تا این لحظه هنوز هیچ چیز درست نشده قطع و وصلی های فراوان روی همراه اول
- - - Updated - - -
تا این لحظه هنوز هیچ چیز درست نشده قطع و وصلی های فراوان روی همراه اول![]()
تا این لحظه هنوز هیچ چیز درست نشده قطع و وصلی های فراوان روی همراه اول
- - - Updated - - -
تا این لحظه هنوز هیچ چیز درست نشده قطع و وصلی های فراوان روی همراه اول![]()
جالبه از هیچ طریقی هم اعلام نمیکنن دقیق مشکل چی هست توی صفحه اینستاگرام اینهمه مردم اعلام نارضایتی کردن اما دریغ از یدونه ریپلای
مدت مدیدی مشکل دی ان اس داشتن و هیچ جوره برطرف نمیکردن تا اینکه مشترکین از طریق 195 شکایت کردن
الان هم باید از طریق 195 به این اپراتور فشار آورده بشه
برنامه سامان تل (نسخه وب رو استفاده می کنم) کلا قطعه ، نه میشه مانده گیری کرد و نه بسته خرید.
اختلال سامان تل برطرف شد
این اپراتور جهت کسب رضایت مشترکین
بسته 6 گیگ دابل (در مجموع 12 گیگ 1 ماهه )
بسته 600 دقیقه مکالمه داخل شبکه
بسته 200 دقیقه مکالمه بین شبکه
رو برای تمامی مشترکین فعال کرد.
سلام من تازه سیم کارت سامان تل گرفتم و داخل مودم B612 گذاشتم. الان یه مشکلی دارم وقتی روی AUTO است به دکل 4G رایتل وصل میشه در این حالت فول آنتن میده ولی قندشکنم وصل نمیشه و اختلال توی TLS handshare داره.
وقتی روی مد دستی میزارم و وصل میشم به دکل همراه اول 4G اونوقت دیگه این مشکل رو ندارم و راحت وصل میشه ولی منطقه ای که هستم همراه اول ضعیفه کلا یه دونه آنتن میده فقط رایتل خوب آنتن میده.
وقتی دستی روی رایتل 3G میزارم باز هم مشکلی نداره و کار میکنه فقط وقتی به رایتل 4G وصل میشم این مشکل برام پیش میاد.
کلا سیم کارت سامانتل رو بر میدارم به جاش سیم کارت رایتل میزارم باز هم رایتل بدون مشکل برام کار میکنه. نمیدونم چرا سامانتل روی رایتل 4G که میره این مشکل براش پیش میاد. کسی به این مشکل بر خورده؟
Last edited by amires; 17-06-2024 at 22:38.
من مشکل شما رو داشتم البته برعکس
منطقه ای که بودم انتن فورجی رایتل بود، اما روی اون رجیستر نمیشد ، پوشش فورجی همراه اول خیلی ضعیف تر بود ، همیشه روی فورجی همراه اول میرفت
مودم هم قابلیت انتخاب شبکه اش خواب کار نمیکرد، مجبور بودم با این اشکال کنار بیام
سلام
سایت سامانتل td lte هم داره نوشته سرعت ۱ تا ۴۰ یعنی از مبین نت سرویس میگیره؟ یا ایرانسل؟
- - - Updated - - -
سلام
سایت سامانتل td lte هم داره نوشته سرعت ۱ تا ۴۰ یعنی از مبین نت سرویس میگیره؟ یا ایرانسل؟
باید زنگ بزنی بپرسی اینجوری مشخص نیست
این مشکلات معمولا به نوع کانفیگ داخل شبکه خودشون بر میگرده و عمدتا سهوی و بعضی ها عمدی هست. روی اینترنت های بی سیم زیاد هست مثل nat. ایرانسل مودم های و سیم کارت tdlte تو یک منطقه تست میکردم شدیدا همه اتصالات رو قطع میکرد. پیشنهاد من پروتکل اتصال رو تغییر بدید یا باید به فرد فنی داخلیشون صحبت کنید اگر باشن چون این اپراتور سیم کارت مجازی هست . پشتیبانی معمولی نمیتونه جواب بده. شاید پشتیبانی همراه اول جواب بده.
این ها رو هم چت جی پی تی پیشنهاد داد
محتوای مخفی: chgpt
Last edited by NIMA_AZX; 01-07-2024 at 13:08.
احتمالا به خاطر فیلترینگ شدید رایتله
سعی کن با همون همراه اول کنار بیای
مودمو بزار یه جایی که بهتر آنتن میده
نوشتن با سیم کارت رایتل روی 4جی درست کار میکنه. اگر فیلترینگ بود که اون هم کار نمیکرد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)