تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 36 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 357

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی اسپانیا | فصل 2017-2018

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

روزنامه‌های امروز اسپانیا به پیروزی شب گذشته رئال مادرید و بارسا مقابل رقیبان خود پرداخته اند.

روزنامه موندو دپورتیوو با تیتر " ریتم قهرمان" به پیروزی روز گذشته بارسا مقابل بیلبائو و نزدیک شدن این تیم به قهرمانی لالیگا اشاره دارد.

روزنامه اسپورت با تیتر "لیگ به رقص درآمد" به پیروزی شب گذشته بارسا مقابل بیلبائو و خوشحالی پس از گل مسی اشاره دارد.

ادامه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چک سفید رونالدو را پس فرستادند

اداره خزانه داری اسپانیا پیشنهاد رونالدو برای توافق مالی در پرونده تخلف مالیاتی را نپذیرفت.

بهار گذشته رونالدو از سوی دادستانی مادرید به 14.7 ملیون یورو فرار مالیاتی متهم شد. طبق گزارش اداره خزانه دار اسپانیا، رونالدو بین سال های 2011 تا 2014، رقم 14.7 میلیون یورو از حق پخش تصویری خود را در برگه مالیاتش قید نکرده است.

رونالدو پس از رد رسیدن به صلح با خزانه داری، مرداد گذشته دادگاهی شد و تمام اتهاماتش را رد کرد اما روز گذشته ال موندو ادعا کرد که فوق ستاره پرتغالی پشیمان شده و پیشنهاد صلح داده است. او به همین منظور چک سفیدی برای اداره خزانه داری فرستاده بود تا این قضیه حل و فصل شود ولی این چک پس فرستاده شده است.

به این ترتیب پرونده تخلف مالیاتی رونالدو طبق روال پیش خواهد رفت و حتی ممکن است او در صورت اثبات اتهاماتش، به زندان محکوم شود.

3. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

5. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نامزد ایسکو به دلیل تهدید به مرگ، به پلیس شکایت کرد

فرم نه چندان مطلوب ایسکو در بازی های این فصل رئال مادرید برای نامزدش هم دردسر ساز شد.

"روزهای زیادی به پایان عمرت نمانده است". این یکی از تهدیدهایی است که سارا سالامو، نامزد ایسکو در توییتر دریافت کرده است.

به گزارش مارکا، سارا سالامو با پلیس تماس گرفته و اعلام کرده و در توییتر توسط برخی از هواداران رئال مادرید تهدید به مرگ شده است. نامزد ایسکو، یکی از تهدید کنندگان را می شناسد و به پلیس عنوان کرده که وی شخصیتی زن ستیز دارد.

تمام توییت های تهدید آمیز سارا سالامو پاک شده است. پلیس با وی صحبت کرده و او را راهنمایی کرده که چگونه باید با تهدیدکنندگان رفتار کند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Real Madrid And FC Barcelona Then And Now

8. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مونتلا: امیدوارم بارسا در فینال کوپا دل ری بازی کند!

برخی احزاب سیاسی کاتالونیا در حال وارد کردن فشار به هیئت مدیره بارسا هستند تا این تیم در فینال کوپا دل ری برابر سویا به میدان نرود.

چند هفته دیگر بارسا در مادرید، فینال کوپا دل ری برابر سویا را پیش رو دارد و مشکلات سیاسی بین کاتالونیا و دولت اسپانیا سبب شده تا فشارها برای به میدان نرفتن بارسا در فینال قوت بگیرند.

وینچنزو مونتلا، سرمربی سویا که تیمش فردا در لالیگا باید به مصاف بارسا برود، در مورد این احتمال گفت:« اینجا هستم تا از فوتبال حرف بزنم. من سیاسی نیستم و نمی خواهم در این مورد اظهارنظر کنم. دوست دارم بارسا در فینال به میدان برود ولی تمرکزش روی چیزی دیگر باشد تا شانس مان برای قهرمانی بیشتر شود. من عاشق پیروزی هستم.»

احتمال غیبت مسی در بازی فردا:« تعجب نمی کنم اگر مسی فردا برابر ما بازی کند. البته امیدوارم که مصدومیت او باعث شود فردا به میدان نرود ولی شکی نیست که با حضور مسی، هر دیداری جذاب تر خواهد شد.»

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا یک قدم تا رکورد تاریخی

سوسیداد در سالهای 1979 و 1980، در 38 بازی موفق شد شکستی را تجربه نکند و بارسا نیز 30 بازی با والورده و 7 بازی فصل قبل را با انریکه بی شکست مانده و تنها یک قدم با این رکورد فاصله دارد.

جالب اینجاست که رکورد سوسیداد نیز با شکست در خانه سویا شکسته شده بود اما لئو مسی دیشب بارسا را از این مخمصه نجات داد. تیم والورده در فصل جاری با کسب 23 پیروزی و 7 تساوی عملکرد فوق العاده ای داشته و احتمالا به زودی جشن قهرمانی در لالیگا را برگزار خواهد کرد.

رئال مادرید؛ استاد کسب پنالتی

در یک دهه اخیر هیچ تیمی به اندازه رئال مادرید در بین 5 لیگ معتبر اروپا موفق به گلزنی از روی نقطه پنالتی نشده است.

کهکشانی ها دیشب با 3 گل موفق به غلبه بر لاس پالماس شدند که 2 گل آنها از روی نقطه پنالتی و توسط گرت بیل و بنزما به ثمر رسید. از فصل 2009-2008، هیچ تیمی به اندازه رئال مادرید موفق به گلزنی از روی نقطه پنالتی نشده و آنها با 91 پنالتی که 77 تای آن تبدیل به گل شده از این حیث رکورددار هستند.

11. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مونتلا: امیدوارم بارسا در فینال کوپا دل ری بازی کند!

برخی احزاب سیاسی کاتالونیا در حال وارد کردن فشار به هیئت مدیره بارسا هستند تا این تیم در فینال کوپا دل ری برابر سویا به میدان نرود.

چند هفته دیگر بارسا در مادرید، فینال کوپا دل ری برابر سویا را پیش رو دارد و مشکلات سیاسی بین کاتالونیا و دولت اسپانیا سبب شده تا فشارها برای به میدان نرفتن بارسا در فینال قوت بگیرند.

وینچنزو مونتلا، سرمربی سویا که تیمش فردا در لالیگا باید به مصاف بارسا برود، در مورد این احتمال گفت:« اینجا هستم تا از فوتبال حرف بزنم. من سیاسی نیستم و نمی خواهم در این مورد اظهارنظر کنم. دوست دارم بارسا در فینال به میدان برود ولی تمرکزش روی چیزی دیگر باشد تا شانس مان برای قهرمانی بیشتر شود. من عاشق پیروزی هستم.»

احتمال غیبت مسی در بازی فردا:« تعجب نمی کنم اگر مسی فردا برابر ما بازی کند. البته امیدوارم که مصدومیت او باعث شود فردا به میدان نرود ولی شکی نیست که با حضور مسی، هر دیداری جذاب تر خواهد شد.»

این قضیه سیاسی کاتالونیا نباید به بارسا ضربه ای بزنه ...
    از رو شکم سیریه ...
    البته ظاهرا ابزاریه دم دستی برای ترسوندن دولت اسپانیا ...
    وگرنه این حکومت مادرید واسه بارسلونای غنی از هر لحاظ( غنای صنعتی و گردشگری و استراتژیک و بندری و ژئوپولیتیک و غیره ) , سرو دست میشکونه ...

در واقع ظاهرا زمام, دست کاتالونیاست! تا مبادا مادرید شیطنت کنه و حتی به بقیه ایالتها اجحافی نکنه

13. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بالاتر از رئال مادرید؛ بارسلونا، پر بیننده ترین تیم فصل جاری لالیگا

طبق آمار منتشر شده، بازی‌های بارسلونا در فصل جاری لالیگا، بیشترین بیننده را داشته است.

به گزارش as، در زمانی که حق پخش تلویزیونی، بخش عمده ای درآمد باشگاه‌ها را تشکیل می‌دهند، بارسا توانسته مخاطبان بیشتری نسبت به رئال مادرید در فصل جاری لالیگا جذب کند. لالیگا تا پایان هفته سی ام، مجموعا 315.97 میلیون نفر بیننده داشته که از این تعداد، 35586300 نفر بازی‌های بارسلونا را تماشا کرده اند تا این تیم به عنوان پر بیننده ترین تیم لالیگا معرفی شود.

رده دوم با اختلافی نه چندان زیاد در اختیار رئال مادرید است با 35295074 بیننده. این یعنی دو غول فوتبال اسپانیا، به تنهایی 22 درصد از همه مخاطبان تلویزیونی این لیگ را در اختیار خود دارند. بتیس در کمال تعجب در رده سوم است با 23648626 بیننده. یکی از اصلی ترین دلایل این اتفاق این است که بازی‌های بتیس معمولا به عنوان جایزه اشتراک تعیین می‌شود. برعکس اتلتیکو مادرید که شما برای دیدن بازی‌هایش باید پول پرداخت کنید. اتلتی با 20390356 بیننده در رده چهارم قرار دارد.

15. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بالاتر از رئال مادرید؛ بارسلونا، پر بیننده ترین تیم فصل جاری لالیگا

طبق آمار منتشر شده، بازی‌های بارسلونا در فصل جاری لالیگا، بیشترین بیننده را داشته است.

به گزارش as، در زمانی که حق پخش تلویزیونی، بخش عمده ای درآمد باشگاه‌ها را تشکیل می‌دهند، بارسا توانسته مخاطبان بیشتری نسبت به رئال مادرید در فصل جاری لالیگا جذب کند. لالیگا تا پایان هفته سی ام، مجموعا 315.97 میلیون نفر بیننده داشته که از این تعداد، 35586300 نفر بازی‌های بارسلونا را تماشا کرده اند تا این تیم به عنوان پر بیننده ترین تیم لالیگا معرفی شود.

رده دوم با اختلافی نه چندان زیاد در اختیار رئال مادرید است با 35295074 بیننده. این یعنی دو غول فوتبال اسپانیا، به تنهایی 22 درصد از همه مخاطبان تلویزیونی این لیگ را در اختیار خود دارند. بتیس در کمال تعجب در رده سوم است با 23648626 بیننده. یکی از اصلی ترین دلایل این اتفاق این است که بازی‌های بتیس معمولا به عنوان جایزه اشتراک تعیین می‌شود. برعکس اتلتیکو مادرید که شما برای دیدن بازی‌هایش باید پول پرداخت کنید. اتلتی با 20390356 بیننده در رده چهارم قرار دارد.

چجوری میفهمن که کی داره چی میبینه ؟ یعنی تو تلویزیونها دستگاهی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •