تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 44 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 433

نام تاپيک: فریمور ویرایش شده مودم Huawei B612 (ایرانسل Tf-i60)

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مشکل همینجا هست که من usb وصل میکنم اتصال میدم ادابتور میزنم مودم روشن میشه از این درایور استفاده کردمusb speed up and Driver Signature Windows 10
    که فکر کنم خود شما زحمت لینکو کشیدین البته ی درایور هم جناب بلوچی عزیز گذاشته بودن که همین بود
    نباید مودم روشن بشه من خودم چک کردم اصلا بدون اینکه هیچ کابلی به مودم لحیم کنید یا به کامپیوتر وصل کنید باید با اتصال دو پین و همونطوری نگه داشتن اونها و وصل برق. مودم روشن نشه . شما مودم ایرانسل دارید ؟ اتصال رو درست برقرار نمیکنید یا پین ها رو اشتباهی اتصال میدید . یک بار مودم روشن کنید و بعد با دکمه پاور مودم خاموش کنید و برق رو هم از پشت مودم بکشید و کابل یو اس بی رو هم از کامپیوتر جدا کنید و دوباره تست کنید . اصلا نباید مودم روشن بشه و این کار توسط همون پین اجرا میشه و نمیزاره مودم روشن بشه .

2. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نباید مودم روشن بشه من خودم چک کردم اصلا بدون اینکه هیچ کابلی به مودم لحیم کنید یا به کامپیوتر وصل کنید باید با اتصال دو پین و همونطوری نگه داشتن اونها و وصل برق. مودم روشن نشه . شما مودم ایرانسل دارید ؟ اتصال رو درست برقرار نمیکنید یا پین ها رو اشتباهی اتصال میدید . یک بار مودم روشن کنید و بعد با دکمه پاور مودم خاموش کنید و برق رو هم از پشت مودم بکشید و کابل یو اس بی رو هم از کامپیوتر جدا کنید و دوباره تست کنید . اصلا نباید مودم روشن بشه و این کار توسط همون پین اجرا میشه و نمیزاره مودم روشن بشه .
    بله صابر خان ایرانسل هست والا دقیقا طبق عکس اتصال میدم و مودم روشن میشه نمیتونم غکس بزارم و گرنه عکس میزاشتم . تا برق و وصل میکنم مودم روشن میشه فرمور 196 هم هستم .وقتی صفحه بورد به سمت خودم هست دوتا پین سمت چب و از بین او 5 پین اتصال میدم

4. این کاربر از ehsan104 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بله صابر خان ایرانسل هست والا دقیقا طبق عکس اتصال میدم و مودم روشن میشه نمیتونم غکس بزارم و گرنه عکس میزاشتم . تا برق و وصل میکنم مودم روشن میشه فرمور 196 هم هستم .وقتی صفحه بورد به سمت خودم هست دوتا پین سمت چب و از بین او 5 پین اتصال میدم
    با چی اتصال میدید ؟ از پنس استفاده کنید . یا دو تا سیم تکه به اون دو نقطه لحیم کنید و بعد به هم اتصال بدید و مودم رو به برق بزنید .

Last edited by saber73; 17-01-2019 at 23:13.

6. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

صابر خان اقا اون مشکل حل شد با تعویض وسیله اتصال دقیقا مشکل رسانا نبودن شی اتصال بود که جالبه یک الن 4 بود ولی واقعا عجیب بود که فاز بهش دادم فازمتر روشن نشد فقط مشکل الانم این هست که از روش انلاک غیر فرمور 3 انلاک میکنم ولی جای که کد میخواد 15 تا صفر و a میزنم قبول نمیکنه یا من خیلی ناواردم که البته هستم یا کلا امشب ی چور دیگست .نتونستم cmd تو فرمور حین اقا اجرا کنم که از اون راه برم جلو باز تلاش میکنم ببینم به کجا میرسم

