تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 105 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1050

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2017

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

شما الان نسخه دمو رو بازی کردی ؟! اصلا چیزی شنیدی از بازی ؟! چه اطلاعاتی داری ؟! بازی رو دنبال میکنی ؟!
    اولا یه جور سوال نپرس انگار با لشکر کور وکچلا داری حرف میزنی یاد بگیر احترام از همه چیز مهم تره کسی بر خلاف میلت حرف زد حرفی داشتی جواب بده وگرنه سکوت ولاغیر.
    دوما نیاز نیست بازی بکنم چند تا فیلم از دمو این بازی دیدم کاملا مشخصه . با یک تریلرم میشه فهمید ولی من چند تا
    فیلم دیدم مثل سابق بود.فقط برای تغییر ذائقه خوبه . توپ بازی مدرنه دیگه ولی فوتبال یه چیز دیگس .

من حوصله کل کل ندارم من دنبال بازی خوب میگردم زمانی من فیفا رو اصلا قابل مقایسه با پیس نمیدونستم به خاطر ضعف بازی فیفا وقدرت پیس
    الانم نظرم بر عکسه

2. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثل همیشه موافق تقابل فیفا و PES نیستم چون قبلا هم گفتم یه بحث و مقایسه بی فرجام هست. چون ذائقه گیمر ها فرق داره برخی گیمر ها شدیدا به PES عادت دارن و این قابل ترک نیست! یه حرف جالبی من قبلا هم گفتم اینجا برای برخی PES بازهایی که فقط PES رو قبول دارن PES 2017 رو با فیفا 2027 هم عوض نمی کنن. پس الان تلاش فیفا فن ها برای تغییر دادن عقیده عده ای که غیر از PES با هیچ نسخه ای از فیفا نمی تونن راحت باشن برای چیه؟ من جسارت نمی کنم به دوستان هر کسی می تونه رای و عقیده خودش رو بگه و کسی اینجا انتظامات نیست که بخواد به کاربری گیر بده. اینجا از مدیر تا عضو همگی از یک احترام یکسان باید برخوردار باشن. ولی من توصیه و پیشنهاد می کنم برای جلوگیری از برخی کل کل ها و حرفایی که می تونه حرمت ها رو خدشه دار کنه نظرات منفی رو موکول کنیم بری زمانی که بازی رسما ارائه شد و تونستیم یه دل سیر بازی کنیم بعد بیاییم بشینیم ببینیم آیا PES 2017 چقدر نسبت به نسخه قبل ترش پیشرفت داشته و آیا این پیشرفت ها همون انتظارات ما بودن که در حین بازی کردن PES 2016 داشتیم؟ اگر نقد ها قابل قبولی باشه همه ازش استقبال می کنن.
    این رو هم بگم به عنوان کسی که همیشه PES رو قبل و بعد نسخه 2013 زیر سوال بردم اگه لازم باشه بازی رو نقد و مورد انتقاد قرار می دم. نکات مثبت رو هم می نویسم. که هر دو نظرات شخصی خواهند بود ارائه می دم.
    ولی اجازه بدید بازی رو خدمون انجام بدیم بعد تا دلتون بخاد نظرات مثبت و منفی رو همین جا به اشتراک می ذاریم. دوستانی هم که فیفا باز هستند اونها هم بعد اومدن فیفا 17 توی تاپیکش نظرات رو می گن

4. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

هر چی بد بختیو جنگو جداله از همین فن هاست. من نمیدونم واقعا پیس فن وفیفا فن یعنی چی؟این کل کلای بچه گانه یعنی چی؟
    چرا باید یه نفر به خاطر علاقه شدید وبی معنی به یک بازی خاص خوبیهای بازی مقابلو نبینه؟
    اصلا چه معنی داره این حرکات دو تا بازی شبیه ساز ارائه شده قطعا هر کی سلیقه ای داره ومیره دنبال بهترین به غیر از
    کسانی که به قول این دوستمون فن یه سری بازی هستن.
    اینا خیلیاشون حتی به خودشون اجازه نمیدن بازی مقابلو تجربه بکنن واین یک نوع خود ازاریه به نظرم.
    من خودم به شخصه توی این زمنیه کشته مرده یا فن هیج کدوم از این بازیا نیستم طرفدار بازی خوبم.
    این بازی میخواد اسمش فیفا باشه پیس باشه یا هر چیز دیگه میخواد ساخت افغانستان باشه یا ناف امریکا وژاپن
    طرفدار بازی خوبم هر دو بازی رو هم استفاده میکنم .تعصبانه هم قضاوت نمیکنم. ولی خوب معلومه توی این چند ساله
    فیفا در این زمینه بهتر کار کرده اینو من نمیگم میزان فروش واستقبال از فیفا هر ساله ثابت کرده
    اگر روزی کونامی هم بازی درخشان ارائه بده چرا نباید بازیش بکنیم؟ چرا نباید ازش تعریف بکنیم؟ هم بازیش میکنم هم قربون صدش میریم.
    یاد بگیرید از این بازیا لذت ببرید دنبال این نباشید که کی بهتره کی بد تر..

نکته اخر توی این بازیهای شبیه ساز فوتبال تنها ترین چیزی که مهمه گیم پلی هست جزییات گرافیکی جزییات بازی مد های رنگو وارنگ بعد از
    یک مدت تکراری میشن تنها چیزی که ادمو پای یک بازی شبیه ساز نگه میداره گیم پلی هست.

6. 3 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود بر دوستان. عزیزان بازیخور نیستم. فیفا رو تا FIFA 08 بازی کردم کلا دیگه هیچ سری از PES و FIFA رو بازی نکردم تا PES 2013 و PES 2016 از نظر من PES 2016 واقعا خیلی بد بود در مقایسه با PES 2013 این فقط نظر منه یا شما هم همین نظر رو دارید؟ همچنان PES 2013 همراه با Patch رو هرزچندگاه بازی میکنیم
    Last edited by ali-1991; 02-09-2016 at 23:58.

8. 3 کاربر از ali-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اولا یه جور سوال نپرس انگار با لشکر کور وکچلا داری حرف میزنی یاد بگیر احترام از همه چیز مهم تره کسی بر خلاف میلت حرف زد حرفی داشتی جواب بده وگرنه سکوت ولاغیر.
    دوما نیاز نیست بازی بکنم چند تا فیلم از دمو این بازی دیدم کاملا مشخصه . با یک تریلرم میشه فهمید ولی من چند تا
    فیلم دیدم مثل سابق بود.فقط برای تغییر ذائقه خوبه . توپ بازی مدرنه دیگه ولی فوتبال یه چیز دیگس .

من حوصله کل کل ندارم من دنبال بازی خوب میگردم زمانی من فیفا رو اصلا قابل مقایسه با پیس نمیدونستم به خاطر ضعف بازی فیفا وقدرت پیس
    الانم نظرم بر عکسه
    من بی احترامی به کسی نکردم و نمیکنم ! و فکر هم نمیکنم حرف من تو پست قبل بی احترامی باشه . جالبه که شما دمو رو بازی نکردی و میای اینجا از روی ویدیوها و باز از اون مهم تر تریلر در مورد بازی نظر میدی !!!

مساله دیگه که دوست عزیز آرمین اشاره کردن ذائقه هستش که ممکنه کسی به واقع خوشش نیاد از یه بازی حتی اگه خوب باشه که اون باز یه چی دیگست ! من به شخص نسخه 13 رو که خیلی ها دوست دارن به هیچ وجه قبول ندارم اما خیلی ها هم پسندش میکنن .

من وقتی پرسیدم :
    شما الان نسخه دمو رو بازی کردی ؟!
    اصلا چیزی شنیدی از بازی ؟! چه اطلاعاتی داری ؟! بازی رو دنبال میکنی ؟!
    خوب فهمیدم که شما بازی رو بازی نکردی اگرنه اینطور راجع بهش نمیگی ! چشم بسته نباید حرف زد . خب حالا واسه اینکه باز کار شمارو راحت کنم شمارو ارجاع میدم به تاپیک همسایه (( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این صفحه به بعد)(بجای نقطه چین بازی سنتر بنویسید) ) تا اونجا نظرات کسایی رو که دمو رو بازی کردن بخونی و البته میتونی یه سر یه سایت ها و فروم خارجی بازی بزنی شاید اونوقت قبول کنی که نظر دادن و نقد کردن بدون بازی کردن راجع به بازی درست نیست و البته غیر منطقی !

