سلام دوستان در صورتی که کسی رو سراغ دارین که مودم b612s مبین نت رو انکلاک کنه سراغ دارین لطف کنین بگین
سلام دوستان در صورتی که کسی رو سراغ دارین که مودم b612s مبین نت رو انکلاک کنه سراغ دارین لطف کنین بگین
بی خیال بشید راهی نداره
سلام من مودم مبین نت دارم 192 هنوز چجوری میتونم آنلاکش کنم
سیم مبین نت اصلا نندازین رو مودم چون اپدیت میزنه به 196 و نمیشه کاری کرد
دوست عزیز دلسوزمان ((صابرجان)) زحمتش رو کشیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آموزش پیدی اف پیشروید تا مر حله آنلاک
موفق باشین
سلام داداش
چجوری میشه مودم tf-i60 رو اپدیت کرد بدون آنلاک کردن . الان آپدیت خوکار فعلا نیست و ایرانسل فعلا روند رو قطع کرده
راهی هست بشه آپدیت کرد بدون آنلاک (اپدیت خود ایرانسل باشه)
سلام مبین نت جدید انلاک نمیشه ورژن ۱۹۷?
عزیز دل مبین نت فقط 192 انلاک میشه و ورژن 196 به بالا انلاک نمیشه چون در این نسخه هم در 196 هم در 197 cpu مودمefuseشده و لودر اجرا نمیشه
روش انلاک هم هس فقط عمومی نشده!!!
من به شخصه بلد نیستم!!!
موفق باشید
تلاش نکنید انلاک نمیشه!!!
اگر ایرانسل هست و فریمور 192 هست راحت از طریق لوکال اپدیت خود مودم میتونید نسخه 196 اورجینال ایرانسل رو به مودم تزریق کنید بدون اینکه مودم رو باز کنید یا بخواهید انلاک کنید . داخل انجمن فریمور اورجینال 196 ایرانسل هم موجود هست .
صابرخان مبين نت ميتونه از طريق شبكه خودش مودم رو به ورژن ١٩٢ داونگريد كنه؟
مبین نت در فریمورهای خودش کلا لوکال اپدیت رو از پایه بسته و اصلا داخل ورژن های 196 یا 197 این گزینه وجود نداره و نمیشه بازش کرد یعنی کسی نتونسته باز کنه و از طریق مولتی کست هم دوستان تست زدن همون 196 یا 197 رو خود مودم نمیگیره و مثل اینکه جلو اپگرید مودم با پورت لن و حتی اپگرید یا دانگرید هم بسته شده . پس راهی نداره . در ضمن مودم efuse هست و دیگه امکان انلاک مودم از طریق لودر و همون روش ایرانسل حتی با برگشت به ورژن 192 هم امکان نخواهد داشت و مشکل سخت افزاری هست نه نرم افزاری و همه چی برمیگرده به efuse شدن سی پی یو مودم . خود مبین نت هم فقط از طریق tr069 میتونه مودم اپگیرد یا دانگرید کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)