8. 2 کاربر از ehsan104 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

صابر خان اقا اون مشکل حل شد با تعویض وسیله اتصال دقیقا مشکل رسانا نبودن شی اتصال بود که جالبه یک الن 4 بود ولی واقعا عجیب بود که فاز بهش دادم فازمتر روشن نشد فقط مشکل الانم این هست که از روش انلاک غیر فرمور 3 انلاک میکنم ولی جای که کد میخواد 15 تا صفر و a میزنم قبول نمیکنه یا من خیلی ناواردم که البته هستم یا کلا امشب ی چور دیگست .نتونستم cmd تو فرمور حین اقا اجرا کنم که از اون راه برم جلو باز تلاش میکنم ببینم به کجا میرسم
    شما الان تمامی مراحل رو رفتی یعنی راحت مودم رو میبری به حالت یو اس بی لودر پس تا اینجا رو با همین اموزش قدیمی برو و از این به بعد رو که فلش فریمور هست با ورژن سوم برو و از طریق CMD فلش کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به جای 17 شماره پورت خودت رو وارد کن تمام . بعد فلش و بالا اومدن مودم با اسکریپ انلاک کن راحت . این روش بهتر هست و با تغییر فریمور دیگه مودم لاک نمیشه خصوصا بازگشت به ورژن های ایرانسل

اسکریپت انلاک :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[QUOTE=saber73;9095842]شما الان تمامی مراحل رو رفتی یعنی راحت مودم رو میبری به حالت یو اس بی لودر پس تا اینجا رو با همین اموزش قدیمی برو و از این به بعد رو که فلش فریمور هست با ورژن سوم برو و از طریق CMD فلش کن :

کد:
    به جای 17 شماره پورت خودت رو وارد کن تمام . بعد فلش و بالا اومدن مودم با اسکریپ انلاک کن راحت . این روش بهتر هست و با تغییر فریمور دیگه مودم لاک نمیشه خصوصا بازگشت به ورژن های ایرانسل

اسکریپت انلاک :

صابر خان اسکریپ و هم تو cmd اجرا کنم مجبت کنید ی تو ضیح بدید

12. 2 کاربر از ehsan104 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

[QUOTE=ehsan104;9095846]
    شما الان تمامی مراحل رو رفتی یعنی راحت مودم رو میبری به حالت یو اس بی لودر پس تا اینجا رو با همین اموزش قدیمی برو و از این به بعد رو که فلش فریمور هست با ورژن سوم برو و از طریق CMD فلش کن :

کد:

صابر خان اسکریپ و هم تو cmd اجرا کنم مجبت کنید ی تو ضیح بدید
    ویرایش سه رو فلش کردی و مودم با ای پی : 192.168.0.1 بالا میاد و از طریق وای فای به کامپیوتر متصل میکنی و میای در داخل پوشه اسکریپت

اسکریپت انلاک : GO رو اجرا میکنی خودش مودم رو برات انلاک میکنه و مودم ری استارت میشه و سیم کارت غیر ایرانسل میندازی و میبینی دیگه لاک نیست .

14. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[QUOTE=saber73;9095851]

ویرایش سه رو فلش کردی و مودم با ای پی : 192.168.0.1 بالا میاد و از طریق وای فای به کامپیوتر متصل میکنی و میای در داخل پوشه اسکریپت

اسکریپت انلاک : GO رو اجرا میکنی خودش مودم رو برات انلاک میکنه و مودم ری استارت میشه و سیم کارت غیر ایرانسل میندازی و میبینی دیگه لاک نیست .
    یک دنیا سپاس چشم انجام میدم.هم شما هم جناب بلوچی و دوستان شرمندام کردید همه مراحل انجام شد اسکریپ و هم میزن .باز هم ممنونم

16. 2 کاربر از ehsan104 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خسته نباشید لطفا طریق نصبشم بگید من فایل دانلود کردم از طریق کنسول میدم بعد چن دیقه مینویسه بروز رسانی نشد مودمم انلاکه

- - - Updated - - -

سلام خسته نباشید لطفا طریق نصبشم بگید من فایل دانلود کردم از طریق کنسول میدم بعد چن دیقه مینویسه بروز رسانی نشد مودمم انلاکه

- - - Updated - - -

18. 2 کاربر از SarbazTakpar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •