فیبر تا دم ساختمون اومده و فقط گفتن مونده جوشکاری اتصالات.مودم رو هم خود مخابرات رایگان میده و فیبر نوری میره پشت مودم
فیبر تا دم ساختمون اومده و فقط گفتن مونده جوشکاری اتصالات.مودم رو هم خود مخابرات رایگان میده و فیبر نوری میره پشت مودم
پس FTTH، شما تک واحد مسکونی گرفتین؟ تا دم در اومده یعنی بقیه اش رو باید خودتون فیبر کشی کنین، خودشون انجام میدن اون بخش رو در قبال یک هزینه بیشتر ؟ هزینه هاش به چه صورتی بوده؟
آره تک واحده،البته شرکته.گفتن فیبر اصلی رو مبزارن داخل پست بعد از اون یه فیبر نازکتر میدن داخل ساختمون و بعد مودم.البته هزینه اینا رو رایگان انجام دادن چون منطقه آزاد ارس متقبل شده ولی واسه سرویس یک ساله و ۵۰۰ گیگ ۱۴۰۰ تومن پرداخت کردم
سرویس مروارید 1 که نوشته ماهیانه 60 تومن و ترافیک دوره رو نوشته 50 گیگ. این 50 گیگ برای یک ساله یا ترافیک هر ماهه؟
ترافیک ماهیانه است
دوست عزیز یه سوال داشتم .
فیبرکشی از جایی که خود مخابرات تحویل شما داده تا داخل شرکت و اتاقی که مودم قرار داره به چه صورت هست ؟ به سادگی همین اضافه کردن سیم مسی و فنرانداختن و ... هست یا به صورت روکار انجام میشه ؟ چقدر این فیبرهایی که تحویل میدن انعطاف پذیره ؟
ممنون
دوست عزیز اولا اینجا تاپیک vdsl هست که با FTTH مورد بحث شماها تاپیکش جاش فرق داره
مخابرات وظیفه اش تا اینه فیبر رو تا ffth تا دم در خونه تقریبا همون جایی که سر در خونه ها جعبه تقسیم سیم مسی های قدیمی بوده که بوده بیاره دیگه بسته به دو نوع سرویس که هست یعنی اون سرویس که 100 تومنه فیبر کشی داخلی نداره با اون یه تومنه داخلی فیبر کشی هم میکنن هست که باید خودتون انتخاب کنید کدوم سرویس رو میخرید دیگ بعدش میان فیبرو فیوژن یا همون جوش میدن ازین داستانا
دقیق نمیدونم اگه داخلی رو فیبر کشی میکنن احتمالا پریز های دو شاخه تلفن عوض میشه و جاشورو به پریز فیبر میده که سوکت فیبر داره وصل میکنید به مودم و تلفنم به مودم وصل میشه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیبر انعطاف پذیر هست تو ویدیو که اگ دانلود کنید میتونید ببنید ک چقد انعطاف پذیره برخلاف گفته هایی ک بوده میشکنه ازین داستانا
Last edited by MMDFullHD; 22-05-2017 at 20:09.
سلام
این جعبه Optical network unit رو به دیوار ساختمان ما چسباندن.( ساختمان ما 24 واحد داره)
فکر کنم این جعبه ONU فیبر نوری هستش و امکان گرفتن FTTH وجود داره. کسی اطلاعاتی داره؟
همچنین این هم جعبه تلفن عادی ساختمان ما که کنار همین ONU هستش.
![]()
این عکسی که گذاشتی بنظر میرسه دستگاه pcm باشه که خط تلفن تقسیم میکنه نه باکس فیبر
منم به مرکز مخابراتی منطقه خودمون رفتم fthh ثبت کردم که گفتند تا یک ماه دیگه نهایتا وصل میکنند
ازشون کامل پرسیدم کلیه مناطق تهران این سرویس هست فقط فعلا برای مجتمع ها با تعداد واحد بالا دایر میکنند یعنی اولویتشون اینه
ساختمان ماهم 50 واحد و دو سال ساخت که تا دم خونه تمام سرویسهاش نصب هست طبق گفته خودشون.. داخل ساختمان هنوز نیست که بهشون گفتم اگر خودتون انجام میدید من سرویس رو میخوام گفتند انجام میدیم ولی بهتره بقیه هم بیان درخواست بدند تا سریعتر انجام بشه
من طرح فیروزه 5 گرفتم ازشون قرارداد دوساله یک میلیون و صد ماهی 30 گیگ دانلود
که بصورت اقساط پرداخت میکنم پیش پرداختش 300 هزار تومان هست
حالا سرویس وصل شد حتما میام اینجا از کیفیتش بهتون اطلاع میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)