این کا رو هم انجام دادم ولی بازم همون ارور رو می ده.
این کا رو هم انجام دادم ولی بازم همون ارور رو می ده.
یه نقل قول از یه فرم روسی خودم امتحان نکردم
یکیشون گفته که zoom player رو نصب کرده مشکلش حل شده و یکی دیگه گفته که win dvd رو نصب کرده وبرای تمام پلیرها مشکلش حل شده(به ظاهر با این برنامه engine هم نصب میشه) اینا رو امتحان بکن ببینم راه حلی برات یافت می کنم یا نه....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از همکاریتون
مشکل رو با PowerDVD Ultra 7.3.3514 Deluxe حل کردم.
با سلام خدمت دوستان گل من یه مشکل عجیب برام پیش امده من از powerdvd 7.3 استفاده میکنم و مشکلی نداشتم تا ویندوز را عوض کردم و وقتی دوباره نصبش کردم و میخوامستم یه dvd باش اجرا کنم به محض اجرا سیستم ریست شد و اسکن دیسک و دور بالا آمدن ویندوز و هزاره مشکل دیگه برام پیش امد حتی ورژنش را به powerdvd 8.0 تغییر دادم که بازم همین مشکل پیش آمد حال از دوستان ممنون میشم اگه کمک کنن خیلی حال گیریه!
سلام ، من یه مشکلی داشتم ، اگه فایل زیر نویس با فیلم یکی نباشه چطور میشه با KM Player درستش کرد ، جوری که بشه Save کرد...
سلام...
ذخیره که فکر نکنم بشه. اما در KM Player خوشبختانه هم امکان Shift کردن زمان زیرنویس وجود داره و هم امکان تغییر Framerate. برای Shift کردن یا Sync کردن، کلید های:
] به اندازه ی 0.5 ثانیه به عقب
[ به اندازه ی 0.5 ثانیه به جلو
] + Shift به اندازه ی 5 ثانیه به عقب
[ + Shift به اندازه ی 5 ثانیه به جلو
برای تغییر Framerate هم از ترکیب کلیدهای Ctrl+Y استفاده میشه.
برای ذخیره کردن هم باید از یک Editor مثل Subtitle Workshop استفاده کنید.
دوستان من از power dvd 8 استفاده میکنم از چند وقت پیش صداش دیگه در نمی آد ولی بقیه ی پلیر ها مثل مدیا پلیر فیلم های DVD رو با صدا پخش میکنه ....مشکل چی میتونه باشه؟
سلام ........... عذر می خوام کسی کدک dvix . xvid برای پاور دی وی دی می تونه بده . من اصلا نمی تونم این فرمتها رو اجرا کنم ......... کدک نصب کردم و با ویندوز مدیا پلیر اجرا می شوند ( صدا و تصویر با هم ) اما با پاور دی وی دی نه ........... آیا کیفیت پاور دی وی دی بهتر از بقیه هست ؟ ....... ........ ...... با سپاس فراوان
سلام
تا اووونجا که من میدونم
خود برنامه powerDVD این کدک ها رو ساپورت میکنه
به هر حال
کدکها برای شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
به نظر من بهترین پلیر KMPlayer هستش
【ツ】
فکر می کنید این نرم افزارها اونقدر مزیت دارن که ارزش سنگین کردن هاردو داشته باشن ؟
همون مدیا پلیر ویندوز ( ورژن 10 و 11 ) به اندازه کافی خوبی نیستن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)