mmezrab جان چیشد اینو که خودت معرفی کردی چطور سریالشو نداری :shock:
mmezrab جان چیشد اینو که خودت معرفی کردی چطور سریالشو نداری :shock:
میخوام رو یه سی دی قفل بزارم که با ویدیوسی دی اجرا بشه ولی با کامپیوتر اجرا نشه لطفا کمک کنید
دوستان عزيز لطفكنند و راهي درست و حسابي براي اين قفل هاي نگهبان پيدا كنند .
براي كپي سي دي هاي آن و نه فقط براي كرك كردن آن
ممنون
alirezashams, جان یه سرچ تو سایت کنی پیدا میکنی :arrow:
moslem.b, عزیز با سودا صحبت کن :arrow:
HolySooshiant, دوست خوبم برات سریالشو پیدا می کنم![]()
mmezrab, جان تاپیک بی نتیجه مونده هنوز :mrgreen:
موفق و سربلند باشید![]()
نوشته شده توسط shahin king
دوست عزيز نسخه بدون سريال گلهاي بهشت را شكسته ام در صورت نياز ارسال خواهد شد
سلام دوستان خسته نیاشید اگه اجازه بدید از این به بعد می خام از تجربیاتتون استفاده کنم ، به عنوان اولین سوال من با چند با ر تلاش کردم قفل سی دی های ماکس رو بشکنم، کلون سی دی ایمیج نمیگیره مثل اینکه یک Pre gap داره که کلون اونو نمیشناسه ، با نرم افزار های شناسایی قفل مثل کلونی هم چک کردم قفلشو نشناخت، با ایزوباستر که سیدی رو باز کردم که شاخه مخفی داشت که تمام انرم افزار ها تو اون شاخه بود منتها وقتی Extrac می کنم از رو ی هارد جواب نمیدن ، در ضمن فقط iso buster می تونه اینو نشون بده و با نرم افزار های حذفی که یکی از دوستا گفته بودن باهاش فایل های تمپ حجمی رو پاک کن و از بقیه ایمیج بگیر هم نمیشه، چون اون شاخه مخفی رو نمیشناسه اگه می تونین کمکم کنید، یا علی!
دوست عزیز لینک رو همینجا بذار تا بچه ها استفاده کنن .نوشته شده توسط zaki
اگه قبلا چنین موضوعی مطرح شده لابد لازم بوده .
موفق و سربلند باشید![]()
با سلام من یه ویدئو سی دی دارم که فقط در ویدئو سی دی باز میشه و نمی توان در رایانه اونو نیگا کرد و پسوندش هم FCS هست حالا میشه اینو در کامپیوتر بازش کرد و با چه برنامه ای مرسی
nbsfucker عزيز ببخشيد از بين اين برنامه ها كدوم بهتره و نميشه قفلشو شكست (يعني اون كه خودت هم نتونستي قفلشو بشكني كدومه :mrgreen: )
فقط كلون سي دي
اون هم كلون 3.2.1.1 و 2.5
آخرشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)