافش محافظت میکند .
تبر دوست اوست .
رکسار با شمشیرش شلاق می زند و میدراند دشمنانش را بدون هیچ رحمی .
حتی آن را مانند بومرنگی برای پیروزی به طرف دشمنانش پرتاب می کند .
به راستی تبرش به تنهایی یک جنگجوست که همیشه در این دنیا نگهدار اوست.
بیست مستر هم پیمانیست که در آینده باید به او اعتماد کرد وقتی به کمک احتیاج دارد .
مشخصات بیست مستر :
Strength - 23 + 2.2
Agility - 18 + 1.6
Intelligence - 16 + 1.9
برد ضربه (نزدیک زن) : 100
سرعت حرکت : 310
جادو ها :
تبرهای وحشی (Wild Axes)
خشم جانور (Beast Rage)
فریاد وحش (Call of the Wild)
غرش کهن (Primal Roar)
Beast Master یه هیروی استرنج با اتک اسپید بالا است که تبری که میندازه خیلی بدرد میخوره نمیزاره هیرو حریف با هلت کم در بره و اول های بازی که همه هلت کمی دارند دمج خوبی داره .
جادوی دوم که بیشتر گرازش اهمیت داره چون اسلو میکنه و عقاب هم بیشتر برای دیدن نقاط تاریک بدرد میخوره مثل دیدن Runeها .
جادوی سوم هم که با هر اتک 20% به اتک اسپید Beast Master میده البته حد اکثر تا 100%. یعنی با زدن 5 اتک پشت سر هم به یه هیرو یا کریپ . اتک اسپید هیرو میشه 2 برابر.![]()
Ultimate هیرو هم که خیلی جالبه همه رو کنار میزنه و دمج میده و حتی اسلو میکنه که خیلی هم زود دوباره اماده میشه.![]()
به نظر من ایتم های زیر بدردش میخوره:
1.Sange&Yasha جدا از اتک اسپید به هیرو MS میده کمی هم دمج و احتمال MAIM میده که باعث میشه حریف اسلو شه و دمج بیشتری بخوره.
2.Power treads
3.Cranium Basher چون اتک اسپید بالایی داره خوب جواب میده(اگه 2 تا از ایتم Basher بخرید خیلی بهتر میشه.)
4.Battle fury که دمج خوبی به هیرو میده و هلت و مانا هیرو زود تر پر میشه و با 35% Cleave Attack که داره میزان کریپ کشتن و پول در اوردن بیشتر میشه.
5.Heart of Tarrasque
6.Radiance و یا Monkey king bar
دهنم سرویس شد تا اینارو نوشتم.![]()
![]()
منتظر نظرات شما هستم !
بچه هیرویه بعدی که بحث میکنیم لطفا Tide Hunter باشه !!!
سلام دوستان مي خواستم بدونم اين replay بازيها رو بايد چه طوري نگاه كنم من اونا رو كپي كردم تو فايل replay و از تو بازي لود گيم رو انتخاب كردم ولي تو اونجا نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)