La Liga Awards
انتخاب نشدن سوارز یه تصمیم سیاسی یا از روی نادانی هست. انتخاب گریزمان که رده ششم گلزنان رو داره، جز ده پاسور برتر هم نیست و تیمش سوم شده واقعا مسخره است. بهترین بازیکن حتی توی تیم منتخب نیست، چی میشه گفت
ترول در همین رابطه
![]()
La Liga Awards
انتخاب نشدن سوارز یه تصمیم سیاسی یا از روی نادانی هست. انتخاب گریزمان که رده ششم گلزنان رو داره، جز ده پاسور برتر هم نیست و تیمش سوم شده واقعا مسخره است. بهترین بازیکن حتی توی تیم منتخب نیست، چی میشه گفت
ترول در همین رابطه
![]()
دعای گلوبو اسپورته وعده رئال به سانتوس برای جذب نیمار
رئال مادرید سال 2011 با باشگاه سانتوس برزیل برای جذب نیمار به توافق رسیده بود اما در نهایت این انتقال صورت نگرفت.
به گزارش "ورزش سه"، نیمار سال 2006 این شانس را داشت تا به آکادمی فوتبال رئال بپیوندد؛ اما مخالفت مسئولان این باشگاه با پرداخت حقوق ایجنت نیمار باعث شد تا او به برزیل بازگشته و به بازی در تیم های پایه ای سانتوس ادامه دهد. گلوبو اسپورته امروز فاش ساخت که رئال مادرید سال 2011 با مسئولان سانتوس برای جذب نیمار به توافق رسیده و پیش قراردادی هم به امضا رسانده بود. طبق این قرارداد، رئالی ها وعده داده بودند تا سال 2012 یک بازی دوستانه در ورزشگاه جدید کورینتیانس با سانتوس انجام دهند. حتی اگر انتقال نیمار انجام می شد، این بازی در موعد مقرر خود برگزار نمی شد چون ورزشگاه کورینتیانس تنها چند هفته پیش از شروع جام جهانی 2014 افتتاح شد. نیمار دو سال بعد با توافق بارسلونا و سانتوس راهی بارسا شد و هم اکنون مهره ای بی جانشین در این تیم است.
وقتی از لوئیس انریکه، سرمربی بارسا در ابتدای فصل در مورد اهداف بارسا سوال شد، او پاسخ داد که فتح همه جام ها و اگر ممکن شد، شکستن تمام رکوردها.
هنوز تا پایان فصل زمان زیادی باقی مانده؛ با این حال با توجه به آمار می توان حدس زد که حداقل مثلث MSN در شکستن رکورد خودش شانس بالایی خواهد داشت.
مسی، سوارز و نیمار، اولین بار در فصل 2014-2015 کنار هم به میدان رفتند. در آن فصل این مثلث توانست رکورد گلزنی مثلث ایگواین، رونالدو و بنزما را شکسته و در طول یک فصل 122 گل به ثمر برساند. مسی 58 گل، نیمار 39 و سوارز نیز 25 گل به ثمر رساند.
به نظر می رسید که شکستن این رکورد بعید باشد؛ ولی فصل گذشته MSN توانست 131 گل به ثمر برساند. این بار سوارز بهترین عملکرد را با زدن 59 گل داشت و پس از او مسی با 41 و نیمار با 31 گل قرار گرفتند.
در حالیکه کمتر از سه ماه از فصل جاری را پشت سر می گذاریم، این سه مهاجم روی هم 30 گل به ثمر رسانده (مسی 14، سوارز 10 و نیمار 6 گل) و 21 پاس گل نیز داده اند. در مقایسه با فصل گذشته در چنین مقطعی، MSN شش گل بیشتر به ثمر رسانده و همچنان طوفانی به پیش می رود.
