طبق لینک و اموزش زیر اقدام نمایید و بله نیاز به فریمور زدن و لحیم کاری و وصل یو اس بی و دانگرید هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق لینک و اموزش زیر اقدام نمایید و بله نیاز به فریمور زدن و لحیم کاری و وصل یو اس بی و دانگرید هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صابر خان. با سلام و تشکر بابت ورژن جدید. آقا من یه مودم دارم همین مشکل سیمکارت رو که شما گفتید پیدا کرده. پرسیدم تعمییر کار گفت 150 میگیره تعمییر کنه. منطقی هست قیمت؟ جای مناسبی سراغ دارید شما؟ با تشکر
سلام
ما با هزینه کمتر براتون درستش میکنیم
الان تو ورژن 196 مبین نت قابلیت انلاک رو نداره این رو از تایپک ها خوندم ولی دقیقا یعنی چی ؟
یعنی دیگه نمیشه تو محیط قبل با اتصال پین مودم رو به حالت دانلود برد؟ و بهش فریم ور زد ؟
اگر دوستان توضیحی بدن که عملا در کدوم مرحله الان مشکل داریم ممنون میشم
کلا جلوی بردن مودم به حالت دانلودینگ از طریق یو اس بی لودر بسته شده و هیچ لودری هم جوابگو نیست . از داخل پنل کاربری هم گزینه لوکال اپدیت رو حذف کرده .
سلام نمیشه بدون باز کردن
سلام نمیشه بدون باز کردن
- - - Updated - - -
نمیشه بدون باز کردن
برای انلاک و زدن فریمورهای دستکاری شده حتما باید مودم باز بشه و از طریق یو اس بی انتقال پیدا کنه .
سلام
مودم i60 من بعد از لحیم کاری و اتصال USB شناساییی نمیشه و دیوایس با این عبارت شناسایی میشه unknown usb device (device descriptor request failed) لطفا راهنمایی بفرمایید چه کاری میشه انجام داد قبلا این کار رو انجام دادم و مشکلی نبوده و به راحتی انجام می شد . در ضمن درایورها نصب شده و دوباره با مودم دیگر تست کردم و به راحتی شناسایی شده و مشکلی ندارد.
اگر تست کردید و با مودم دیگه راحت شناخته میشه و فقط با این مودم شناخته نمیشه مشکل از لحیم کاری یا جابه جا لحیم زدن سیم ها میباشد . سیم های رنگی همه کابل های یو اس بی مانند هم نیستن و در ترتیب فرق دارن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)