چقدر دلش میخواستهزنده باد بارسا، زنده باد کاتالونیا!
کوتینیو با درخواست خروج و تمرین نکردن علاقشون به انتقال رو نشون داده که تا حدی بی عرضگی مدیریت رو جبران میکنه. فقط قیمتش بالاست که تو این بازار دیگه کاری نمیشه کرد.
![]()
چقدر دلش میخواستهزنده باد بارسا، زنده باد کاتالونیا!
کوتینیو با درخواست خروج و تمرین نکردن علاقشون به انتقال رو نشون داده که تا حدی بی عرضگی مدیریت رو جبران میکنه. فقط قیمتش بالاست که تو این بازار دیگه کاری نمیشه کرد.
![]()
الان یه کلیپ ازش دیدم ... سرعتی ، دریبل بدن خوب میزنه همراه با سرعت مثل مسی و رو سر توپ هم دیگه خوراکشه
Last edited by Masoud-2014; 25-08-2017 at 21:48.
ایستگاه تاکتیک: طلایِ سیاه؛ مطالعه تخصصی سبک بازی عثمان دمبله
محمد بات، تاکتیک نویس مشهور دنیای فوتبال، در مطلبی تحلیلی - فنی 5 ویژگی فنی را از مهم ترین نقاط قوت عثمان دمبله دانسته: 1- قدرت دریبل 2 - قدرت نفوذ 3 - سرعت 4 - دو پا بودن 5- قدرت تبدیل شدن به شخصیت محوری تیم. بررسی دقیق بعضی از این پارامترها به ما نشان می دهد که دمبله احتمالا بهترین گزینه در بازار برای جانشینی نیمار در بارسلونا بوده است. مهم ترین ویژگی فنی دمبله، همان طور که پیش از این بارها در محافل رسانه ای دنیا از آن صحبت شده، قدرت بالای این بازیکن در نبردهای یک در مقابل یک است. فصل گذشته دمبله بهترین بازیکن از این حیث در بوندس لیگا با اختلافی باور نکردنی بود و در مجموع پنج لیگ معتبر اروپایی نیز آمارش کاملا قابل رقابت بود.
دمبله با 105 نبرد موفق توانست با 19 سال سن خود را در میان تمامی بزرگان دنیا جای دهد. قدرت بالا در نبردهای یک در مقابل یک برای تیمی همچون بارسلونا و سبک بازی مشخص آن ها در یک سوم تهاجمی کاملا حیاتی است. نیمار به خوبی با بهره گیری از توانایی هایش در این پارامتر توانست دورانی موفقیت آمیز در نوکمپ برای خود رقم بزند و دمبله نیز امیدوار است راهی مشابه با فوق ستاره برزیلی طی کند.
نکته مهمی بعدی در مورد دمبله توانایی هایش در بازیسازی و موقعیت سازی برای دیگر بازیکنان است. مسئله ای که هواداران عامیانه فوتبال در مورد آن به اشتباه دچار تردید هستند. همان طور که پیش از این گفته شد، بازی زیر نظر توخل در دورتموند به خوبی توانست دمبله را از این حیث در سطح بالاتری قرار دهد.
دمبله با 12 پاس گل به طور مشترک با توماس مولر رتبه دوم را به خود اختصاص داده که بسیار الهام بخش است.
آمار دیگری که توانایی های بالای دمبله در نقش محوری را تایید می کند، آمار تعداد پاس کلیدی او در فصل گذشته است. دمبله با 51 پاس کلیدی رتبه ششم را از این نظر به خود اختصاص داده که بار دیگر تصور عمومی اشتباه از کم هوش بودن او در این حوزه را اثبات می کند.
یکی از مهم ترین پارامترهای فنی دمبله که او را برای بارسلونا تبدیل به گزینه ای هیجان انگیز می کند، توانایی های این بازیکن در بازی با هر دو پا است. تاکتیک نویسان از مهاجم جدید فرانسوی بارسلونا همواره با عنوان یک بازیکن «Ambipedal» (دو پا) یاد کرده اند. او از 5 گلی که در فصل گذشته با پا برای دورتموند در بوندس لیگا به ثمر رساند، 3 گل را با پای راست و 2 گل را با پای چپ وارد دروازه حریفان کرد و این مورد در وضعیت پاس گل هایش نیز کاملا هویدا است. دو پا بودن دمبله به خوبی می تواند انتخاب های بیشتری را در اختیار مجموع بازیکنان حاضر در یک سوم تهاجمی بارسلونا قرار دهد.
لارس پلمان، فوتبال نویس بلیچرریپورت، در مطلب مفصلی که در سال 2016 در این وبسایت نوشته، ضمن توصیف ویژگی های مختلف عثمان دمبله، پیش بینی کرده که این بازیکن می تواند طی 5 سال آینده فاتح توپ طلا شود. پلمان البته شرط "انتخاب درست" را به تحقق این مساله اضافه کرده است. به نظر می رسد حضور در بارسلونا این شرط را برای دمبله محقق کند. گرچه این تصور وجود دارد که با وجود مسی، محال است بازیکنی موفق به کسب توپ طلا در بارسلونا شود (حتی با فرض وجود شایستگی) اما دمبله با 20 سال سن این فرصت را دارد تا رفته رفته خودش را برای عصر پسا مسی آمده کند. دمبله استعدادی خالص و باور نکردنی و با ویژگی های فنی فوق العاده است و باید دید خودش و مجموعه بارسلونا تا چه اندازه در به ثمر رسیدن این استعداد می توانند موفق باشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توییتر رسمی رئال مادرید هک شد و در اون گل مسی به رئال همراه خوشامدگویی قرار گرفت!
آلاوس 0-2 بارسلونا؛ دومین پیروزی با دبل مسی
شرح گلها
لیونل مسی (دقیقه 55)؛ روی یک حرکت ترکیبی از سمت چپ که با همکاری اینیستا و آلبا شکل گرفت، مسی پاس رو به عقب جوردی را گرفت و با شوتی که در بین راه به مدافع آلاوز نیز برخورد کرد، گل اول را زد.
لیونل مسی (دقیقه 66)؛ روی یک ضد حمله ابتدا پاس آلکاسر توسط مدافعین دفع شد اما روی اشتباه آنها در دفع توپ، مسی در محوطه صاحب توپ شد و او نیز با شوتی عالی دروازه را باز کرد.
مسی به رکورد 350 گل در لالیگا با لباس بارسلونا رسید
نکته جالب در ترکیب ثابت بارسا برابر آلاوس
ارنستو والورده، سرمربی بارسا برای بازی از 8 بازیکن محصول آکادمی بارسا در ترکیب اولیه استفاده کرد که در نوع خود جالب بود: ویدال، آلبا، پیکه، بوسکتس، اینیستا، دلوفئو، سرجی روبرتو و مسی.
سال ها بود که بارسا با این تعداد بازیکنان لاماسیا در ترکیب اولیه در میدان حاضر نشده بود.
بنر هواداران بارسلونا در مندیزوروزا: بارتومئو، استعفا!
در جریان پیروزی 2-0 بارسلونا مقابل آلاوز در مندیزوروزا، هواداران تیم میهمان یک بار دیگر نارضایتیشان از عملکرد ریاست باشگاه را با افراشتن یک بنر نشان دادند.
یعنی فکر کنم پائولینیو فاجعه بشه ... 10 مین اومد تو زمین نابود بود. 40 میلیون زیادش بود
من هنوز نمیدونم چرا گرفتیمش. بچه های گروه میگفتن بخاطر یه قرارداد تبلیغاتی با شرق آسیاست![]()
اقا درسته پائولينيو بازيكن تاپي نيست ولي انصاف نيست سر ده دقيقه قضاوتش كنيم ! حتي به نظر شخصي خودم تو اين ده دقيقه به جز يه توپ لو دادن بد بازي نكرد مخصوصا خوب به حمله اضافه ميشد و تو يه صحنه اگر پيكه ميذاشت ميتونست حتي گل بزنه !
به نظرم از گومز و اردا و دنيس برا بارسا خيلي خيلي بهتر در مياد
پ. ن ك اخرين خبر هم اينكه بارسا گومز رو داره با 35 ميليون ميندازه به يوونتوسپس احتمال اومدن كوتي زياده و از اون ور هم خبر رسيده ديماريا هم ميخواد به تيم اضافه بشه علاوه بر كوتي اونم با مبلغ 40 ميليون !
فكر كنم ديماريا جاي گومز مياد و كوتي هم اضافه ميشه به تيم ! فقط اگر اين دو تا و دمبله به تيم اضافه بشن چطور ميخواد ازشون يكجا بازي بگيره خدا ميدونه !
به شخصه اين تركيب رو ترجيح ميدم
ترشتگن
البا --اومتيتي ---پيكه ----سمدو
بوسكتس
كوتينيو -----------راكيتيچ
دمبله -----سوارز-----مسي
البته بيشتر ترجيح ميدم دمبله بال راست بازي كنه و مسي بياد پشت مهاجم
يعني
ترشتگن
البا ---اومتيتي ---پيكه ---سمدو
بوسكتس
ديماريا ------مسي ------دمبله
كوتينيو -----------سوارز
اين تركيب براي بازي هاي هجومي عاليه ولي يه نقطه ضعف بزرگ داره اونم خط هافبكه كه مثلا ميشه راكيتيچ بياد جاي ديماريا تا خط هافبكمون بتونه بهتر كار كنه يا به نفر از دفاع كم بشه و راكيتيچ بره كنار دست بوسكي تا پشت مسي رو پوشش بدن ! در هر صورت با اضافه شدن اين سه تا دست والورده خيلي باز ميشه براي تركيب چيدن و ديگه بهانه خاصي نميمونه به جز يه دفاع خوب كه اونم تو ژانويه يري مينا اضافه ميشه و تا حدودي حل ميشه
پ. ن » البته همه اينا به فرض اضافه شدن اين بازيكنا و فعلا صرفا فانتزي هستش
میشل سری: خودم را در نیوکمپ میدیدم اما نیس زیر قولش زد
طرفداری - ژان میشل سری هافبک سال عاجی و 26 ساله نیس فرانسه در حالی که فاصلهای با پیوستن به بارسلونا نداشت، به یکباره با به توافق نرسیدن دو باشگاه، در فرانسه ماندنی شد و حالا در مصاحبهای مفصل و تا حدودی ناراحت کننده با موندو دپورتیوو، به بیان دلیل این اتفاق و حال و روز خودش پس از نقش بر آب شدن رویاهایش میگوید.
اوضاع در حال حاضر اسفناک است. احساس خیلی بدی دارم. به شما دروغ نمیگویم. ضربه سختی خوردم. برای من، فوتبال همواره یک جشن و سرور بود. یک لذت. اما به تازگی چنین نبود و چون تمرکز نداشتم در بازی این هفته به میدان نرفتم. رویایم برای بازی در بارسلونا نقش بر آب شده بود و این برای من وحشتناک بود. انتقالم به بارسا منتفی شد چون مذاکرات میان دو باشگاه خوب پیش نرفت. تا جایی که من میدانم، انتقالم به بارسا به دلایل مالی لغو شد. سعی کردم که خودم را از این قضایا خارج کنم چون بازی حساسی با ناپولی داشتیم اما غیرممکن بود. بارسا اینجا بود تا کار انتقال مرا تمام کند! بهانه نمیآورم و فقط میخواهم بدانید وضعیت روحی قبل از بازی در لیگ قهرمانان اروپا را. بازیکنی هستم که دوست دارم توپ را بگیرد، بازیسازی کند، فشار بیاورد و... انجام همه این کارها با آن شرایط روحی روانی کار سختی بود. نمیتوانستم در آمادگی کامل باشم. غیرممکن بود!
پس از بازی روز سه شنبه، بیش از یک ساعت با مدیران بارسلونا ملاقات کردم. آنها اما چیزی به من درباره وضعیت مذاکرات نگفتند. آن شب خوشحال به خانه رفتم اما فردا اخبار را از رسانهها شنیدم. از اینکه فهمیدم مذاکرات شکست خورده شگفت زده شدم. اصلا برایم قابل هضم نبود. بلافاصله به باشگاه رفتم تا بدانم چه اتفاقی افتاده. همانجا بود که منفجر شدم و به شما اطمینان میدهم که دیوارها لرزیدند. مدیران نیس چیزی به من نگفتند. آنها قولی به من داده بودند اما کاشف به عمل آمد که زیر آن زدهاند. نیس پول بیشتری نسبت به توافق ما از بارسا طلب کرده بود.
میخواهم خوش بین باشم و امیدوار باشم که هنوز شانسی برای انتقال به بارسا وجود دارد. اجازه بدهیم دو باشگاه بار دیگر به مذاکره بنشینند و به توافق برسند. من مثل باشگاهها فکر نمیکنم چون آنها فقط به پول فکر میکنند. من میخواهم در باشگاههای بزرگ بازی کنم. به عنوان مثال رم چند بار برای جذب من اقدام کرد. خود من چندین بار با مونچی صحبت کردم اما انتقالم به رم هم به دلایل مالی عملی نشد. مونچی از دست مدیران نیس خسته شده بود! رم گزینه خوبی بود اما رم کجا و بارسا کجا!
خودم را در نیوکمپ تصور میکردم. چرا؟ چون ایجنتم با یک قرارداد 5 ساله آماده از بارسلونا برگشته بود. از کودکی عاشق بارسا بودم و در فوتبال هم عاشق فوتبال بارسا هستم. سبک و فلسفه شگفتانگیز بارسا و بازیکنانی مثل مسی، اینیستا، ژاوی. وقتی شنیدم ژاوی از بازی من تعریف کرده، هیجان زده شدم. مایه افتخار است که بازیکنی چون او که الگوی من نیز هست، این گونه درباره شما صحبت کند. وقتی حرفهایش را میخواندم، حسی جادویی به من منتقل میشد. ای کاش بتوانم روزی رو در رو به خاطر این تمجیدش از او تشکر کنم.
بعضیها میگویند بارسا پس از دیدن بازی با ناپولی از خرید تو منصرف شد. موافقی؟ چی؟ حالا من از شما یک سوال دارم. آیا واقعا فکر میکنید بارسلونا حاضر میشود برای بازیکنی که نمیشناسد بیش از 30 میلیون یورو هزینه کند؟ منتفی شدن انتقالم به بارسا ربطی به این بازی ندارد. از زمانی که این اتفاق افتاد، خیلیها پیام همدردی و تاسف برایم ارسال کردند. حتی هواداران بارسلونا نیز به من دلداری میدادند. از همه مهمتر، اسکار گارسیا، سرمربی سن اتین که خودش بازیکن بارسا بوده، ابراز تاسف کرد که انتقالم به سرانجام نرسید. این حرف او خیلی به دلم نشست.
حقیقتا به این هم فکر کردم که با ناپولی بازی نکنم تا به باشگاه برای فروشم به بارسا فشار بیاورم اما این کار را نکردم و تصمیم گرفتم برای نیس بجنگم. اگر بازی نمیکردم به همتیمیهایم وفادار نبودم. مقابل ناپولی همه شب بدی را پشت سر گذاشتیم. برای نشان دادن کیفیتم، نیاز دارم تا تیمم توپ را در اختیار داشته باشد اما مقابل ناپولی این اتفاق رخ نداد. حالا صبر میکنم و سرنوشتم را مانند میلیونها انسان دیگر به دست خدا میسپارم. عاشق بارسا هستم و هر اتفاقی بیفتد، این عشق و علاقه را در قلبم نگه خواهم داشت. گرچه اتفاقی که افتاد خیلی به من ضربه زد.
*** آخی ...!!! بدردمون میخوره؟
*** پائولینو رو واسه سختجونیش گرفتن احتمالا اینکه توپگیری کنه و بجنگه و برگرده عقب چیزی که بارسا موقعی که پشت محوطه توپ لو میده خیلی لازمه ولی سنشم بالاست آخه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)