من چندین کلیپ 4k و 2k رو اجرا کردم فقط در صورتی که tv ها کنار هم باشه مشخص میشه وگر نه تنها پخش بشه تشخیص داده نمیشه
من چندین کلیپ 4k و 2k رو اجرا کردم فقط در صورتی که tv ها کنار هم باشه مشخص میشه وگر نه تنها پخش بشه تشخیص داده نمیشه
4K برای اینچهای 60 به بالا مفهوم پیدا می کنه + سورس مناسب + فاصله ی کم از تلویزیون. بماند فکر کنم قبل از 2020 8k هم بیاد!
درسته در فاصله نزدیک اختلاف بیشتر قابل مشاهده است
ظاهرا سونی داره کم کم آندروید شش رو میده برای تی وی های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ (البته قبلا داده بود ایراد داشت متوقف کرده بودن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید منتظر موند تا برای آسیا هم منتشر بشه![]()
Last edited by abbas_p; 15-04-2017 at 10:02.
تصویر واقعی نیست اولین و آشکارترین دلیل اینه که دو تصویر تو کیفیت رنگ با هم اختلاف فاحش دارن .احتمالا به خاطر HDR هست نه تعداد پیکسل!
دوست عزیز شما که به هردو مدل دسترسی دارین از نظر کیفیت تصویر چه تفاوتی با هم دارن؟خصوصا از نظر میزان روشنایی(brightness) که تو rtings مدل w800c نمره جالبی نداره.
سلام دوست عزیز تفاوت رنگ به علت اینه که پنل های 4k عمق رنگ 10 بیتی یا 12 بیتی دارند ولی پنل های full hd عمق رنگ 8 بیتی دارند. هر چه قدر عمق رنگ بیشتر باشد، با رنگ های شاد تر، جزئیات بیشتر درون تصاویر و همچنین تصاویر زنده تری مواجه میشویم. تعداد بیشتر پیکسل هم موجب شارپ تر شدن تصویر میشه.
با یک بررسی سریع, 8 یا 10 بیت بودن ربطی به 4K ندارد.یک نگاه بنداز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
در مجموع کیفیت تصویر x8500 بهتره وهمچنین روشنایی تصویر ولی w800 مشکی بهتری داره و سه بعدیه البته این اختلاف ها زیاد نیست
W800ا باید رو بیشترین روشنایی تنظیم بشه تا کیفیت خوبی رو داشته باشه هر کی هم بخره کیفیت تصویرش رو می پسنده با قیمتی که داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)