من چطوري ميتونم از اين مجيك ايزو استفاده كنم دارم دانلود ميكنم تا داره دانلود ميشه يك راهنماي دربارهي مجيك ايزو كه چطور ازش استفائده كنم بكن
من چطوري ميتونم از اين مجيك ايزو استفاده كنم دارم دانلود ميكنم تا داره دانلود ميشه يك راهنماي دربارهي مجيك ايزو كه چطور ازش استفائده كنم بكن
کاری نداره.
دیسک ر. میزاری. میگی کجا ایمیج رو بساز. میزنی ایمیج بگیره
به همين راحتيازمن كلي نوشته اينا داره چيكار كنم
سلام
من هیچی حالیم نیست فقط بگید چه جوری میشه Gears Of War2 و یا فرضا 3 شو با PC رفت؟ چون شنیدم از 1 به بعدش منحصرا واسه کنسول عرضه میشه.
پس بهتره بری همون کنسول رو بگیری و بشینی بازی کنی! چون برای کار کردن با شبیه ساز حداقل به IQ بالای نود نیاز داری! ضمنا فقط شماره 1 و 2 رو میتونی با شبیه ساز روی کامپیوتر بازی کنی و شماره 3 که ماله PS3 هست فعلا نمیشه روی کامپیوتر بازی کرد.
ادامه مبحث شبیه ساز واسه PS2 اینجا لطفا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی واقعا از راهنماییتون
اولا 3هنوز نیومده و بیاد منحصرا واسه اکس باکس میاد
دوما شما شبیه ساز معرفی کنید ما با IQ یه جوری کنار میایم.
برای XBox 360 فعلا هیچ شبیه سازی که کار بکنه وجود نداره و احتمالا به این زودی ها هم نخواهد اومد.
چرا یکی جواب منو نمیده؟؟
من بازی های سگا رو واسه PC میخوام.
یکی از دوستان یک پک 1150 تایی رو آپ کرد اما فایلها خراب بودن و تا حرف انگلیسیه R بیشتر نداشت و من خیلی از بازیهایی رو که دوست دارم ماله حرف S بوده مثل ( Street of Rge) ممنون میشم اگه اون پک رو کامل برام بزارید.
بیا از این سایت هر بازیی که خواستی دانلود کن :
برای دانلود همه بازی های سگا باید از تورنت استفاده بکنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دورود
دوستان بازی های سگا و نینتندو رو به صورت یکجا یعنی سگا جدا و نینتندو هم جدا که کله بازی هاشون باشه رو می تونید بذارید دانلود کنم مگا باشه بهتر ممنون میشم دلم واسشون تنگ شده هوس کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)