نت تایپ دو هستش رفیقم تو تهران امرور خریده
نت تایپ دو هستش رفیقم تو تهران امرور خریده
من اسياتك داشتم پينگش خيلي خوب نت تايپشم تا دو ماه پيش يك بود ولي شد دو ولي مهم نبود ولي چون بي انصافا كلا قط كردن اينترنتو گفتن مشكل داريد بايد تخليه شه ميخوام از اينجا بگيرم اميدوارم پينگش برا انلاين خوب باشه سعيد جان سرعت دوستت چه قدره و سيگنالش؟
سمت تجریش هستیم
نت تایپ رو چجوری ببینم؟
وضعیت سیگنال:
سرور داخلی:
سرور خارجی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز مودم. دادن ما يه كن از منطقه پوشش بيرونيم ولي من سه مگو ميگيرم كاشانكم ؛)
شما کدوم طرح رو دارید؟تا 4 مگ یا تا 40 مگ؟
اگر طرح 4 مگ رو دارید و تا 3 مگ میگیرید یعنی 75% سرعت رو دارید و با توجه به اینکه خودتون گفتین خارج از محدوده هستین خب خوبه.
اما اگر طرح 40 مپ رو دارید و 3 مگ میگیرید که خب اصلا خوب نیست.
اگر هم منظورتون 3 مگابایت باشه که میشه 24 مگابیت که این یعنی شما طرح 40 مگ دارین که بازم با شرایط شما که کمی خارج از محدوده هستید میشه گفت میزان دریافتیتون خوبه.
حالا شما کدوم یکی از این حالتها هستید؟
ایشون باید اول بگن که منظورشون مگابایته یا مگابیت
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
30مگابايت رو ميگيرم راحت سرويس چهار تا چهل مگابايت. كه سرعتم ميشه سه مگابيت
بر عكس گفتين دوست من
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوست عزيز 1024 مگابايت ميشه 128 كيلوبيت بيت از بايت كوچك تره:/
- - - Updated - - -
سه مگابيت در ثانيه دانلود دارم يعني يه فايل ده مگي دو سه ثانيه دان ميشه :/ مگابيت سرعتيه كه تو idm ميزنه
دوست عزیز سرعتیکه خریداری میکنید بر اساس بیت هست یعنی ۴ تا ۴۰ مگابیت در حالی که شما میگین ۴ تا ۴۰ مگابایت که خیلی سرعت زیادی میشه و بعید میدونم کاربر خونگی توی ایران تا ۱۰ سال آینده هم به این سرعت بتونه برسه.
اونی هم که IDM میزنه بر اساس بایت هست چه کیلو بایت چه مگا بایت و طبق گفته شما در IDM میزنه ۳ مگابایت پس سرعتیکه بهتون میده حدود ۲۴ مگابیته یعنی حدود ۶۰ درصد سرعت
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)