هر کس می تونه رای و نظر خودش رو بده اما نه بر اساس باد معده و ناآگاهی . در همه زمینه ها و موارد رای و نظری درست و قابل قبوله که بر اساس منطق و استدلال درست و از همه مهمتر مستند باشه .

من خودم رو میگم تو تاپیک پست میزارم برا دوستان الان دمو اومده منم دسترسی ندارم و بازی نکردم اما تا دلت بخواد ویدیو از بازی دیدم و لحظه ای دنبال میکنم اخبار رو اما به شخص نمیتونم بر اساس ویدیوهای بازی و تریلر ها نظر بدم حالا شمارو نمیدونم ! اما این وسط بازخوردهای بازی کسایی که دمو رو بازی کردن میخونم اما باز هم تا انتشار بازی صبر میکنم و نمیام اینجا ساز مخالف بزنم !

برای آگاهی همه دوستان در یک جمله بگم که بازخوردها تا اینجا از بازی مثبت بوده . همین .

10. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از دوستان باتجربه خواهش می کنم این بحث هایی که جز اینکه اعصابتون خرد می شه رو نکنید . آقا هر کی دوست داره pes بازی می کنه و هر کی هم دوست داشته باشه fifa بازی می کنه . هر کدوم هم یه تاپیک جداگانه دارن دیگه . بابا سن و سالی از شما گذشته و بچه دبستانی نیستید که .

بزار تاپیک به روال عادی برگرده و ما هم بی صبرانه منتظر ریلیز بازی هستیم . و در امتداد راه هم براتون از ویدئوها و عکس ها و خبرها می زاریم

12. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام

دوستان لطفا بحث و کل کل بکنید ولی دیگه از خط قرمزها عبور نکنید.
    موضوع خیلی ساده و قابل حلیه دیگه این همه دعوا نداره.

14. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من تعجب میکنم که شما الان اومدی این و دم از فهم میزنی ! حرف های شما هم بیشتر حالت طنز داره البته طنزی کورکورانه ! شما هنوز به خودت زحمت ندادی بری و بازخوردهارو بخونی یعنی غرورت بهت اجازه نمیده ! میدونم .

افرین خوب گفتی به اونی میگن متعصب کورکورانه که بخواد بدون هیچ آگاهی و اطلاعات راجع به چیزی نظر بده و جو رو متشنج کنه

من هیچوقت تو این تاپیک ننوشتم این بازی بهترینه و عالی و ناقص نیست و ....! اما شما یه مورد پیدا کن بعد بیا واسه خودت اینجا داستان بگو که آی شما متعصب کورکورانه هستی و....!!!!!!!!!!

بحث اینکه ندیده و بدون آگاهی راجع به چیزی قضاوت کردن رو با مسایلی مثل تعصب قاطی نکنیم (خط بالا) .

در ضمن دوستان اینجا تاپیک PES هستش نه بازی دیگه گرچه FIFA بزرگ و قابل احترام هستش اما اینجا جای مقایسه دوبازی نیست چون با هم قابل مقایسه نیستن و باز اون بحث ذائقه پیش میاد و بحث های بی نتیجه که ممکنه بر اساس سو تفاهم به وجود بیاد... پس اتلاف وقت نشه .

حرفای من حالت طنز داره جواب نده.
    بشینو دل نوشته بخون منتظر شاهکار باش
    بحث قبلی منو نخوندی که چی گفتم
    کلا با امثال تو بحث کردن بیخودیه.
    من حرفامو زدم بهشم ایمان دارم طرفدار بازی خوب هستم بار ها گفتم این بازی اسمش هر چی میخواد باشه. این جمله رو ایکاش میفهمیدی
    اگرم دوست نداری بفهمی سکوت کن

16. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

12 روز تا انتشار بازی...

18. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب از دیروز باز ی 2016 رو پاک کردم و رفتیم به پیشواز نسخه 2017

20. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •