تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 61 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

درووووووووووود بر آنتونیو کونته ی کبیر !!!! فوق العاده بود این بازی، چقدر دیدن قیافه داغون مورینیو لذت بخش بود، خدایا ممنون که بالاخره این روز رو دیدیم، کسی که اومد چلسی رو نابود کنه به خاک سیاه نشست امروز واقعا میگم اگه این تیم تو ژانویه یه مدافع وسط خوب و یه وینگ بک چپ خوب و یه هافبک باکس تو باکس خوب بگیره، راحت میتونیم قهرمان بشیم. این مارکوس آلونسو خیلی معمولیه و امشب هم چند تا اشتباه بیخود داشت که شانس آوردیم بی عرضه بودن اونا، در عوض باید بگم چقدر این آزپیلی کوئتا خوبه، هر پستی بزارنش عالی کار میکنه، دفاع چپ که خیلی خوب بود، الانم که شده دفاع وسط فوق العادست، حقشه بعد تری کاپیتان تیم باشه به جای کیهیل، لوییز هم زیر نظر کونته داره آدم میشه. فقط آبرامویچ، جون مادرت تو ژانویه برای کونته بازیکناشو بخر و نا امیدش نکن، حیفه این مربی. همین الان اگه تابستون کولیبالی و ناینگولان رو گرفته بودیم، با دو سه امتیاز اختلاف صدر جدول بودیم. مرتیکه عقده ای مورینیو هم آخرش رفت چه اراجیفی به کونته گفت که طفلک آنتونیو قیافش رفت تو هم، مورینیو عقده ای جنبه باخت نداره که

2. 5 کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شکست چهار بر صفر در لندن، عواقب مهمی داشت.

طرفداری- منچستر یونایتد ساعتی قبل در استمفورد بریج و در روزی که ژوزه مورینیو به لندن بازگشت، با حساب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به چلسیِ آنتونیو کونته باخت تا آمارهای جدیدی ثبت شود.
    این باخت سنگین ترین شکست ژوزه مورینیو در لیگ برتر انگلیس و همچنین سنگین ترین شکست وی از سال ۲۰۱۰ بود. همچنین باخت ۴-۰ به چلسی، سنگین ترین شکست زلاتان ابراهیموویچ طی ۱۶ سال اخیر بود. ستاره سوئدی آخرین بار در آژاکس چنین شکستی را تجربه کرده بود. این نتیجه همچنین سنگین ترین شکست پل پوگبا در تاریخ عمر اوست. وی هرگز در کارنامه ورزشی اش زمین مسابقه را با چنین نتیجه ای ترک نکرده بود.

- - - Updated - - -

شاگردان آنتونیو کونته موفق شدند در لندن منچستریونایتد را با تحمیل شکست بزرگی بدرقه کنند.

طرفداری- دو تیم چلسی و منچستریونایتد در حالی به مصاف هم رفتند که پیش از بازی تماشاگران تیم لندنی از باشگاه ژوزه مورینیو به لندن استقبال کردند.
    بازی در همان ثانیه های اولیه بازی با گل پدرو شروع شد. پاس زیبای آلونسو در ثانیه ۳۰ به کوستا رسید که این بازیکن با فرار از سمت بلیند، دخیا را جا گذاشت و دروازه حریف را باز کرد. در دقیقه ۷ بازی، ضربه سر زلاتان، با اختلاف کم از بالای دروازه عبور کرد.

در دقیقه ۱۳ بر روی یک ضربه کرنر، شوت هازارد با اختلاف کم از کنار دروازه عبور کرد. در دقیقه ۲۱، سانتر ارسالی هازارد با دفع اشتباه یونایتدی ها، جلوی پای گری کیهیل افتاد تا این بازیکن اختلاف را دو برابر کند.
    در دقیقه ۲۵، ضدحمله چلسی و پاس پدرو را دخیا به خوبی قطع کرد. در دقیقه ۲۶، کوستا در چند قدمی دروازه در به ثمر رساندن گل سوم ناکام ماند. در دقیقه ۲۷ شوت زیبای هررا را کورتوا برگرداند و در ریباند هم لینگارد نتوانست کاری انجام دهد.

چلسی نیمه دوم را هم بهتر آغاز کرد و در دقیقه ۴۶ کوستا در موقعیت آفساید به گل رسید. منچستر یونایتد با گذشت زمان مالکیت توپ و میدان را در اختیار گرفته اما یک ضدحمله در دقیقه ۶۱ باعث شد تا ادن هازارد با حرکتی انفرادی، گل سوم شاگردان کونته را به ثمر برساند. او چند دقیقه قبل هم موقعیت مشابهی داشت.
    در دقیقه ۶۹، پاس پدرو را کانته با دقت هرچه تمام تر به محوطه یونایتد رساند و گل چهارم را با شوتی به سمت گوشه دروازه به نام خود ثبت کرد. در دقیقه ۸۰، زلاتان یک بار این موقعیت را داشت که دروازه کورتوا را باز کند اما شوت وی را این دروازه بان به کرنر فرستاد تا بازی با همین نتیجه به پایان برسد.

ترکیب دو تیم:

آمار بازی:

4. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه مارکا اسپانیا از صحبت های درگوشی مورینیو با کونته پرده برداشت.

طرفداری- پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هفته نهم لیگ برتر انگلیس، ژوزه مورینیو سرمربی منچستریونایتد در پایان بازی صحبت های درگوشی با کونته سرمربی چلسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که روزنامه مارکا اسپانیا صحبت های مورینیو را فاش کرد.
    بر اساس ادعای مارکا، مورینیو به کونته گفته:
    می توانستی 1-0 بازی را ببری، نه 4-0، این شکست تحقیر آمیز بود.

مورینیو به کونته چه گفت؟ (عکس)

بعد از پایان دیدار چلسی- منچستریونایتد، ژوزه مورینیو که برای دست دادن با آنتونیو کونته به سمت او رفته بود، برای لحظاتی با او درگوشی صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، آقای خاص همیشه نشان داده که نارضایتی اش را پنهان نمی کند و اکنون مشخص شده که صحبت های او با کونته، به خوشحالی سرمربی ایتالیایی بعد از گل چهارم تیمش مربوط بود. خوشحالی شدید کونته بعد از گل انگولو کانته باعث دلخوری مورینیو شد و او به کونته گفت:" این خوشحالی را بعداز گل اول انجام می دهند، نه گل چهارم. این حرکت تحقیرآمیز بود." به هرحال آقای خاص دوست نداشت در بازگشت به استمفوردبریج، با چنین شکست سنگینی روبرو شود و همین مسئله خوشحالی کونته را برایش آزاردهنده تر کرد. البته او در کنفرانس مطبوعاتی، درپاسخ به سوال خبرنگاران در مورد صحبتش با کونته، گفت:" آن حرف ها مربوط به او بود، نه شما!"

- - - Updated - - -

کونته: مورینیو به این دلیل از من عصبانی شد

آنتونیو کونته، سرمربی ایتالیایی چلسی دلیل عصبانیت مورینیو از رفتار وی در پایان بازی را عنوان کرد.

به گزارش "ورزش سه"، ساعتی پیش چلسی موفق شد با ارائه یک بازی برتر، با 4 گل شیاطین سرخ را در لندن شکست دهد. بعد از اتمام بازی، مورینیو به سمت کونته رفت و با حالتی برافروخته با او صحبت کرد.
    کونته در این خصوص گفت: "فکر نمی کنم کاری انجام داده باشم که سرمربی تیم حریف را ناراحت کرده باشم. من فقط علاقمند بودم تا هوادارانی که برای حمایت چلسی به ورزشگاه آماده بودند از عملکرد بازینان قدردانی کنند. من شاهد این بودم که هواداران منچستریونایتد همیشه بازیکنان تیم خود را تشویق و حمایت می کنند و من نیز از هواداران چلسی خواستم بازینان را به خاطر عملکرد خوبشان مورد تشویق قرار داده و برای آنها دست بزنند. از نظر من، بازیکنانم شایسته این تعریف و تمجید از سوی هواداران بودند".

6. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ميخوام يه پيش بيني كنم البته ميدونم زوده و با يه گل بهار نميشه و اين حرفا !

ولي ميتونم اينطوري بگم اگر تا اخر فصل همه بازي هامون رو به همين شكل بازي امروز بازي كنيم بدون شك ميتونيم قهرمان بشيم ( از اون دست پيش بين يهاي جواد خياباني بودا )

ولي اين بازي بدجور پالس مثبت داشت و خيلي خيلي اميدوار شدم به اينده اين تيم

حالا چند تا خريد خوب هم به اين تركيب اضافه بشه چي ميشه ! قرضي هامون هم بر گردن كه ديگه واويلا !

8. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

خدارو شکر دیشب یه برد عالی کسب کردیم . این بازی یکی از بهترین خاطرات من شد

زدن 4 گل به همراه کلین شیت عالی بود. جهنمی بود برای منچستر . کلین شیت در مقابل بازیکن های مثل لینگارد + راشفورد + زالاتان + پوگبا + مارسیال راحت نیست .

خط دفاع خوب بود . مخصوصا آزپی و موسز که کلی توپگیری کردند . لوییز و کیهیل هم راضی کننده بودند . آلونسو توی نبردهای هوایی عالی بود اما 1/2 دریبل بد خورد که میتونست باعث گل خوردنمون شه .کانته + ماتیچ عالی بودن . با وجود بازیکنایی مثل هررا + پوگبا + فلینی ، وسط زمین در تسخیر چلسی بود . آدم عاشق کانته میشه . ماتیچ هم نشون داد اصرار کنته برای عدم فروشش بی دلیل نبود . بازی به بازی داره بهتر میشه . این زوج برای وسط عالی هستن . ماتیچ فقط نیاز به اعتماد بنفس داشت که خدارو شکر الان عالی شده . پدرو جنب و جوش خوبی داشت و گلش یکی از عوامل موثر برد دیروز بود . اما هنوز پر اشتباه بازی میکنه .
    من به شخصه هیچ وقت فکرش رو نمیکردم که بشه موسز و ویلیان یا موسط و پدرو بتونن با هم توی یه ترکیب بازی کنن که به لطف سیستم کنته عملی شد . موسز واقعا خوبه . دیروز شاید توی حمله زیاد موفق نبود اما توی دفاع فوق العاده بود . توی توپ گیری عالی بود .

در کل یه برد کاملا به موقع و عالی و با روحیه بود . خدارو شکر این موج بعدی بازی های سخت به خوبی شروع شد . با همین روحیه و تاکتیک بریم مقابل وستهام مطمئنا پیروز میشیم . به شرطی که همینطور جنگنده بازی کنیم .
    Last edited by emadd69; 24-10-2016 at 08:14.

10. 7 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

دوستان دلیل اینهمه بی احترامی به مورینیو رو متوجه نمیشم .

نمیدونم مورینیو به کنته چی گفته ، شاید واقعا در مورد سبک خوشحالی کنته دلگیر بوده . کنته همیشه همینطور شادی میکنه . موقع گل زدن بی اختیار میشه . کنته اهل بی احترامی به بازیکنا و مربی های حریف نیست .

مورینیو متاسفانه موقع ناراحتی نمیتونه خودشو کنترل کنه و همیشه خودشو سوژه میکنه .
    به هر حال مورینیو بخشی از تاریخ و شخصیت باشگاه هست . عامل بخش مهمی از موفقیت های باشگاه هست .
    خیلی زشته که بخوایم به همچین شخصیتی ( هر چند شاید برای خیلی هوادارای تیم های دیگه منفور باشه ) توهین کنیم .
    Last edited by emadd69; 24-10-2016 at 08:18.

12. 3 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان دلیل اینهمه بی احترامی به مورینیو رو متوجه نمیشم .

نمیدونم مورینیو به کنته چی گفته ، شاید واقعا در مورد سبک خوشحالی کنته دلگیر بوده . کنته همیشه همینطور شادی میکنه . موقع گل زدن بی اختیار میشه . کنته اهل بی احترامی به بازیکنا و مربی های حریف نیست .

مورینیو متاسفانه موقع ناراحتی نمیتونه خودشو کنترل کنه و همیشه خودشو سوژه میکنه .
    به هر حال مورینیو بخشی از تاریخ و شخصیت باشگاه هست . عامل بخش مهمی از موفقیت های باشگاه هست .
    خیلی زشته که بخوایم به همچین شخصیتی ( هر چند شاید برای خیلی هوادارای تیم های دیگه منفور باشه ) توهین کنیم .
    دلیل اینکه خیلی از طرفدارهای چلسی از این آقا خوششون نمیاد، کارهاییه که تو این دو سه سال اخیر انجام داد. همین مصاحبه های اول فصلش تو یونایتد رو برو ببین، جوری حرف زده انگار اصلا حضور تو چلسی تو سه سال اخیر براش مهم نبوده و فقط هدفش یونایتد بوده. و علاوه بر اون اینکه اومد و بازیکنایی مثل دی بروین و لوکاکو و فیلیپه لوییز و ماتا رو فروخت تا سوگلی های خودش مثل ایوانویچ و اسکار بازی کنن، یا همین فصل قبل هر چقدر هم که ایوانویچ بد بازی میکرد هیچ وقت از ترکیب بیرونش نمیکرد، یا اینکه اومد با اون مسخره بازی که در آورد باشگاه رو از یه دکتر خوب مثل اوا کارنیرو محروم کرد. یا اینکه بعد هر باخت زمین و زمان رو مقصر میدونست جز بی تاکتیکی خودش رو. از یه جهت خوشحالم که مورینیو این دوره دوم رو به چلسی برگشت و این گندکاریا رو بالا آورد تا اون سایه همیشگی که از موفقیت دوره اولش تو چلسی بالای سر همه مربی های دیگه که میومدن بود از بین رفت و دیگه هیچکس فکر مورینیو تو ذهنش نیست. همونطور که قبلا هم گفتم دوره امثال مورینیو تموم شده و دیگه با دفاع اتوبوسی و اسم بازیکنا نمیشه برنده شد. اتفاقا من دیشب دوست داشتم وقتی آزارد گل زد بره و دقیقا جلوی این آدم خوشحالی کنه تا حالش سر جاش بیاد. من که به شخصه هیچ وقت این آدم رو به خاطر فروش دی بروین و لوکاکو و ماتا و فیلیپه لوییز نمی بخشم و امیدوارم که هر چه زودتر از یونایتد هم بندازنش بیرون.
    Last edited by Demba Ba; 24-10-2016 at 10:18.

14. این کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هافبک اسپانیایی چلسی تاکید کرد تیمش این فصل مدعی قهرمانی در لیگ برتر است و برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کند.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از تلگراف، چلسی بعد از چند هفته‌ ضعیف از جمله شکست برابر لیورپول و آرسنال، چند هفته‌ای است که روی دور برد افتاده است. آنها در این هفته‌ توانستند تیم مدعی منچستریونایتد را شکست بدهند. گل اول این بازی که سریع‌ترین گل این فصل از لیگ برتر بود را پدرو رودریگس به ثمر رساند. بازیکن پیشین بارسلونا درباره احتمال بازگشت بارسلونا گفت‌: اتفاقا در تابستان با خوسپ ماریا بارتومئو (رییس باشگاه بارسلونا) گفت‌وگوی تلفنی داشتم. می‌خواستم در چلسی بمانم و این اتفاق هم افتاد. به نظر من بازگشت به تیم سابق، همیشه سخت است. نگاه‌ها به شما عوض شده و انتظارات از شما بالاتر می‌رود. به همین خاطر تصمیمم عوض شد و تصمیم گرفتم در چلسی بمانم. پدرو در سال 2015 زمانی که به چلسی پیوست، زیر نظر ژوزه مورینیو کار کرد. زمانی هم که پدرو در بارسلونا بود، مورینیو در تیم رقیب یعنی در رئال‌ مادرید حضور داشت. به همین خاطر تنش زیادی بین این بازیکن و تیم رقیب وجود داشت. پدرو درباره حضور در چلسی و کار با مورینیو هم اظهار کرد: زمانی که در بارسلونا بودم، نظر متفاوتی نسبت به مورینیو داشتم ولی وقتی که با او کار کردم، نظرم در موردش برگشت. او همیشه واضح، صریح و شفاف با من صحبت می‌کرد و همیشه هم حرف‌هایش درست بود. اینکه در بازی با یونایتد برابر او قرار گرفتم، انگیزه مضاعفی به من نمی داد. فقط به تیم خودمان فکر می کردیم. خوشحال هستم که اکنون زمان به من می‌رسد و می‌توانم در ترکیب تیم بازی کنم. خوشحال هستم به تیمم کمک می‌کنم. در حال‌ حاضر از شرایط خیلی خوبی برخوردار هستم و از نظر فیزیکی، روحی و روانی در شرایط خوبی به سر می برم. امیدوارم در ادامه فصل نیز بتوانم خودم را اثبات کنم و جایگاهم را در ترکیب ثابت حفظ کنم. چلسی فردا (چهارشنبه) باید در مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام اتحادیه انگلیس برابر وستهام به میدان برود.

16. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دسته بندی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ: ۱۵:۲۶:۱۶ ۱۳۹۵/۰۸/۴ سایز متن:

سرمربی کروات وستهام به حمایت از سرمربی چلسی پرداخته است.
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پس از سوت پایان بازی چلسی - یونایتد، ژوزه مورینیو به سمت آنتونیو کونته رفت و با او صحبت کرد. مورینیو اعتقاد داشت که کونته به تحقیر تیمش پرداخته است. اسلوان بیلیچ سرمربی وستهام در این باره به اسکای گفت:
    به نظرم کونته منچستریونایتد را تحقیر نکرده است. او فقط می خواست که طرفداران، تیم او را به علت برد و عملکرد درخشان تشویق کنند. در کنار زمین بسیاری از مربیان ممکن است که روی صندلی بنشینند و کاری نکنند، اما یک سری از مربیان هم احساسی مانند بازیکنان را دارند. هرکسی مدل خود را دارد. در بازی من چیز عجیب و اشتباهی از کونته مشاهده نکردم، او همان کونته همیشگی بود.

- - - Updated - - -

دیلی‌میل: چلسی یک‌بار دیگر علاقمند به جذب مدافع رم شد

باشگاه فوتبال چلسی یکبار دیگر پرونده خرید مدافع میانی آ.اس.رم را مورد بازبینی قرارمی‌دهد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، روزنامه دیلی‌میل امروز (سه‌شنبه) گزارش کرد تیم استمفوردبریجی برای تقویت بنیه دفاعی خود، علاقمند به جذب «آنتونیو رودیگر» از تیم رم ایتالیا است.
    براساس این گزارش آبی‌پوشان شهر لندن چندی قبل نیز برای جذب این مدافع 23 ساله آلمانی وارد عمل شدند که به نتیجه‌ نرسیدند.
    رودیگر اواخر بهار و قبل از شروع مسابقات یورو 2016 در کشور فرانسه،‌ در اردوی تیم ملی آلمان آسیب دید و حضور با «مانشافت» را در این پیکارها از دست داد.

18. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازیکن جوان چلسی در لیست خرید یوونتوس قرار گرفته است.
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اسکار، بازیکن برزیلی چلسی مورد توجه باشگاه یوونتوس قرار گرفته و تیم تورینی قصد دارد در فصل نقل و انتقالات زمستانی این ستاره را به خدمت بگیرد.
    ظاهرا آنتونیو کونته، سرمربی چلسی علاقه چندانی به این بازیکن ندارد و چندان هم بی‌میل به فروش او نیست.
    یوونتوس در تابستان هم به دنبال اسکار بود اما موفق نشد در مهلت قانونی، زننده تنها گل برزیل در نیمه‌نهایی تاریخی جام‌جهانی 2014 را به دست بیاورد و به همین دلیل تلاش مجددی را برای جذب بازیکن 25 ساله آغاز کرده است.

20. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •