یا بچه دار نشید نسلی دیگر بدبخت بشن
با این قسمتش من کالما و 20000 % موافقم..............
منتهی مشکل اینجاست که همون هایی که نون ندارند بخورن و هشتشون گرو چهارشونه باز عین چی می زایند و هی جمعیت رو زیاد می کنن...........
![]()
یا بچه دار نشید نسلی دیگر بدبخت بشن
با این قسمتش من کالما و 20000 % موافقم..............
منتهی مشکل اینجاست که همون هایی که نون ندارند بخورن و هشتشون گرو چهارشونه باز عین چی می زایند و هی جمعیت رو زیاد می کنن...........
![]()
Last edited by Yamani47; 05-07-2021 at 14:14.
.........................
Last edited by Yamani47; 22-09-2021 at 20:17.
مردم قدیم که انقلاب کردن یه سری چیزای منفی دیده بودن و خواستار دموکراسی بودن و به خاطر نبود رهبر درست این فعلیا سوار موج انقلاب شدن.
هنوز هم خیلیا رو اعتقاد پوچشون هستن به این امید که دنیا بدن و اخرت بگیرن.
یکی نیست بیاد بگه بابا انسان موجود مادیه نیاز هاش مادی هستن تو این دنیا زندگی میکنه ....شما وقتی تو این دنیا صلح اوردی و اینجا رو اباد کردی مطمین باش اون دنیات هم تامینه.
ولی این ایدیولوژی مسخره که گند زده به دنیا میاد میگه شما باید کفار رو بکشید و روزی هم که فلان کس ظهور کرد باز اسم جنگ میاره....یعنی گند زده به کل تمدن بشریت با این تفکرات عقب مانده.
ملت کم سواد بیچاره هم که اصلا توانایی اندیشیدن ندارن ک بفهمن ایدیولوژی درست چیه.
ملت عوضی نیستن کسایی که اینجور تفکرات رو در جامعه پخش میکنن مشکل اونان.
Last edited by javad2015; 05-07-2021 at 14:58.
مردم ساده بودند گول زدند، به همین سادگی مثل همین الان که تو انتصاباتشان گفتند من بیام پول بتون میدم و دیدیم مردم محروم و فقیر سیستان و بلوچستان رفتند رای بدند و حالا چوب کرونا خوردند.
فرزند محسن رضایی صحبتهای جالبی کرد بود گفته بود اصلا انقلاب نیاز نبود بلکه یک سری اصلاحات فقط بسنده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردم رو خر کردند اره میرید بهشت الان عجه فرجه آمد و این سخنان ....
جالب اینکه بیشترین آمار دزدی اختلاس رانت ارز فرنگ رفته و...همگی از خودشون میاد بعد میان جلوی مردم با گستاخی اره مردم منتظر فلان باشید همه گهند فقط من و ماها خوبیم و نمیدونم فلان مردم اگر ساده و گول خور بودند که اون انقلاب اصلا نمیشد
دقیقا هر چی گفتند بر عکس شد، مردم گول خوردند، آب و برق و گاز مجانی، ارزانی ، عزت و ایرانی ، رفع فقر و محرومیت زدایی، دوستی با دنیا .....
همچی کاملا بر عکس ، تا جایی که اون صدام که میامد ایران و دست بوس شاه بود برای ما شد قلدر و...دقیقا بدبختی با همون گول زدن شروع شد.
Last edited by italodance; 05-07-2021 at 15:31.
من خودم به شخصه اصلا به پهلوی اعتماد و اعتقادی نداشتم و ندارم چون دست نشانده بود.رهبر سکولار مردمی مثل مصدق رو من تایید میکنم.
این حکومت فعلی فقط باید این عنصر دین رو حذف کنه و نادیدش بگیره بیش از 90 درصد مشکلات حل میشه.
این دینی که من میشناسم کارش از اصلاحات رده کلا باید نادیدش گرفت و یه جور انقلاب نیاز داره.
Last edited by javad2015; 05-07-2021 at 15:51.
من به شخصه معمولاتو این گونه بحثا شرکت نمیکنم...
کاری ندارم که موضوع بحث عوض شده و کلا تغییر کرد ولی
این رو بر چه اساس و استدلالی میگید؟
تا جایی که میدونم و به یاد دارم در سال 49 حقوق یک کارمند حدود 200 تومن بود! و قیمت یک ماشین پیکان حدود 18000 تومن. یعنی به فرض پس انداز صد در صد حقوقت میتونستی بعد حدود 90 ماه (یعنی هفت سال و نیم ) یک پیکان بخرید.
الان حقوق یک کارمند ساده بر اساس حداقل حقوق 3 میلیون و پانصد هزار تومن هست. و با فرض قیمت پراید 125 میلیون لذا با همان فرض که صد در صد حقوقش رو پس انداز کنه تقریبا 36 ماهه میتونه یک پراید بخرد.
اگر بخوایم دلاری هم صحبت کنیم به این شکل میشه
یک کارگر ساده در اون زمان حقوق روزانش تقریبا 30 ریال بود!!و قیمت دلار حدود 10 تومن بود یعنی هر سه روز کار معادل یک دلار!
الان با همون فرض حقوق 3 ونیم و دلار 25000 تومن با هر روز کار حدود 4ونیم دلار میشه!
لذا اگه میخواین مقایسه کنید سعی کنید درست مقایسه کنید. به بقیه صحبتها کاری ندارم!
درد مملکت ما فراتر از مشکلات اقتصادی هست.........
مشکل این فرهنگ عقب افتاده اخوندیه که مربوط به اعراب 1500 سال پیش هست.اثار منفیش رو هر جایی که نگاه میکنی میبینی.
یکی ا اثار منفیش همین مشکلات اقتصادی و تحریم و ... هست
وقتی فرهنگ و طرز فکر نابود باشه همه چیز کشور از بیخ و بن نابود میشه.
Last edited by javad2015; 06-07-2021 at 19:56.
.........................
Last edited by Yamani47; 22-09-2021 at 20:16.
مهم ارزش پول هست......نه این اعداد و ارقام.
اگه به اعداد و ارقام باشه که بله درسته حقوق یه زمانی 300 تومن بود ولی الان شده مثلا 3 ملیون.
اون 300 تومن کجا و این 3 ملیون کجا از نظر ارزشی.
وقتی کورکورانه بخوای طرفداری از چیزی بکنی همین میشه که ساده ترین مسایل رو هم ادم درک نمیکنه.
یه تیکه از نوشته های احمد کسروی مینویسم بی ربط به اوضاع فعلی کشور ما هم نیست.
کفار نجس خور چینی تونستند بدون مشکل کرونا رو مهار کنند ولی ملت مومن و انقلابی با 6 د رصدجمعیت چین هنوز نتونسته کاری کنه به راستی کجاست ان خدایشان؟!
کسروی تو کتاب زندگانی من مینویسه:
نجات احمقان( متعصبان) کار ساده ای نیست بیماری وبا که در ایران پیدا شد در تبریز نیز کشتار بسیاری کرد.روحانیون تبریز از کوچه ها قرآن اویزان کردند تا هر کس از زیر ان بگذرد در امان باشد...در کوچه ها فرش گستردند و روضه خوانی ها بر پا کردند...یک روز ایت الله تبریزی پسرش را سوار خر کرد در کوچه های تبریز چرخاند تا مردم دست و دامنش رو ببوسند تا به وبا گرفتار نشوند!پسرک بیچاره به خاطر همین وبا گرفت و مرد.مردم به جای اینکه به عقاید خود شک کنند گفتند:اقا بلا را به جان فرزند خود پذیرفت تا ما را نجات دهد!و اینگونه بر باورشان صد ها برابر افزوده شد...
ادم عاقل به هر باوری با دیده شک نگاه میکنه ولی مومن چون به هر باورش ایمان داره حقایقو نمیبینه و هر چیزیم سرش بیاد خیریت داره.
Last edited by javad2015; 07-07-2021 at 06:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)