لوییز انریکه: (این حرف ها) ارزش جواب دادن ندارد، بیشتر بخاطر کسی که این حرف ها را زده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* خاویر تباس رییس لالیگا که رئالی هست در مراسم جوایز سالانه اسپانیا از بازیکنان بارسا انتقاد کرده
لالیگا باید مدیون ستاره های بارسلونا باشد
خاویر تباس، رئیس اتحادیه لالیگا، در مراسم اهدای جوایز سالانه فوتبال اسپانیا، از رفتار بازیکنان بارسا پس از شادی گل سومشان مقابل والنسیا انتقاد کرده بود. به گزارش"ورزش سه"، نوع شادی گل مسی و نیمار سبب شد تا هواداران والنسیا خشمگین شده و اشیای مختلفی به سمت بارسایی ها پرتاب کنند. کمیته برگزاری بازی های لالیگا امروز والنسیا را 1500 یورو جریمه کرد و هشدار داد که در صورت تکرار این اتفاق، به بازی بدون حضور تماشاگر محکوم خواهد شد. در بیانیه اتحادیه لالیگا، رفتار بازیکنان بارسلونا نیز تقبیح شده است.
ژوردی مستره، یکی از مدیران عالی رتبه بارسلونا در واکنش به انتقادات رئیس اتحادیه لالیگا گفت: «من خودم در ورزشگاه بودم و به یکی از همراهانم گفتم که کمتر جو سنگینی را مثل جو فعلی مستایا دیده ام. اوضاع در بیرون ورزشگاه و حتی جایگاه ویژه هم مساعد نبود. تباس باید بداند وقتی خشونت موجود در ورزشگاه را ندیده، نباید به بازیکنان بارسا نیز حمله کند. اگر حالا می توانند حق پخش لالیگا را به قیمت خوب به چینی ها بفروشند، بخش اعظمی از این مساله را باید مدیون ستاره های بارسلونا باشند.»
با عملکرد ناامید کننده الکس ویدال در بارسا و قطع امید لوئیس انریکه از وی، این بازیکن به احتمال فراوان در نقل و انتقالات زمستانی بارسلونا را ترک خواهد کرد. عدم حضور ویدال در فهرست 18 نفره بارسلونا دیگر به یک اتفاق عادی تبدیل شده است.
به همین دلیل آبی اناری ها قصد دارند در نقل و انتقالات زمستانی یک مدافع راست جدید را به خدمت بگیرند و طبق ادعای مونددپورتیوو، گلن جانسون یکی از گزینه ها محسوب می شود. جانسون 54 بازی ملی برای انگلیس انجام داده و سابقه بازی برای وستهام، چلسی و لیورپول را در کارنامه دارد.
او تابستان 2015، لیورپول را به عنوان بازیکن آزاد ترک و به استوک سیتی پیوست. قرارداد این بازیکن پایان فصل به اتمام می رسد و به همین دلیل استوک در صورت رسیدن پیشنهادی جدی از بارسا، با فروش وی موافقت خواهد کرد.
داریو سرنا، زابالتا و ایوانوویچ، دیگر گزینه های جانشینی ویدال در بارسلونا هستند.
مارتی پرارنائو نویسنده کتاب دگردیسی فاش کرده که رئال قبل از زیدان با گواردیولا تماس گرفته. پپ حتی حاضر نشده پیشنهاد رو بشنوه
ترکیب رسمی بارسلونا مقابل گرانادا
تراشتگن | اومتیتی - ماسکرانو - روبرتو - دینیه | راکیتیچ - دنیس - رافینیا | مسی - سوارز - نیمار
نیمکت: سیلسن - مارلون - نیلی - بوسکتس - گومز - آلنیا - آلکاسر
پپ در نشست خبری امروز: من هوادار بارسلونا هستم و فکر نمی کنم رئال نیز به مربی ای با سبک کاری من نیاز داشته باشد. هرگز مربی مناسبی برای رئال مادرید نبودم و نخواهم بود.
بازی با سیتی با وجود مصدومایی که داریم در ورزشگاه اتحاد خیلی مشکله. سیتی زخم خوردس و تیمم در کل دو روز برا این بازی وقت داره.
برد خفیف امشب مقابل گرانادا اصلا جای نگرانی نداره به نظرم. یه جور بازی تمرینی بود و کاملا مشخصه که تیم نمیخواست بیش از حد به خودش فشار بیاره و درگیر بشه. مهم سه امتیاز بود.
در حال حاضر پر چالش ترین بازی فصلمون تا اینجا بازی پیش رو خواهد بود. باید ببینیم انریکه با این مصدومان در خانه پپ و تیمم چکار میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)