تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 227 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز اکثر قریب به اتفاق بچه ها هنوز سرویس نگرفتن و تو مراحل اولیه هستن برای همین جز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی از ابونمان و اینا نمیدونن
    الان برای شما سرویس چیه؟ راه افتاده یه تست سرعت بدین؟ ماهی 60 تومن "ابونمان" منظورتون اینه که جدا از هزینه خود سرویس داره گرفته میشه؟ اگر اینطور باشه که اصلا نمیصرفه! لطفا کسانی که گرفتن شفاف سازی کنن روی قبض همون هزینه وعده داده شده داره گرفته میشه یا بیشتر.
    در مورد اینکه VDSL یا FTTH باید ببینین الان پشت مودم شما فیبر نوری رفته یا سیم مسی؟ کابل کشی فیبر در داخل ساختمان هم انجام شده یا نه؟
    فیبر تا دم ساختمون اومده و فقط گفتن مونده جوشکاری اتصالات.مودم رو هم خود مخابرات رایگان میده و فیبر نوری میره پشت مودم

2. 4 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mntkal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    عجیبه!

پيش فرض

فیبر تا دم ساختمون اومده و فقط گفتن مونده جوشکاری اتصالات.مودم رو هم خود مخابرات رایگان میده و فیبر نوری میره پشت مودم
    پس FTTH، شما تک واحد مسکونی گرفتین؟ تا دم در اومده یعنی بقیه اش رو باید خودتون فیبر کشی کنین، خودشون انجام میدن اون بخش رو در قبال یک هزینه بیشتر ؟ هزینه هاش به چه صورتی بوده؟

4. این کاربر از mntkal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پس FTTH، شما تک واحد مسکونی گرفتین؟ تا دم در اومده یعنی بقیه اش رو باید خودتون فیبر کشی کنین، خودشون انجام میدن اون بخش رو در قبال یک هزینه بیشتر ؟ هزینه هاش به چه صورتی بوده؟
    آره تک واحده،البته شرکته.گفتن فیبر اصلی رو مبزارن داخل پست بعد از اون یه فیبر نازکتر میدن داخل ساختمون و بعد مودم.البته هزینه اینا رو رایگان انجام دادن چون منطقه آزاد ارس متقبل شده ولی واسه سرویس یک ساله و ۵۰۰ گیگ ۱۴۰۰ تومن پرداخت کردم

6. 7 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iman76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سرویس مروارید 1 که نوشته ماهیانه 60 تومن و ترافیک دوره رو نوشته 50 گیگ. این 50 گیگ برای یک ساله یا ترافیک هر ماهه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سرویس مروارید 1 که نوشته ماهیانه 60 تومن و ترافیک دوره رو نوشته 50 گیگ. این 50 گیگ برای یک ساله یا ترافیک هر ماهه؟
    ترافیک ماهیانه است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره تک واحده،البته شرکته.گفتن فیبر اصلی رو مبزارن داخل پست بعد از اون یه فیبر نازکتر میدن داخل ساختمون و بعد مودم.البته هزینه اینا رو رایگان انجام دادن چون منطقه آزاد ارس متقبل شده ولی واسه سرویس یک ساله و ۵۰۰ گیگ ۱۴۰۰ تومن پرداخت کردم
    دوست عزیز یه سوال داشتم .

فیبرکشی از جایی که خود مخابرات تحویل شما داده تا داخل شرکت و اتاقی که مودم قرار داره به چه صورت هست ؟ به سادگی همین اضافه کردن سیم مسی و فنرانداختن و ... هست یا به صورت روکار انجام میشه ؟ چقدر این فیبرهایی که تحویل میدن انعطاف پذیره ؟

ممنون

10. این کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوست عزیز یه سوال داشتم .

فیبرکشی از جایی که خود مخابرات تحویل شما داده تا داخل شرکت و اتاقی که مودم قرار داره به چه صورت هست ؟ به سادگی همین اضافه کردن سیم مسی و فنرانداختن و ... هست یا به صورت روکار انجام میشه ؟ چقدر این فیبرهایی که تحویل میدن انعطاف پذیره ؟

ممنون
    دوست عزیز اولا اینجا تاپیک vdsl هست که با FTTH مورد بحث شماها تاپیکش جاش فرق داره
    مخابرات وظیفه اش تا اینه فیبر رو تا ffth تا دم در خونه تقریبا همون جایی که سر در خونه ها جعبه تقسیم سیم مسی های قدیمی بوده که بوده بیاره دیگه بسته به دو نوع سرویس که هست یعنی اون سرویس که 100 تومنه فیبر کشی داخلی نداره با اون یه تومنه داخلی فیبر کشی هم میکنن هست که باید خودتون انتخاب کنید کدوم سرویس رو میخرید دیگ بعدش میان فیبرو فیوژن یا همون جوش میدن ازین داستانا
    دقیق نمیدونم اگه داخلی رو فیبر کشی میکنن احتمالا پریز های دو شاخه تلفن عوض میشه و جاشورو به پریز فیبر میده که سوکت فیبر داره وصل میکنید به مودم و تلفنم به مودم وصل میشه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فیبر انعطاف پذیر هست تو ویدیو که اگ دانلود کنید میتونید ببنید ک چقد انعطاف پذیره برخلاف گفته هایی ک بوده میشکنه ازین داستانا
    Last edited by MMDFullHD; 22-05-2017 at 20:09.

12. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

این جعبه Optical network unit رو به دیوار ساختمان ما چسباندن.( ساختمان ما 24 واحد داره)
    فکر کنم این جعبه ONU فیبر نوری هستش و امکان گرفتن FTTH وجود داره. کسی اطلاعاتی داره؟

همچنین این هم جعبه تلفن عادی ساختمان ما که کنار همین ONU هستش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

این عکسی که گذاشتی بنظر میرسه دستگاه pcm باشه که خط تلفن تقسیم میکنه نه باکس فیبر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم به مرکز مخابراتی منطقه خودمون رفتم fthh ثبت کردم که گفتند تا یک ماه دیگه نهایتا وصل میکنند
    ازشون کامل پرسیدم کلیه مناطق تهران این سرویس هست فقط فعلا برای مجتمع ها با تعداد واحد بالا دایر میکنند یعنی اولویتشون اینه
    ساختمان ماهم 50 واحد و دو سال ساخت که تا دم خونه تمام سرویسهاش نصب هست طبق گفته خودشون.. داخل ساختمان هنوز نیست که بهشون گفتم اگر خودتون انجام میدید من سرویس رو میخوام گفتند انجام میدیم ولی بهتره بقیه هم بیان درخواست بدند تا سریعتر انجام بشه
    من طرح فیروزه 5 گرفتم ازشون قرارداد دوساله یک میلیون و صد ماهی 30 گیگ دانلود
    که بصورت اقساط پرداخت میکنم پیش پرداختش 300 هزار تومان هست
    حالا سرویس وصل شد حتما میام اینجا از کیفیتش بهتون اطلاع میدم

16. 5 کاربر از king-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •