تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 29 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 283

نام تاپيک: رصدخانه پی سی ورلد: ►►►معرفی وقایع نجومی قابل مشاهده در ایران◄◄◄

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض پدیدهای اسمان

سلام دوستان عزیز.من تازه به نجوم پیوستم.چند وقت قبل سوالی کردم پیرامون نقشه اسمان شب ابان واذر ماه دوست عزیز اقا مرتضی گفتند نقشه را میگذراند ولی هنوز خبری نشد.باتشکر

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض دنباله دار هولمز کم نور میشود

دنباله دار هولمز که برای مدتی با چشم غیر مسلح در آسمان دیده می شد وتوجه بسیاری از ستاره شناسان دنیا را به خودجلب کرده بود اکنون در حال کم فروغ شدن است.

دنباله دار هولمز که برای مدتی با چشم غیر مسلح در آسمان دیده می شد وتوجه بسیاری از ستاره شناسان دنیا را به خودجلب کرده بود اکنون در حال کم فروغ شدن است.در حال حاضرقطر ابر اطراف این دنباله دار (کما) در حدود 870000 مایل می باشد( چیزی بزرگتر از خورشید).در حال حاضرقدر دنباله دار در حدود 3 می باشد ولی بدلیل بزرگ شدن ودر نتیجه کاهش درخشندگی سطحیبرای دیدن آن بهتر است ازدوربین دوچشمی یاتلسکوپ استفاده کرد.
    این دنباله دار در سال 1892 یعنی سالی که کشف شد بعد ازگذشت 5 ماه از اولین درخشنده شدنش (که منجر به کشفش شد) دوباره درخشندگی اش افزایش یافت.اکنون باید منتظر ماند تا ببینیم دوباره این داستان تکرار می شود یا خیر.
    ستاره شناسان مرکز اسمیتسونیان بکمک یک دوربین ccd بانام مگاکم که بصورت ترکیبی از 36 قطعه ccd با ظرفیت 9 مگاپیکسل است در تاریخ 4 نوامبر با اتفاده از 3 عدد ----- این عکس را تهیه کرده اند.

منبع:parssky

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

می خواستم بدون اسم اجرام اسمانی که با چشم غیر مصلح ساعت نزدیک 11 شب در شرق میبینیم چی هستند؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میخواستم بدونم صور فلکی که در مشرق اسمان هنگام شب میبینیم حدود ساعت11شب چی هستند؟باتشکر.
    Last edited by sm6m10; 02-12-2007 at 08:42.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

نقشه اسمان شب می تونه جواب سوال شما رو بده.من هم سعی می کنم نقشه این شبها رو بزارم.(به زودی)

در مورد اجرام اسمانی که با چشم هم بشه دید باید بگم بجز ماه و سیارات و چند تا سحابی پرنور اجرام دیگه ای نداریم که بشه با چشم نا مسلح هم دید.

ولی سعی می کنم تمام اجرام قابل مشاهده رو هم برات لیست کنم.شاید از طریق قدر اون بتونید اون رو تشخیص بدید

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد اجرام اسمانی که با چشم هم بشه دید باید بگم بجز ماه و سیارات و چند تا سحابی پرنور اجرام دیگه ای نداریم که بشه با چشم نا مسلح هم دید.
    و همین طور خوشه های پر نور به خصوص پروین...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض نقشه اسمان شب.

نقشه اسمان شب که به درخواست دوست عزیز از ساعت 11 شب می توان ان را به نظاره نشست.

اگه شما دوست عزیز یا دیگر دوستان مشکلی در خواندن نام صورت های فلکی و یا زبان انگلیسی دارید بهم بگید تا درستش کنم.

در مورد اجرام پرنور هم به زودی لیست مورد نظر را اماده می کنم.
    Last edited by مرتضی nvcd; 04-12-2007 at 01:46.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز. یک سوالی راجع به نقشه داشتم.یعنی شمال و جنوب ... نقشه مطابق شمال و جنوب و... محل سکونت خودمان است وسوال بعدی اینکه یعنی هر زمان از شب که نقشه را دارم این اجرام را مطابق نقشه میبینم یا فقط مال زمان خاصی است؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز سلام

شمال و جنوب نقشه برای عرض های بالاتر از 30 درجه تا 40 درجه که تقریبا کل ایران رو در بر می گیره تفاوت چندانی نداره.

تو نقشه صورت های فلکی ها نشون داده شده.این صورت های فلکی در اوایل این ماه یعنی تقریبا تا 15 روز توی ساعت 11 شب به همین صورت ظاهر می شن.بعد از اون هم فقط لازمه 1 ساعت زودتر برید تا اونها رو ببینید.

پس کلا الان اگه ساعت 11 شب توی هر جای ایران که باشید دقیقا بالای سرتون همین ستاره ها دیده می شه.

در مورد اجرام کمنور و سیارات نمی شه به این نقشه اکتفا کرد.من سعی می کنم در اولین فرصت اون رو هم براتون اماده کنم.

ممنون از سوالتون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز. یک سوالی راجع به نقشه داشتم.یعنی شمال و جنوب ... نقشه مطابق شمال و جنوب و... محل سکونت خودمان است وسوال بعدی اینکه یعنی هر زمان از شب که نقشه را دارم این اجرام را مطابق نقشه میبینم یا فقط مال زمان خاصی است؟

این تصویر لز نرم افزار خودمه.اگه مشکلی با انگلیسی داریی بهم بگو.

ساعت رصد هم مال امشب ساعت 11 هست.تا چند روز دیگه هم می تونه استفاده بشه.

اگه قبلا تجربه رصد داشته باشی که دیگه این همه توضیح نمیخواد.

بهر حال اگه سوالی بود حتما بپرس دوست عزیز
    Last edited by مرتضی nvcd; 07-12-2007 at 20:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •