تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 212 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وایرلس هم پینگ خوبی نمیده
    بستگی داره کجا باشی .
    الان تهران بعضی دوستان با وایرلس ایرانسل و همچنین خط های ADSL پینگ DNS گوگل براشون 80ms هست
    اما من از مشهد با خط ADSL پارس آنلاین قدیم 110 و جدیدا 130 داشتم اما وضعیت همون پینگ به نوعی بود که خانواده نمیتونست بازی کنه .
    الان اومدم پیشگامان بعضی وقت ها تایم اوت داره و این فاجعه است ، اما جالبیش اینجاست که وضعیت گیم فعال کردن و خانواده میگن بدون مشکل با پینگ 100 بازی میکنن.

حالا جالب ترش اینجاست که با خط 4.5G پینگ گوگل بصورت وایرلس 300 تا 400ms هست برای من ، این عجیبه .
    در کل تا وقتی همه ایران فیبر نوری نشه و از طرف دیگه خطوط آزاد بدون کنترل و بدون فیلتر به کشور های دیگه نداشته باشیم ، امکان نداره پینگ پایین و خوبی در ایران دیده بشه.
    خود همین کنترل دیتا و فیلترینگ کلی باعث افزایش پینگ هست و حداقل 80 میلی ثانیه به کلیه پینگ ها در ارتباطات اضافه میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

وایرلس هم پینگ خوبی نمیده
    بستگی داره کجا باشی .
    الان تهران بعضی دوستان با وایرلس ایرانسل و همچنین خط های ADSL پینگ DNS گوگل براشون 80ms هست
    اما من از مشهد با خط ADSL پارس آنلاین قدیم 110 و جدیدا 130 داشتم اما وضعیت همون پینگ به نوعی بود که خانواده نمیتونست بازی کنه .
    الان اومدم پیشگامان بعضی وقت ها تایم اوت داره و این فاجعه است ، اما جالبیش اینجاست که وضعیت گیم فعال کردن و خانواده میگن بدون مشکل با پینگ 100 بازی میکنن.

حالا جالب ترش اینجاست که با خط 4.5G پینگ گوگل بصورت وایرلس 300 تا 400ms هست برای من ، این عجیبه .
    در کل تا وقتی همه ایران فیبر نوری نشه و از طرف دیگه خطوط آزاد بدون کنترل و بدون فیلتر به کشور های دیگه نداشته باشیم ، امکان نداره پینگ پایین و خوبی در ایران دیده بشه.
    خود همین کنترل دیتا و فیلترینگ کلی باعث افزایش پینگ هست و حداقل 80 میلی ثانیه به کلیه پینگ ها در ارتباطات اضافه میکنه.
    رایرلس شرکت های خصوصی خوبن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان این قضیه پورت آسیاتک دیدبان چیه؟
    یعنی خودش پورت نداره؟ دیتای اختصاصی نداره؟
    تا همین یه ماه پیش من نت آسیاتک داشتم ۱۶ مگ به زور روی ۹ مگ قفل میشد و می گفتن مشکل از خطه حتی از mdf مخابرات هم خطو چک کرده بودم هر راهی رو امتحان کرده بودم
    ولی بعدش های وب گرفتم خطم بدون هیچ مشکلی روی ۱۶ مگ قفل شد با پینگ ۹۰ عالی ولی تک کانکشن مزخرف
    الان می خوام بیام رو دیدبان به نظرتون وضعیت خطش با آسیاتک یکیه یا امکان بهبود هست؟ چون میگن رو پورت آسیاتک هست واسه همین میگم
    کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان این قضیه پورت آسیاتک دیدبان چیه؟
    یعنی خودش پورت نداره؟ دیتای اختصاصی نداره؟
    تا همین یه ماه پیش من نت آسیاتک داشتم ۱۶ مگ به زور روی ۹ مگ قفل میشد و می گفتن مشکل از خطه حتی از mdf مخابرات هم خطو چک کرده بودم هر راهی رو امتحان کرده بودم
    ولی بعدش های وب گرفتم خطم بدون هیچ مشکلی روی ۱۶ مگ قفل شد با پینگ ۹۰ عالی ولی تک کانکشن مزخرف
    الان می خوام بیام رو دیدبان به نظرتون وضعیت خطش با آسیاتک یکیه یا امکان بهبود هست؟ چون میگن رو پورت آسیاتک هست واسه همین میگم
    دیده بان نت در شهرهای خارج از کرمان، خودش تجهیزات نداره و از تجهیزات مستقر در mdf سایر شرکتها استفاده میکنه (پورت اجاره میکنه)

اگه اسیاتک در مرکز شما تجهیزات مناسبی نداشته و سرعت ارائه شده به شما مناسب نبوده درصورتی که دیده بان نت هم بگیرید و اون پورت اسیاتک به شما بده باز همون آش و همون کاسه. چون محدودیت فنی تجهیزات قدیمی یا دارای استانداردهای نا مناسب باقی خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

برا بنده امروز ظهر وصل شده و تست ها هم مربوط به امروزه.بنده مرکز مخابراتی اندیشه غرب استان تهران هستم که اینجا کلا isp ها شلوغ نیستن و پهنای باند خوبی باید داشته باشن.
    سرعت ۳مگابیت که روی ۴مگابیت بستن.

وضعیت خط هم خوبه.

خط شما فیبر نوریه ؟ یا به مرکز مخابراتی خیلی نزدیک هستید؟ Ip شما مال کدوم شرکت هست ؟

- - - Updated - - -

برا بنده امروز ظهر وصل شده و تست ها هم مربوط به امروزه.بنده مرکز مخابراتی اندیشه غرب استان تهران هستم که اینجا کلا isp ها شلوغ نیستن و پهنای باند خوبی باید داشته باشن.
    سرعت ۳مگابیت که روی ۴مگابیت بستن.

وضعیت خط هم خوبه.

خط شما فیبر نوریه ؟ یا به مرکز مخابراتی خیلی نزدیک هستید؟ Ip شما مال کدوم شرکت هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- - - Updated - - -

خیر فیبر نوری بود که فقط مخابرات میتونستم بگیرم!به مخابرات نزدیکیم.
    شرکت پیشگامان زده isp رو.

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

خیر فیبر نوری بود که فقط مخابرات میتونستم بگیرم!به مخابرات نزدیکیم.
    شرکت پیشگامان زده isp رو.
    گفتم شاید مثل شاتل با مخابرات قرارداد بسته و انحصار شکسته شده.
    بعضی ها میگفتن isp رو خودتون میتونستید انتخاب کنید درسته ؟ بین آسیاتک و پیشگامان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گفتم شاید مثل شاتل با مخابرات قرارداد بسته و انحصار شکسته شده.
    بعضی ها میگفتن isp رو خودتون میتونستید انتخاب کنید درسته ؟ بین آسیاتک و پیشگامان.
    برا من همچین گزینه‌ای وجود نداشت موقع ثبتنام.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان, قم هستم میخوام بخاطر حجم بیشتر از آسیاتک به دیدبان نت بیام
    حدود 300گیگ در ماه دانلود دارم, حجم دیدبان نت برام بهتره

غیر از این از آسیاتک ناراضیم, فاصله به مخابرات بیش از 3 کیلومتر و 8مگ data-rate حداکثر. اما آسیاتک هر چند وقت سرعت روی 2 یا 4مگ میبنده, باید زنگ بزنم دوباره رو 8مگ بزارن

به نظرتان تغییر به دیدبان ارزش داره؟ از آسیاتک بهتره؟

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام دوستان, قم هستم میخوام بخاطر حجم بیشتر از آسیاتک به دیدبان نت بیام
    حدود 300گیگ در ماه دانلود دارم, حجم دیدبان نت برام بهتره

غیر از این از آسیاتک ناراضیم, فاصله به مخابرات بیش از 3 کیلومتر و 8مگ data-rate حداکثر. اما آسیاتک هر چند وقت سرعت روی 2 یا 4مگ میبنده, باید زنگ بزنم دوباره رو 8مگ بزارن

به نظرتان تغییر به دیدبان ارزش داره؟ از آسیاتک بهتره؟
    دیده بان پورت از اسیا تک میگیره
    ای پی از پیشگامان
    پینگش هم تعریفی نداره
    کندی سرعت هم داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •