راستش من تا حالا این ویستا رو نصب نکردم، ولی حتما ویستا هم Recovery داره.
اما شما با یه سی دی ایکس پی هم می تونی این کار رو کنی، کافیه ریکاوری مد رو بیاری و اون دستور رو تایپ کنی و نیازی به فرمت کردن نیست!
راستش من تا حالا این ویستا رو نصب نکردم، ولی حتما ویستا هم Recovery داره.
اما شما با یه سی دی ایکس پی هم می تونی این کار رو کنی، کافیه ریکاوری مد رو بیاری و اون دستور رو تایپ کنی و نیازی به فرمت کردن نیست!
سلام
ممنون میشم اگه کسی لیست دستورات liunux که در ترمینال مینویسیم مثل cd,... رو داره واسم میل کنه.zohrekhani@yahoo.com
با تشکر
توی قسمت مقالات هست
اول جستجو کنید
می تونی این 5 مقاله رو بخونی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا راه دور میری ؟؟ من این مقاله 5 قسمتی رو به صورت یک فایل Pdf درآوردم که در بخش مقالات آموزشی هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
خوبین دوستان...؟
من به تازگی می خوام با لینوکس کار کنم اما نمی دونم چه لینوکسی رو تهیه کنم...
لطفا کمکم کنین...
راستی اگر با ویندوز نصب باشه مشکلی نداره؟
سرعتش رو پایین نمیاره؟
اگر میاره کاریش نمیشه کرد؟
سلام
جواب این سوال شما بارها در این انجمن داده شده
به شما پیشنهاد می کنم از توزیعهایی که به صورت livecd هست شروع کنید
مثل ubuntu و kubuntu و ...
هیچ مشکلی با ویندوز نداره
من از اول مهره كه در به در دنبال يه لينوكس خوبم
از دوستان كمك خواستم در مورد بهترين توزيع و لينك دانلود اومدن گفتن اين سوالات 1000000000000000 بار جواب داده شده مجبور شدم خودم رفتم دنبالش 4 لينوكس دانلود كردم هر كدوم با حجم 640 مگ دو تا ليو دو تا نصبي كه از ليو ها 1 دونه بدرد خورد و از نصبي ها هيچ كدوم اپن زوزه رو شروع كردم به نصب كه آخرش ارور داد كه چند تا از پكيج ها مشكل داره نصبش دهن سرويس مي كنه آخرين درايو سيستم من رو نزديك بود خراب كنه دو تا سي ديش رو از سايت اپن زوزه دانلود كردم جفتش مشكل داره
اون وقت نظر سنجي راه مي ندازن مي گن چرا ملت لينوكس رو ول مي كنن مي رن ويندوز مي نصبن
مي خوايد بدونيد چرا؟ چون نصبش راحت تره و در دسترس تره و مهم تر از همه راهنما هاش بيشتر و خوش اخلاق ترن
اميد وارم آرزوي داشتن يك لينوكس رو سيستمم رو به گور نبرم.......
Last edited by redprado; 13-12-2007 at 23:07.
سلام من لب تاپم مدل توشیبا portege m200 هست یه لینوکسی می خوام که امنیت بالا باشه و همه امکانات خوده لب تاپو بهشه روش نصب کرد و کار باش ساده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)