دوستان تو پروسه تجدید نظر. خود 195 شبکه رو برسی میکنه؟
دوستان تو پروسه تجدید نظر. خود 195 شبکه رو برسی میکنه؟
برا من كه تو تجديد نظر كارشناس گروه فناوري اطلاعات بررسي كرد فك كنم مال خود ١٩٥ بود چون مال سرويس دهنده باشه اسم isp رو مينويسه
نتیجش چی شده
هيچي چون فوري نميشد فهميد درست شده يا نه بهشون گفتم يه مدت بايد بگذره تا ببينم مشكل حل شده يا نه اونم پيام گذاشت كه به درخواست شما رسيدگي شده و اگه مشكل حل نشده بود با فلان شماره كارمند isp تماس بگيريد ، كامنتاي قبلي كه از طرف سرويس دهنده بود اسم isp رو مينوشت ولي اين يكي رو بعد تجديد نظر نوشته بود كارشناس گروه فناوري اطلاعات منطقه
سلام من هفته پیش درخاست دادم هنوز وصل نشدم امروز زنگ زدم میگه مرکز مخابراتون مشکل داره دیر پورت میده می خواستم بدونم کسی بوده این مشکل رو داشته و چی کار باید بکنم
تهران_مرکز مخابرات ولیعصر
من یک هفته پیش شکایت کردم و پهنای باند ناپایدار داشتم و درستش کردن و میگفتن که لطفا شکایت رو بردار. مهم اینه که باید مستند و اصطلاحا محکمه پسند صحبت کنید و نشون بدین (واقعی، نه دروغ) که دست کم تست های سمت خودتون رو کامل انجام دادین، مثلا سر خط درست تست کردین، با یک مودم دیگه (ترجیها کهنه نباشه) تست کردین. اونوقت رسیدگی موثرتری میشه و گر نه احساس کنن فقط شاکی هستین و فعلی هم خودتون نکردین ممکنه زیاد فرقی نکنه
متاسفانه 195 به فنا رفته
همه چیش انگار افتاده دست ISP ها. حتی تجدید نظرهاش!!!
کاهش تعداد اپراتورها
کلا به همه isp ها user pass دادن
ISP میره نگا میکنه ببینه چی ثبت شده چی ثبت نشده. بعد هم خودشون جواب میدن به همون. صدبار هم تجدید نظر بزنی دست خودشونه!!!!!!!!!!!!
نهایت اپراتور سازمان غلغلک بشه یه نگاهی کنه.
اون هم فقط روال تیکت رو نگاه میکنه , اصلا دخالت نمیکنه تو امور تیکت. مگر تیکت های خاص که خود اپراتور سازمان پیگیر میشه.
مثلا وسط تیکت پیام میده " شرکت x " چرا پیگیری انجام نشده است ؟
خلاصه ری.. دمان بود بیشترم شده. کلا امیدی نداشته باشید
منم طی شکایت آخر متوجه شدم 195 هم خاصیتش رو از دست داده
مخابرات علنا دزدی می کنه و سایت های داخلی رو بین الملل محاسبه می کنه اونم نه 2 برابر بلکه 4 برابر حجم کم می کنه ولی تو 195 که شکایت کردم با مستندات، بعد از 20 روز نوشته تقصیر مخابرات نیست و اونا کاری نمیتونن بکنن!
دقیقا
من شکایت زدم البته مثلا در دو ماه قبل خوب پیگیری کردن و حل شد ولی اخیرا مخابرات هرچی دان می کنم 4 برابر حساب می کنه چه سایت های منتخب و چه معمولی. بعد شکایت جواب دادن آقای .... به دستور سازمان .... اینترنت شما وصل شد!!!!!!!! کاملا بی ربط بعد زدم که اصلا مشکل من چیز دیگه بوده
چون خود اپراتور isp پیام ها رو میده
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)